התחלתי להכין את זה..

כרמל 1

New member
התחלתי להכין את זה..

מה דעתכם? אני יעשה בעוד כמה ימים על בריסטול גדול יותר רציני...

nכמ

New member
לקחת את זה מהאתר של

הפאליאונטולוגיה? יצא לך יפה..

כרמל 1

New member
תודה P=)

ולא, זה לגמרי מהראש. בשיעורים משעממים בבית ספר מילאתי חצי דף במאתיים טריליארד חיות ועשיתי חצים כלומר מה התפתח ממה.. אז הראתי למורה לביולוגיה והיא ביקשה ממני לעשות על בריסטול גדול את אותו הדבר רק ביותר גדול. אז כמובן עברתי על כמה ספרים ישנים ועל האינטרנט... ניסיתי להתחיל את זה במחשב, אבל אין כמו ציור ידני
אז מחר אני מקווה שהמורה תזכור להביא לי בריסטול, בזמן שנראה בשיעור את הסרט 'הדרך לגטקה', וכשאני אסיים אני אפרסם כאן ואז זה הציור יילקח לתלייה...

nכמ

New member
נשמע מעניין ללמוד שעורי ביולוגיה..

אתה יכול להסביר מה זה כל שורה? הראשון(הימני) זה חד-תאי?

כרמל 1

New member
הלוואי שהיינו לומדים אבולוציה בבית

ספר... אנחנו עכשיו לומדים על תורשה. הכי ימני זהו היצור החד תאי הראשון (בגירסא האמיתית זה יהיה הרבה יותר טוב ומתוחכם
), שמעלה אליו זוהי התפתחות רכיכה, שממשיכה ל: - מדוזה -> תמנון -> דיונון. - עלוקות -> צדפים. - כוכבי ים -> קיפודי ים (של היום). - טרילוביטים. כמובן שזה באמת לא הולך כך אבל בגירסא הבאה זה יהיה יותר מדוייק. ..... אני מקווה.

nכמ

New member
לימודי אבולוציה זה דבר שקיים

בבתי ספר אמריקאים (בחלקם), בארץ אני לא מאמין שבאיזה שהוא שלב יוכנסו לימודי אבולוציה בגלל סיבה פוליטית (ההתנגדות של החרדים). בהצלחה בעבודה..

כרמל 1

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אני יודע.. בישראל יש כל מיני מבנים עתיקים וכו', ואמריקאי סיפר לי שיש להם בחירה בין אינדיאנים לדינוזאורים וחיים קדומים... בכל מקרה, 2 שאלות: 1. האם למדוזה יש שם יותר מדעי מ-JellyFish? 2. אם פרהיסטוריה זהו הזמן מאז התפתחות האדם המקרו-מניון, ועד להמצאת העת - אז איך קוראים לזמן בין הפרה קמבריון עד לשלישון? תודה רבה!

nכמ

New member
../images/Emo32.gif

1. לא מכיר. 2. נסה לשאול בפורום 'ערוץ ההיסטוריה'.

Levos

New member
כמובן שיש לימודי אבולוציה בבית הספר

לפחות במסגרת 5 יחידות ביולוגיה, למי שבחור בנושא הזה.

כרמל 1

New member
אני מקווה שאני יבחר בזה ../images/Emo13.gif

בכל מקרה, אני לא מאמין שנשארו לי רק בערך 20 ומשהו תרופודים, ואז רק יונקים וזהו

למעלה