התחלתי דיאטה רישמית,צריכה עיצות

התחלתי דיאטה רישמית,צריכה עיצות

10 שבועות אחרי הלידה ואני 16 קילו פחות מבסוף ההריון, זאת אומרת 16 פחות גם מלפניו. אבל... עדיין עם העודף המטורף, אני שוקלת עכשיו לפחות 25 קילו יותר מידי. ואני לא מסתדרת עם הדיאטה! זו דיאטה נוחה, מספיק קלוריות לנשים מיניקות - אבל אין לי סדר יום ואני לא יכולה לכפות על עצמי סדר יום כשאני תלויה בסדר של אורי (שאין לו סדר בכלל....). יוצא שאני חוטפת אטרפים של רעב כי אני מפקששת טיימינגים של אכילה. אני נהיית עצבנית, כואב לי הראש
לא יודעת כבר מה לעשות ועדיין לא ממש חזרתי לכושר פיזי ואני מרגישה כמו פרה וחרא לי עם הגוף שלי, הצמיג המפונצ'ר בבטן, הציצי הכבד, הירכיים של ההיפופוטמית. נמאס לי להיות מידה 44 במכנסיים ומידה אללה יסטור בחולצה. נמאס לי שחם לי ככה, שאני ממשיכה ללבוש את בגדי ההריון, שאני כל הזמן רעבה כמו שלא הייתי בחיים.

חן123

New member
את חייבת לאכול מסודר

אני הגעתי למסקנה שאם אני מפקששת ארוחות אני משלימה עם ריבית אח"כ. מה אני עושה? אוכלת את כל הארוחות אם אין ברירה שמה את הדר בטרמפולינה ואוכלת ארוחה. אני לא חייבת ב 8:00 לאכול בוקר אבל אני צריכה בשעה סבירה להגיע לזה

לא מצליחה...

הזמן עף לי, אחרי הנקות אני במאנצ'יס היסטרי - בלי קשר לארוחות... בארוחות עקריות אני נתקעת בדיוק עם האכלה שלו או קקי או אללה יודע מה - ואולי זה זמני, אבל בינתיים אין לנו שום סדר. ואני כל כך שמנה.

חן123

New member
עצרי הכל.

את חייבת לאכול מסודר. חייבת. אז הוא יחכה 5 דקות, גם במחיר של קצת חוסר נוחות (לא מדברת על בכי הסטרי) אגב, באיזה מסגרת את עושה את הדיאטה? מציעה לך לקרוא את המאמר על האירוח של טובה קרואזה שעוסק גם בדיאטה בהנקה, וגם את המאמר שלה על חטיפים בהנקה (בקישורי הפורום) תשמעי, הייתי שם בהריון הקודם, זה בהחלט אפשר להפטר מהשומן הזה בהנקנ! בהחלט!

יש לי דיאטה מסודרת דרך גיסתי

גיסתי היא דיאטנית ועובדת בסטודיו C גם עם נשים מיניקות. היא הכינה לי תוכנית ואני מרגישה שאני לא אצליח לעמוד בה. אני יודעת שאני חייבת סדר, אני מקווה שבקרוב תמצא הדרך...

חן123

New member
אם את לא חושבת שתצליחי לעמוד בה

אז משהוא לא בסדר עם התוכנית (כלומא היא לא מתאימה לצרכייך) זו האמונה שלי בכל אופן

../images/Emo13.gifלאמא סמבינה ואליקמא

אם את מעוניינת לרדת מהר במשקל ולא להראות כמו"היפופותם" תורידי את כל הפחממות, תעשי לך שבוע של סלט+ טונה ללא הגלה כל היום כמה שאת רוצה מתי שאת רוצה+ ביצה קשה אחת ליום והרבה מים כ-10 כוסות ביום את תרדי במישקל עד 10% מהמשקל שלך בשבוע הראשון. בהצלחה..............

חן123

New member
סליחה אבל זו לא דיאטה למניקה

לדעתי זו לא דיאטה לאף אחד. פחממות זה דבר חשוב לגוף. ולהוריד בשבוע 10% מהמשקל זו הבטחה לא ריאלית ולא בריאה. בקיצור - עצה גרועה מאוד לטעמי.

למעלה