התחלתי להתאמן עם מכשירי כושר | תוכנית חדשה.

raviv01

New member
התחלתי להתאמן עם מכשירי כושר | תוכנית חדשה.

שלום לכולם! שמי רביב, גיל: 15, משקל: 60 ק``ג וגובה: 1.69 מ`. אני מתאמן בענף הג`ודו 9 שנים ובנוסף לאימוני הג`ודו, חזרתי לפני שבוע לאימוני כושר עם מכשירים ומשקולות + תרגילים של תוכנית האימונים הביתית. אני מתאמן במקלט באופן עצמאי ללא מדריך צמוד. אשכול קודם שפירסמתי: http://forums.nana.co.il/Message/MessageFull.asp?MsgID=10432567 תוכנית אימונים חדשה: מתחיל בריצה של 10 דק` (2.5 ק``מ פחות או יותר), לאחר מכן מתחיל עם אימון אחרי חימום של תרגילים ללא משקולות: סט אחד של 50 שכיבות סמיכה (מעויין), סט אחד של 50 שכיבות סמיכה על האגרופים - אחיזה רחבה (עבודה על החזה), 4 סטים של כפיפות בטן, כל סט: 30 חזרות (ספה בעלת שיפוע תחתון), 2 סטים של כפיפות בטן בהטייה לכל כיוון (כל סט: 50 חזרות), 2 סטים של סקוואט חופשי (כל סט: 50 חזרות), קפיצות חבל (5 דקות רצוף) ו- 4 סטים של כניסות לתרגילי ג`ודו באמצעות גומי (כל סט: 50 חזרות). כל אלה עבודה ברצף עם מנוחות מינימליות. - מכשיר המולטי טריינר: תמונה מס` 1 בכתובות האינטרנט הנלוות. מקרא תמונה: ריבוע כחול - 52 ק``ג בערך אם אני לא טועה, 5 סטים, ביצוע: מאחורי הראש (כל סט: 10 חזרות). ריבוע אדום - 40-50 ק``ג, 5 סטים (כל סט: 10 חזרות). - לחיצת חזה כנגד מוט. משקולות- 17 ק``ג מכל צד שזה בסה``כ ביחד עם המוט בערך 50 ק``ג. 5 סטים (כל סט: 10 חזרות). - משקולות לידיים, כל משקולת 8 ק``ג. 5 סטים לכל יד (כל סט: 50 חזרות). - מתח- 5 סטים (כל סט: 10 חזרות). - מקבילים- 5 סטים (כל סט: 15 חזרות). - אופניים בישיבה. אם אתם חושבים שאני לא מסוגל לבצע את תוכנית האימונים הנ``ל אז אתם טועים. למרות שאני נחשב כמתחיל בחדר כושר, הייתי בעבר ב- 9 אימונים בחדר כושר, בנוסף התאמנתי עד עכשיו בביתי (תוכנית אימונים ללא משקולות) וכמובן ענף הג`ודו חיזק אותי מאוד. שאלות: - תוכנית האימונים בנויה כמו שצריך? עליי לוותר על תרגיל מסוים / להוסיף / לשנות ? - מס` שעות לפני האימון עליי לאכול פחמימות ובסיום האימון עליי לאכול חלבונים? שמעתי על אבקות חלבונים.. איפה קונים את זה? זה יעזור לי לפתח את הגוף? בברכה רביב.

למעלה