התחלתי להשתתף באיזה תחרות ...

• פותח הנושא 3Dead
  • פורסם בתאריך

3Dead

New member
התחלתי להשתתף באיזה תחרות ...

באחד האתרים (שאת שמו לא נפרסם ) כמובן שלא שרדתי לסוף ( HL2 נכנס לחיי - מה לעשות ? אני מכור ... ) אז זה מה שכן הספקתי לעשות ואני חייב לציין שהחברה בפורום דווקא התרשמו לטובה ... מקווה שגם אתם ...

eldarinn

New member
החללית המוזרה נראית יותר מושקעת

מהמעבורת חלל (אלא אם לא סיימת?), האם מדובר בפיתוח שלך או בנייה של מודל קיים לצערי אין לי מושג במה מדובר כי אני ממש לא בעניין הזה של חלל ומלחמת כוכבים וכאלה, בהצלחה בכל מקרה.

3Dead

New member
הצלחה לא תהיה .... :(

התחרות נסגרה .... המעבורת פחות מושקעת כי היא יועדה לרקע - החללית הגדולה היא האובייקט העיקרי והיא פיתוח שלי. אולי בעתיד זה יתפתח לאנימציה ... נראה ....

voguemaster

New member
מזכירה רובה ../images/Emo13.gif

תגיד, גמרת את HL2 כבר ??? אם לא אז מה אתה מעז להתעסק עם תלת מימד ??? :-0
אחלה עבודה

thisandthat

New member
מה הפוזות של "לא מגלה" ???

הרי תחרות זה דבר טוב.. באופן כללי המודל שלך יפה אך יש עוד עבודה אני חושבת, הוא אולי רייק מידיי ותלמד לרנדר זה יעשה לך טוב .. בהצלחה

RLM

New member
אני חושב שהקטע הוא

שהוא חושש מפרסום אסור של פורום אחר. אין קשר לתחרות עצמה, כי כמו שהוא אמר, היא כבר נסגרה.. בקשר לעבודות, יפה מאוד, אהבתי את המעבורת, החללית השניה נראת קצת כמו דבורה.. :)

3Dead

New member
תודה ... אני באמת חלש ברנדור ...

ואנימציה ... וטקסטור ....(מידול זה החלק החביב עליי ) אבל לא חשוב ... בקשר לפורום - זה מן עקיצה כזו כי פעם היה על זה דיון (משהו פרסם פורום) אבל בעקרון מדובר ב CGTALK , לא סנובי/מסתורי או משהו ..

BUNNY LD

New member
אממ יפה

האמת שאיך שהמודל נתפש במוח הגיונית, ישר קופצת לי בראש סכמה של צעצוע מאוד יפה בכול אופן זה מיפוי?

3Dead

New member
לא הבנתי מה אתה מנסה לומר ...

שזה נראה כמו צעצוע ?

BUNNY LD

New member
לא ממש

אני מנסה להגיד שזה מזכיר משו מצועצע זה לא נראה כמו צעצוע

למעלה