התחלתי ולכן אקיים - חלק ב תמונות מברצלונה . הפעם כיכר קטלוניה , תחילת שדרות גרסייה
D danistar New member 19/10/01 #1 התחלתי ולכן אקיים - חלק ב תמונות מברצלונה . הפעם כיכר קטלוניה , תחילת שדרות גרסייה
D danistar New member 19/10/01 #4 הבניין המפורסם של גאודי בשדרות גרסי בו ניתן לבקר . יש מוזאון המתאר את עבודתו , עולים לגג המדהים ומבקרים בדירה לדוגמא . כל זה בתשלום , מרתק מאוד !!
הבניין המפורסם של גאודי בשדרות גרסי בו ניתן לבקר . יש מוזאון המתאר את עבודתו , עולים לגג המדהים ומבקרים בדירה לדוגמא . כל זה בתשלום , מרתק מאוד !!
D danistar New member 19/10/01 #6 הטיבדדו בראש ההר , צילום מהגג עוד אטרקציה ששווה ביקור , אי שם בראש ההר - הטיבידדו ולו בגלל הנוף המדהים שנשקף משם . במקום כנסיה גדולה ופארק שעשועים גדול אבל הנוף הנוף ..
הטיבדדו בראש ההר , צילום מהגג עוד אטרקציה ששווה ביקור , אי שם בראש ההר - הטיבידדו ולו בגלל הנוף המדהים שנשקף משם . במקום כנסיה גדולה ופארק שעשועים גדול אבל הנוף הנוף ..
D danistar New member 19/10/01 #9 המרינה בחוף הגשר וה "אי" באמצע המכיל קניון , אקווריום ענק וקולנוע IMAX
D danistar New member 19/10/01 #10 לחובבי הכדורגל - הנואו קאמפ מדהים , ענק , קשה לתאר 120000 מקומות ...
D danistar New member 19/10/01 #11 הכניסה לאיטצדיון ... האוטובוס בכניסה הוא האוטובוס של הקבוצה מ 1957 ובתוכו בובות של כל שחקני הקבוצה דאז .. נחמד
הכניסה לאיטצדיון ... האוטובוס בכניסה הוא האוטובוס של הקבוצה מ 1957 ובתוכו בובות של כל שחקני הקבוצה דאז .. נחמד
D danistar New member 19/10/01 #13 הר היהודים - פואבלו אספניול כפר האומנים השוכן על הר היהודים - גבעה בברצלונה שקבלה את שמה עקב קברים של יהודים שנמצאו בה , הכניסה בתשלום.
הר היהודים - פואבלו אספניול כפר האומנים השוכן על הר היהודים - גבעה בברצלונה שקבלה את שמה עקב קברים של יהודים שנמצאו בה , הכניסה בתשלום.
D danistar New member 19/10/01 #15 האיצדיון האולימפי היום משחקת כאם אספניול , הקבוצה השניה של ברצלונה . זהו האיצדיון בו התקיימו משחקי אולימפיאדת ברצלונה 1992 וכאן הולק הלפיד . פחות מרשים מהנואו קאמפ האדיר אבל ..
האיצדיון האולימפי היום משחקת כאם אספניול , הקבוצה השניה של ברצלונה . זהו האיצדיון בו התקיימו משחקי אולימפיאדת ברצלונה 1992 וכאן הולק הלפיד . פחות מרשים מהנואו קאמפ האדיר אבל ..
D danistar New member 19/10/01 #16 הנוף מהמוזיאון הלאומי הקטלוני למטה - פלאזה אספניה ממנה יותצאת הרכבת למונסראט
D danistar New member 19/10/01 #18 הטיילת של ברצלונה תמונה אחרונה של הנגלה הזו .. הטיילת בברצלונה בנגלה הבאה : סרגוסה , הפירינאים , אנדורה , פיגוארס , וולנסיה ועוד צ´או לבינתיים תהנו
הטיילת של ברצלונה תמונה אחרונה של הנגלה הזו .. הטיילת בברצלונה בנגלה הבאה : סרגוסה , הפירינאים , אנדורה , פיגוארס , וולנסיה ועוד צ´או לבינתיים תהנו
ח חיננית New member 20/10/01 #20 אלו מברצלונה רואנה ונהנית אז אולי האחרות נשלחו בטכניקה אחרת כי לא רואה דבר.ודני אם כבר אז מוכרחה לאמר שעשית לי חשק לברצלונהלא הייתי שם אף פעם רק בדרום ספרד.
אלו מברצלונה רואנה ונהנית אז אולי האחרות נשלחו בטכניקה אחרת כי לא רואה דבר.ודני אם כבר אז מוכרחה לאמר שעשית לי חשק לברצלונהלא הייתי שם אף פעם רק בדרום ספרד.