בסופו של דבר - הכל נכון
כשאנחנו מתים אנחנו לוקחים איתנו (במקום לשים מרכאות על כל מילה ומילה, אני אנסה להגיד את הכל במשפט לא מדויק אחד שלם..) כל מיני דברים שרכשנו כאן. דברים מנטליים, כמו רגשות, דעות, רעיונות ואמונות. כלומר, ישנו איזשהו רצף כלשהוא בין גלגול לגלגול. כאשר ישנה איזושהי טעות שיש לנו נטיה לעשות אותה, כל פעם שניתקל באותו מצב, תהיה לנו הזדמנות נוספת להתמודד עם אותה סיטואציה. אפשר לקרוא לזה הזדמנות נוספת לעשות תיקון. כאשר למדנו להתמודד עם מצב כלשהו, כשהוא יתקל בנו שוב, לא נחווה זאת כבעיה. אין צורך לעשות תיקון. זה חלק ממשחק החיים. אפשר להגיד שבשביל זה אנחנו חוזרים לפה, ואפשר להגיד שאנחנו חוזרים כדי לשחק את המשחק, על כל הכללים שלו, על כל הסיטואציות שהוא מאפשר. - לא בהכרח כדי ללמוד לשחק טוב יותר או כדי לנצח את המשחק, למרות שאם נסתכל טוב על החיים נראה שזה קורה באופן טבעי - אנחנו לומדים מהניסיון, ובסוף, אנחנו נגיע להארה (כמה גילגולים שזה לא יקח). אני נוטה להשתמש עם כל אחד שאני מדברת איתו בעולם מושגים אחר. תלוי מה המטרה שלנו - להבין נקודה, או להרחיב את התודעה. בבית של אמא שלי אסור לי להגיד את המילה אלוהים. עם החבר הנוצרי שהיה לי כל דבר הסתכם למילים "ג'יסוס" ו"שטן" בערך. ואם את מכירה את שיחות עם אלוהים את בטח יודעת איך אלוהים מסביר את השטן, או יותר נכון את זה שאין שטן.. לא משנה אני מאמינה שכל דבר שקורה לנו הוא מתוך בחירה שלנו, כולל לחזור לכאן לגילגול נוסף. חוץ מזה, קרמה שלילית - לא קיים דבר כזה. לכל תוצאה יש סיבה (הגדרת המושג קרמה), ואם קורה לנו משהו שלילי, אם נלמד ממנו, נוכל להפיק ממנו הרבה דברים חיוביים. ואנחנו לומדים, מהכל, אין לנו ברירה. אז בקיצור, הכל נכון, הכל ענין של הגדרות, אבל אם נרחיב את ההתבוננות שלנו על כל הרעיונות, נוכל לשחרר יותר בקלות רעיונות שאינם מועילים לנו, ולחיות חיים יותר יפים. אמן.