התחלתי היום את הדיאטה הזו

magicwoman

New member
התחלתי היום את הדיאטה הזו

מובטח עד קילו לשבוע מצרפת קישור

אתי אתי

New member
לא מתלהבת...

תוכנית אוכל היא דבר מאוד אישי, וגם לאותו אדם מתאימה כל פעם תוכנית אחרת. קובעים אותה לפי גובה וגיל ומצב כללי. על פניו זאת נראית לי תוכנית טובה מבחינה תזונתית, אבל את צריכה לבדוק אם היא מתאימה לך ולצרכים שלך, ואל תצפי לחצי קילו בשבוע, אחרי לידה הקצב שונה. מקווה שלא הרסתי לך את המוטיבציה...

barln

New member
למה אחרי לידה לא לצפות לירידה ../images/Emo35.gif

אפשר לקבל הסבר, בבקשה

jess123

New member
היי קראתי את הכתבה להגיד לך את

אמת לא נראה לי שאפשר להצמד לתפריט מעבר לשבוע כמו שאתי כתבה כל אחד שונה וצריך תפריט להתאים לפי משקל גוף וסגנון חיים אני הייתי אצל דיאטנית של סטו... היא נתנה לי את התפריט בעבר התאימה לי ובזכות זה אני מצליחה להוריד אבל מודעת שבקרוב הגוף שלי יתנגד ירידה תפסק לזמן מה.. אולי תלכי לדיאטנית של קופ"ח היא תבנה לך תוכנית לפי הצרכים שלך כדאי לך..כל שבוע אני קוראת כל מיני תפריט לדיאטה לא נמשכת לזה כי בעבר ניסיתי והיה קשה שני דברים חשובים מאוד הם: 1.להגדיל כמות השתיה (מים) קפאין להוריד למינימום (גג 2-3 כוסות ביום) 2.פעילות גופנית כגון הליכה לפחות 3 פעמים בשבוע כ-45 דק' כל פעם בהצלחה ג'סי אמא של רוני

7נתי7

New member
נראה שפוי ביותר.

אני לא אוכלת כל כך הרבה ביומיים. אנסה את התפריט,נראה טוב. דרך אגב,שימי לב שמובטחת לגברים ירידה של קילו בשבוע...לנשים רק חצי... בהצלחה

למעלה