התחלתי ועל כן אסיים

רומי 007

New member
התחלתי ועל כן אסיים

כנראה שכשלו נסיונותי להקפיץ את הודעתי מלפני מס´ ימים. כתבתי שם עכשיו תודה לכולן על הדאגה והתמיכה. אני מתנצלת שלא עניתי אישית אף כי התרגשתי אישית מכל מי שכתבה לי. בפשטות: אין לי כוח. זו תקופה נורא קשה. אפילו שהסתבר שברוך השם אין לי שום דבר ממאיר (אני לא מאמינה שאני כותבת את המילה הזו) - עדיין הרגשת העצבות לא עוזבת אותי. פתאום הטיפולים נראים כמו משהו רחוק כל כך. אני מקווה שאחזור לעצמי מהר כי אני מתגעגעת לאיך שהייתי לפני 3 שבועות. לא יודעת מה קרה לי ולמה הבשורות הטובות לא החזירו אותי למצב הקודם. גם הצלחות שהיו לי לאחרונה בעבודה לא גורמות לי לשום קורת רוח וזה כבר חדש. תודה לכולכן על החיבוקים ועל המילים המעודדות. זה עוזר. יש לי המון מה לספר אך אין לי כוח להפוך את המחשבות למילים (קרה לכן פעם?) סליחה שכל זה נשמע כמו שזה נשמע. מבטיחה לחזור לעצמי מהר.

עמית@

New member
רומיתי,

את לא חייבת כלום לאף אחד- המחשבות עוד צריכות ערבול או שניים ומנוחה ואפייה. וגם אם לא תחזרי למה שהיית תהיי את משודרגת
עמית

נועם@בת

New member
רומי ../images/Emo74.gif אל תתנצלי חמודה

מה שעברת בהחלט סחט ממך כל טיפת אנרגיה שהיתה בך. זה היה מאבק אמיתי בלא נודע ובמפחיד מכל, ותודה לאל שאת כבר לא שם. עכשיו פשוט שבי רפויה ואל תצפי לכלום. הגוף שלך, אבל בעיקר הנפש צריכים מנוחה. העצבות שאת מרגישה זאת התגובה הכי טבעית למי שיום אחד גילתה שהחיים יכולים להיות אחרת. תני לזמן לעשות את שלו, ותראי איך שתוך שלושה שבועות את חוזרת לעצמך. לאט לאט חמודה, יש זמן. זה כמו מחשב שעושה עכשיו עיבוד נתונים חדש ומשנה פרמטרים פרופורציות על הכל. תפרגני לעצמך להיות קצת שפופה, וזה יעבור בקרוב.
נועם

שחר חדש

New member
../images/Emo24.gif רומי

קחי את הזמן שלך. לפעמים לוקח זמן להתרומם. אל תציבי "דד ליין" לעצמך - קחי כל מה שאת צריכה. מותר לך להיות קצת קודרת, מותר לך להתייאש, מותר לך לא לשמוח מהבשורות הטובות כי את עצובה מהלא טובות, מותר לך להתייעף ולא להיות מסוגלת להגיב, ומותר לך "להישמע כמו שאת נשמעת". בשביל זה קיים הפורום הזה. ברור שנשמח ש"תחזרי לעצמך", אבל את לא חייבת לעשות את זה מהר. תעשי את זה טוב. ועד אז קחי צרור
וצרור
- לפעמים זה עוזר קצת...

מרב.

New member
רומיקי יקרה מאוד

לתקופות כאלה קוראים תקופות נאחס, תקופות של חוסר באנרגיה, וזה לדעתי מה שאת עוברת. כשאין כוח להפוך את המחשבות למילים (מוכר, בטח שמוכר), כשלא מתרגשים מדברים שחושבים שאמורים לרגש אותנו, כשאין כ"כ כוח לעשות עם עצמך שום דבר- כך בדיוק מרגישים. כנראה שכבד לך, התקופה האחרונה, וכמה אירוני שזה בדיוק אחרי חופשה משגעת, אבל אולי דווקא בגלל זה, כי חזרת ישר ללב הסערה בלי מנוחה ורגיעה. רומיקה, קחי לך ת´זמן. זה יעבור, כך או כך, אבל אל תילחמי בזה הרבה, לפחות לא בהתחלה. הכאב ישקע, האנרגיה השלילית תלך למקום אחר (חוק שימור האנרגיות) ותפנה את מקומה לרגשות חיוביים ולשמחת החיים שתפעם בך. ואז תתלהבי לא רק מהצלחות בעבודה, אלא גם מניצן של פרח שמציץ לעולם, מחיוך של האיש שלך, מזריחת השמש ומאיך שהשיער הסתדר לך הבוקר. והלוואי ובקרוב, שהאושר יבוא ממעמקי הבטן, מתחושת החיים המתפרצת וגדלה... הלוואי שאלו יהיו התחושות שלך בקרוב מאוד. מחבקת בשתי ידיים (כאילו שאפשר באחת)
מרב

רומי 007

New member
מרב שחר נועם עמיתי

תודה על כל החיבוקים והעידודים. קראתי וכתבתי כאן היום וכבר מצב הרוח שלי משתפר. הרי בשביל זה אנחנו קיימים כאן, אם החושים שלי לא מטעים אותי - כשאתה מנחם מישהו אתה גם מנחם את עצמך. תודה לכן שאתן כאן בשבילי.

רומי 007

New member
וקצת ארכיאולוגיה ימית ../images/Emo32.gif

נילה!!!!! אני עוד מחפשת אותך ולא מוצאת, כנראה הE-MAIL שלי לא מקבל שום הודעה וגם מגילה שכתבתי לך נמחקה כלא הייתה. אז "אנא צרי קשר במדור זה" במהרה. מתגעגעת

תזכרי שהבטחת רומי

ונראה אותך חוזרת לעצמך למרות שגם הבלוז טוב לעיתים. בלתי אפשרי לחזור מיד למצב הקודם אחרי מה שעבר עליך. גם אני מתגעגעת לך... עברנו בית בסופ"ש האחרון ורק היום אני ליד מחשב בעבודה. גם אני אחרי ניתוק (יחסי) מהפורום מרגישה שאין לי מילים, אצלי אטרף אחר של עשייה והטיפול נדחק למקום האחרון במחשבות כרגע, דווקא מוצא חן בעיני שזה כך. רוצה שתדעי שאני חושבת עליך ותמיד מחפשת את שמך כאן. אז עוד
אוהב

../images/Emo32.gif היי נילה יקרה

מזל טוב למעבר לביתכם החדש. מקווה שאהבתכם תמלא אותו בילדים בקרוב. ´תגעגענו שלא היית נשיקות זוהרה

תודה מתוקה

קראתי אותך והבנתי שאת אחרי. רוצה לחבק חזק - ומקווה לעשות את זה במפגש אצל הסאקומסקים.

רומי 007

New member
הפלא ופלא

נילה, איכשהו, הגיע אלי היום האי מייל שלך מלפני 20 יום. איך? לוואללה פתרונים. כתבתי לך תשובה, אני מקווה שהדואר היוצא עובד גם כן. בי.

למעלה