התחלתי חיים משלי

justme007

New member
התחלתי חיים משלי

מיום חמישי אני ישנה בדירה החדשה שלי. אני עדיין קמה כל בוקר להכין לאמא ארוחת בוקר (זה 10 דקות הליכה מפה) וביום שבת אני קמה בשעה 6:30 כדי לשמור עליה עד שאבא שלי יחזור מבית הכנסת. קצת עצוב לי שאני פה והם שם, אבל אני שם הרבה וגם הם באים אליי אז נראה לי שיהיה בסדר ואני כל הזמן בקשר איתם. אני מאוד מקווה שיהיה בסדר כי מאוד כייף לי פה שבת שלום לכולם

שריוש2

New member
../images/Emo82.gifתתחדשי על הדירה החדשה......../images/Emo13.gif

אני בטוחה שיהיה בסדר. אני מאמינה שלאט לאט, בסוף, אביך יקבל את זה ויבין שנכון, את עכשיו לא גרה כ"כ קרוב כמו לפני - כן, אבל עדיין זה קרוב, ואת לא תפסיקי לבוא לעזור לו ולבקר אותם, אבל למרות זאת, את צריכה גם להמשיך לחיות את חייך. מזל טוב על המעבר!! שבת שלום!

zs1957

New member
בהצלחה בחיים החדשים

היי justme007 בהצלחה בחייך החדשים בדירה החדשה. אני שמחה שאת מאושרת ודואגת להורייך. הם צריכים להיות גאים בבתם הנהדרת. אני מאחלת לך זוגיות טובה וגם חתונה בעתיד הקרוב. כעת עלייך לחשוב בכוון הזה. הורייך תמיד אתך ותמיד טפלי ותדאגי להם. כל טוב, זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif justme007 יקרה

על הדירה החדשה. שיהיה בהרבה מזל. מאחלת לך רק נחת וטוב בה ושחייך יתנהלו על מי מנוחות. יפה שאת ממשיכה להגיע בבקרים לבית ההורים ולדאוג לאמא. טוב גם שההורים באים אליך לבקר אותך. זה בטח נותן להם עוד תוכן ועניין בחיים. מאחלת לך הרבה שנים טובות ושתשמעי רק בשורות טובות.

ronnyw

New member
מברוק, ג'סטמי

שתהני מהדירה בלב שלם ובמלא ההכרה. זה בדיוק מה שהייתי מאחלת לילדי, לו היו במקומך. טפחי אותה, קשטי אותה, התמקמי בה. בני לך את חלקת אלוהים הקטנה שלך. המון המון בהצלחה לך !!

מזל טוב לחיים החדשים שלך

יקרה , מאחלת לך שהדירה החדשה תביא גם התחלות חדשות ושמחות , אושר והנאה ואמא ואבא יבואו לבקר והם יהנו מהבת העצמאית שלהם ואת תהני לארח אותם. תסדרי לך את הפינה הקטנה שלך בכיף וכמו שדרורה אומרת , זה מה שכל הורה רוצה עבור ילדיו ואני בטוחה שכך ירגישו גם אבא ואמא, חיבוקים ממני , גם לאמא שלך , טובה

justme007

New member
יודעים מה אמא אמרה לי אתמול?

מאז שעברתי דירה אני כל הזמן הולכת להורים שלי, שלא ירגישו שנטשתי אותם ושיראו ששום דבר לא השתנה. אז אתמול היה לי התקפת לב קטנה, כי אחותי הקטנה לקחה את אמא שלי בבוקר למועדון, ואחרי איזה 10 דקות שהיא חזרה הבייתה היא עלתה לגג (יש לנו בית פרטי עם 3 קומות) כדי לראות את אמא מהחלון, ופתאום היא ראתה שאמא שלי יצאה מהמועדון לכיוון הבית מבלי שאף אחד שם לב והיא התקרבה לכביש הראשי, אז אחותי שמה ריצה כדי לתפוש אותה - היה לנו היסטריה מזה. וגם מאז שעברתי אבא שלי כל הזמן אומר שאמא שלי שכחה את אחותי הגדולה כי היא לא באה לבקר - הוא רומז לי כל הזמן שעכשיו היא תשכח גם אותי אם אני לא אבוא - עניין של סחיטה רגשית, אבל אני לא נכנעת לזה. אז בערב שבאתי וישבתי עם אמא, כמובן שהיא לא זכרה שהיא עזבה את המועדון לבד, מה שכן אני שואלת אותה: אמא את לא מתגעגעת אליי? ואז מה היא אומרת לי: "עזבת אותנו והלכת" - זה די עצוב לשמוע את זה ממנה שהיא מבינה. אמרתי לה, בחיים אמא אני לא אעזוב אתכם וחיבקתי אותה חזק

007 הוי זה ממש לא אחראי

מצד המועדון אני חושבת שצריך להעמיד שומר בכל מועדון לדברים כאלה שהקשישים יוצאים את המועדון מבלי שיראו וישימו לב. אני ביקרתי במועדון וראיתי איך קשיש היושב על כסא גלגלים יצא את המועדון מבלי שידעו המדריכים והוא הגיע כמעט לכביש ואז דיברתי עם המזכירות ועם האנשים שבסביבה שירוצו אליו ויחזיקו את העגלה מהר. ואז הגיעו אליו ושאלו את הקשיש לאן אתה הולך הוא אמר הביתה. ממש מסוכן. עשית בסדר אל תתרגשי מהסחיטה הריגשית, תראי נוכחות אם את יכולה מידי יום ואז יתרגלו למצב. היי ברוכה על כל מה שאת עושה למען הורייך.אריאלה

justme007

New member
אני גם חושבת שזה מסוכן.

אבל אמא שלי היא היחידה שם שהיא "חריגה" כי יש לה אלצהיימר. לכל שאר הנשים שם אין את הבעיה של אמא אז קצת קשה לבוא אליהם בטענות. הסיבה שאמא שם היא בגלל שכל החברות שלה שם וכולן שם מאוד אוהבות אותה. דיברנו עם מנהלת המועדון היא אמרה שהנשים יצאו לשבת קצת בשמש ותוך שניה היא נעלמה והן לא שמו לב. היא הבטיחה שהיא תשים לב עליה יותר וכמו כן גם שאר הנשים. זה מאוד דומה לילד בן שנתיים וחצי שבורח מהמעון כי הגננת שכחה לנעול את הדלת, היו מלא מקרים אבל בעיניי זה מאוד דומה כי לחצות כביש די סואן דו סיטרי ללא רמזור יכול מאוד לבלבל את אמא ואנחנו לא נותנים לה לחצות את הכביש לבד בגלל זה זה מאוד הפחיד אותנו והדליק לנו את כל הנורות האדומות שאפשר.

אסתרס

New member
אמא חייבת ליהיות במקום מוגן

במצבה היא צריכה ללכת למרכז יום פסיכוגריאטרי ולא למועדון רגיל. כי שם אין להם את המודעות לשמירה על חולי אלצהיימר. וזה יכול להגמר באסון.

למעלה