התחלתי לעבוד בחברת היי טק

התחלתי לעבוד בחברת היי טק

בבדיקות סופיות , החליפו לנו מנהל בשיחה ראשונית הוא אמר שששבוע הבא הוא מתכוון לעשות שיחות אישיות וביקש שנבוא מוכנים מה הציפיות שלנו וכו וכו מה אני אמור להגיד לו בהתחשב שאני חדש תודה מראש

מטרות אישיות

איזה מטרות אישיות היית אומר שיש לך. מעבר לשכר, תנאים ויעד כללי של קידום. האם אתה יכול להיות יותר ספציפי ומפורט הזדמנות מצויינת להכין את עצמך בהצלחה אמיר דרור

שלב שלב

עזוב לרגע מה כדאי - פשוט תחשוב מה אתה רוצה לעצמך אחר כך נוכל לבדוק מה יותר מתאים ומה פחות

כרגע אני עבד של כח אדם...

והייתי רוצה להיות עובד חברה הייתי רוצה לראות את העתיד שלי בחברה הזו הייתי רוצה שיינתו לי התנאים במתאימים ללמוד להתפחת זה הכיוון השאלה איך אני מנסח את זה תודה

עליך לבדוק

מה אתה יודע על המדיניות של החברה לגבי העברת עובדים מעובדי קבלן לעובדי חברה ? של מי ההחלטה וממה היא מושפעת ? יום טוב אמיר דרור

החלטה מושפעת....

מהאם אתה עובד טוב והאם האישיות שלך מתאימה לאופי החברה (עושים סוציומטרי סודי כזה בין צוות העובדים לגבי עובד קבלן אם דנים בהכנסתו לחברה) וכמובן אם יש לך קומבינה אז לא משנה מה אתה ומי אתה :))

כמה שאלות

האם יש לך כבר תחושה כללית לגבי מידת התאמתך? מה אתה יכול לומר על "אופי החברה" ? ובכלל - מה בעבודה הזאת מדבר אליך ? יש לך עם מי לדבר על זה בסביבה ? המשך יום טוב אמיר דרור

אני מתאים 100 אחוז....

הבעיה שונה והיא מצערת (עכשיו תגידו שאני גזען - אבל זה לא נכון) הבעיה היא שיש הרבה ערבים והם עושים יד אחת בנהם ויש חדשים שהם גם עברים ככה שעושים עושים עלייך יד זאת הבעיה של המדינה שלנו

למעלה