התחלתי דיאטה לא מזמן...

בשלולית

New member
התחלתי דיאטה לא מזמן...

ורציתי לדעת אם היא בריאה... כי אני מפחדת שאני גורמת לעצמי נזק אני בת 17 וחצי אני 1.50 ואני שוקלת 58 (כרגע) כשהתחלתי את הדיאטה שקלתי 60 בערך מכיוון שאני לומדת עד מאוחר, אין לי הרבה זמן פנוי ולכן החלטתי לשים יותר דגש על האוכל שאני מכניסה לפה מאשר על פעילות גופנית. בעיקרון החלטתי להוריד את הסנדוויץ' שאני אוכלת בבית ספר. אני אוכלת רק ירקות (ופירות לעיתים רחוקות), עד שאני חוזרת הבייתה מבית הספר שזה אומר 4 וחצי אחה"צ. עד שאני מכינה לעצמי ארוחת צהריים השעה כבר 5 ואז אני אוכלת או פחמימות עם סלט או חלבונים עם סלט. יוצא שאני אוכלת ארוחת צהריים חמה, לא רזה כל כך אבל אני לא מערבבת פחמימות וחלבונים ושמעתי שזה טוב.. ובערב בדר"כ אני לא אוכלת - הרגל.. מניסיוני הרב (תמיד הייתי מלאה), אני יודעת שצריך לאכול כמה שיותר פעמים בכמויות קטנות... כדי שהגוף יעבוד... וישרוף קלוריות.. אז אני יודעת שמה שאני עושה הוא לא ממש טוב.. כי אני לא אוכלת הרבה פעמים ביום.. בכל אופן חשוב להדגיש שאני לא מרעיבה את עצמי... אני פשוט לא בנאדם שאוכל הרבה, אני מטבעי מלאה. וכדאי להוסיף שבימים האחרונים התחלתי לעשות כפיפות בטן ולצעוד... אבל השאלה שלי האם זה בריא לאכול ככה..? ואם כן, איך אני יכולה לזרז את התהליך?

בשלולית

את ממש אוכלת מעט ומה שאת עושה כמו שאת אומרת "לא ממש טוב" ואין זה מומלץ לאכול כך ולטווח הארוך זה בטח גם לא עוזר לרדת במשקל , כדאי לקבוע תור לדיאטן/ית ולעשות את זה לא זריז אך נכון, ובריא .

למעלה