התחלתי טיפול חדש

מצב
הנושא נעול.

מתי11

New member
התחלתי טיפול חדש../images/Emo6.gif

התחלתי טיפול חדש

שלום לכולם אחרי טיפול ראשון שנכשל וללא מוקפאים התחלנו טיפול חדש. לגבי המוקפאים-לצערנו העוברים היו עם אחוז שברים גבוה מאוד פרט ל2 שהוחזרו(היו 100 % תקינים).הוסבר לנו שאין מקום לדאגה אלה זה עיניין של זמן. פרוטוקול נשאר אותו דבר רק שהפעם יעשו שריטה על המעטפת על מנת לעזור בהשתרשרות. האם משהו יכול לתת לי הסבר מפורט יותר?נתנו לי גם אנטיביוטיקה ו פרדניזון לקחת לאחר השאיבה. המון תודות לתגובות וההסברים שקיבלתי ובעיקר על העידוד החם ברגעי משבר רוצה לאחל בהצלחה לכולכם מתי11

אםל2

New member
בהצלחה!

התחלתי טיפול חדש

שלום לכולם אחרי טיפול ראשון שנכשל וללא מוקפאים התחלנו טיפול חדש. לגבי המוקפאים-לצערנו העוברים היו עם אחוז שברים גבוה מאוד פרט ל2 שהוחזרו(היו 100 % תקינים).הוסבר לנו שאין מקום לדאגה אלה זה עיניין של זמן. פרוטוקול נשאר אותו דבר רק שהפעם יעשו שריטה על המעטפת על מנת לעזור בהשתרשרות. האם משהו יכול לתת לי הסבר מפורט יותר?נתנו לי גם אנטיביוטיקה ו פרדניזון לקחת לאחר השאיבה. המון תודות לתגובות וההסברים שקיבלתי ובעיקר על העידוד החם ברגעי משבר רוצה לאחל בהצלחה לכולכם מתי11
בהצלחה!
ההליך "שריטת המעטפת"נקרא ASSISTED HATCHING.תוכלי למצוא המון חומר עליו במנוע החיפוש GOOGLE או במקבץ המאמרים בפורום פוריות השכן. המון המון הצלחה לך בטיפול, מחזיקה לך אצבעות...

שיהיה בצלחה בטיפול החדש, מתי

התחלתי טיפול חדש

כפי שאת אולי יודעת, אני נמצאת בשבוע ה-10 אחרי IVF שבו עשו לחלק מהעוברים שהוחזו Assisted Hatching, כך שזה בהחלט נשמע מבטיח. האנטיביוטיקה והסטרואידים לא מיועדים לך אלא לעוברים, כדי למנוע זיהום אפשרי. מחזיקה לך אצבעות חזק חזק ומאחלת המון הצלחה! גם אני מאמינה שזה רק עניין של זמן. בסוף מצליחים. והלוואי שזה יהיה בקרוב!

הי מתי

כפי שאת אולי יודעת, אני נמצאת בשבוע ה-10 אחרי IVF שבו עשו לחלק מהעוברים שהוחזו Assisted Hatching, כך שזה בהחלט נשמע מבטיח. האנטיביוטיקה והסטרואידים לא מיועדים לך אלא לעוברים, כדי למנוע זיהום אפשרי. מחזיקה לך אצבעות חזק חזק ומאחלת המון הצלחה! גם אני מאמינה שזה רק עניין של זמן. בסוף מצליחים. והלוואי שזה יהיה בקרוב!
הי מתי
אצלי הפעולה הנ"ל היא דבר שבשגרה הפרדינזון והאנטיביוטיקה הם אכן לעוברים הפעולה עצמה אמורה לעזור בהנצה של העוברים כדי שיוכלו להשתרש הדעה הרווחת היא שלעוברים יש קושי לפרוץ את המעטפה שמסביבם ולשלוח ניצנים להשתרשות (ומפה מתחילה השיליה בעצם) שיהיה בהצלחה

../images/Emo32.gif

הי מתי
אצלי הפעולה הנ"ל היא דבר שבשגרה הפרדינזון והאנטיביוטיקה הם אכן לעוברים הפעולה עצמה אמורה לעזור בהנצה של העוברים כדי שיוכלו להשתרש הדעה הרווחת היא שלעוברים יש קושי לפרוץ את המעטפה שמסביבם ולשלוח ניצנים להשתרשות (ומפה מתחילה השיליה בעצם) שיהיה בהצלחה

רשמתי הודעה בפורום פוריות אנסה לקשר אשמח אם תוכלו להגיב איך מקשרים?

מאחר ואני לא יודעת לקשר הודעות אז

רשמתי הודעה בפורום פוריות אנסה לקשר אשמח אם תוכלו להגיב איך מקשרים?
מאחר ואני לא יודעת לקשר הודעות אז
אתמול הייתי בUS ודם אני חודש אחרי ההפלה האומללה רירית 5 מ"מ וזקיק אחד 13 מ"מ שע"פ בדיקות הדם ככל הנראה ריק בתחלס ביום רביעי אני מתחילה זריקות זה משונה לי כי מאז הדימום של ההפלה שהיה לפני חודש לא קיבלתי שוב ואני מהיום ה22 מאז ההפלה תחת דיכוי של סופרפאקט כלומר אני אמורה לקבל וסת לפי הספר מה קורה פה? הרי תמיד לאחר הסופרפאקט מקבלים ואז מתחילים עם זריקות האם יתכן כי בדיקות הדם שלי כלכך נמוכות שאין סיכוי שאקבל בקרוב?נראה נורמלי חודש אחרי ההפלה (לא היתה גרידה)שהרירית תהיה רק 5 מ"מ? אני לא בלחץ אלא סתם סקרנית

מתי11

New member
תודה ,תודה../images/Emo23.gif

תודה ,תודה

הסברים ותשובות קיבלת. כל שנותר

התחלתי טיפול חדש

הסברים ותשובות קיבלת. כל שנותר
לי הוא לאחל לך בהצלחה ומהר !!

מצב
הנושא נעול.
למעלה