התחלתי להתגעגע...

אתי@

New member
התחלתי להתגעגע...../images/Emo38.gif../images/Emo99.gif

להכנות לחתונה. למרות כל האושר שיש אחרי פתאום אני קצת מצטערת שאני לא יכולה עוד הפעם לבחור טבעת ושמלה והזמנות... ולהתלבט ולהתייעץ... בנות יקרות - עד כמה שזה עשוי להישמע טיפשי או קיטשי - תנצרו את הרגעים האלה, כי אלה חויות שאסור לשכוח...
שלכן באהבה אתי@

מיכלי100

New member
כמה זמן לקח לכם ...

לארגן זאת? אני חוששת שלא נספיק תוך חודש וחצי, מה גם שאת הכל אני מארגנת לבד. נראה לי שאצטרך "להתפשר" על דברים מסויימים, ולוותר על פרטים קטנים, רק כדי להספיק הכל (אני גם עובדת משרה מלאה).

אתי@

New member
אנחנו תיכננו 11 חודשים מראש

ככה שאנחנו ממש לא דוגמא בשבילך. שנינו לומדים ועובדים משרה כמעט מלאה ולכן לא יכולנו להרשות לעצמנו להתחתן תוך חודש וחצי. אבל, אם יש זמן ונכונות להשקיע זה אפשרי. אבל כמו שאת אומרת - צריך לעשות פשרות. למשל לא לראות 20 גנים אלא רק 6-7 וכו´. זה לא אומר שתהיה חתונה פחות טובה, אם תתכננו את החיפושים היטב תהיה אחלה חתונה בזמן קצר. מזל טוב ובהצלחה
אתי@

שיר 1

New member
הי מיכלי

אין ספק שצריך להתרוצץ המון. אבל בחודש וחצי את יכולה בהחלט לארגן יופי של אירוע. תחסכי לך זמן בכך שלא תקבעי פגישות לפני שתבררי הכל בטלפון. ביחוד לגבי התאריך-לכל נותן שירות שתתקשרי-תבררי קודם כל אם התאריך פנוי. אם בדקת תקליטן/צלם או כל נותן שירות אחר ונראה לך מוצלח (גם המחיר..) - תסגרי!! אל תתעכבי עם קבלת ההחלטות (רק אם נראה לך כמובן). אל תשכחי שבתקופה הזאת יש ממש מעט אירועים ויש המון נותני שירות פנויים שרק מחכים שתפלי עליהם. אם את רוצה אני יכולה להמליץ לך על: ת"ג תמר-צלמים-מדהימים!! ירון-פשוט מוסיקה-תקליטן אנחנו שיש לנו עודף זמן סגרנו איתם ישר!! שיהיה בהצלחה!!!

מיכלי100

New member
הבנתי מהפורום

(נדמה לי שצוקה כתבה) שבר אקטיבי ממש הכרחי. יש דברים קטנים אחרים שכדאי מאוד שיהיו?

dorlim

New member
מיכלי, שום דבר הוא לא חובה ../images/Emo70.gif

הכל בהתאם לטעמכם (ולכיסכם...). יש מליון רעיונות ובסופו של דבר הכל תלוי בכם. הנה מספר רעיונות: * הרכב ג´אז/ להקה דרום אמריקאית / כנר / נגן נבל (ועוד...) בקבלת הפנים * זיקוקי דינור / הפרחת יונים/ פרפרים אחרי החופה * להקה שמקפיצה ומרקידה את הקהל / הופעה של רקדנים מקצועיים * מצלמות חד פעמיות ששמים על השולחן והאורחים מצלמים את האירוע מנקודת מבטם * חלוקת חולצות בשלב מאוחר של הריקודים בהצלחה!

וואו זיקוקים בסוף הערב או אחרי החופ

נשמע רעיון פיצוצי מעניין מה סדר גודל של מחירים לדבר כזה...

שמופית

New member
אני קניתי 2 טילי קונפטי

שמגיעים ל 4 מטר, וזה לא מהקונפטי הקטן אלא קונפטי נייר גדול. עלה לי 80 שקל לטיל אחד

אתי@

New member
../images/Emo12.gif וואלה ../images/Emo35.gif איפה קונים את זה ../images/Emo35.gif

שמופית

New member
מתקשרים למשרד של גיל טייכמן

ואומרים להם שרוצים לקנות טילי קונפטי והם מפנים אותך לאדם שמתעסק בזה.

בר אקטיבי- ממש לא חובה

אצלנו בחתונה לא היה , וזה תלוי כמובן כמה מוזמנים יש, וכמה מתוכם הם כאלה שאתם יודעים שעושים שמח. אצלנו היו כ- 100 צעירים (או צעירים בנפשם) שסמכנו עליהם שהם ממש לא צריכים משהו שירקיד אותם, וכך באמת היה . בשעה 1:00 בלילה עדיין על הרחבה היו 100 איש. אז כמו שאמרתי הכל תלוי - ושום דבר לא חובה.

ניצניצ

New member
מיכלי-הכל אפשרי../images/Emo13.gif

אנחנו החלטנו חודשיים לפני (ועוד היו חגים באמצע). תוך חודש החתונה היתה מאורגנת ועוד חודש לא נגענו בנושא-מלבד מדידות השמלה. לא היתה שום פשרה ולא ראינו טעם לראות 20 גנים ו20 צלמים. הלכנו רק לפי המלצות של זוגות ש"כבר עשו זאת" והיו מרוצים ובעיקר בעיקר היינו החלטיים ו"חתכנו" בלי הרבה התלבטויות. החתונה היתה נהדרת והכל היה נהדר, כולם היו מרוצים מ ה כ ל. אשמח לתת לך המלצות חמות: די ג´י-אלעד ממקסימום צלם- יוסי מסה בר אקטיבי- אייס בר יש אצלי את כל הטלפונים- צרי קשר אם את רוצה עוד פרטים

מיכלי100

New member
תודה ניצניצ!!!

נתחיל להזיז את הענינים (עד כה היינו פסיבים) ואם אצטרך, אפנה אליך לפרטים נוספים.

kisses

New member
גם אני איתך אתי פה

ואני עוד חושבת שהייתי משנה פה ושם חבל שהכל עובר כל כך מהר אבל השלב הבא

אוי אתי אני כ"כ מבינה אותך../images/Emo24.gif

הייתי ממש רוצה לחזור לכל ההכנות, אני ממש מתגעגת לזה.

למעלה