התחלתי לקחת לפני כחודש גיינר לפיתוח גוף.

oriel ahamud

New member
התחלתי לקחת לפני כחודש גיינר לפיתוח גוף.

רציתי לדעת איך אני צריך לאכול בשביל לגדול בגוף.. כמה חלבונים לקחת ופחמימות.. האם כדאי לאכול הרבה קופסאות טונה וקוט'ג אחד אחרי השני? איך מצליחים לבנות תפריט של אוכל וגם של אימונים שמתמקדים בפיתוח הגוף ?
לגבי קלוריות האם צריך לעלות או לרדת במספר הקלוריות או רק צריך להפחית בשומן.. לא כל כך מבין בהכל...
אני צריך אתר שיתן לי את כל המידע שצריך.....

תודה.

oriel ahamud

New member
היכן אני יכול להשיג תוכנית אימונים חדשה?

כבר שכחתי אלו תרגילים שה ab יש ימים שלא עבדתי על תרגילים שונים ולכן אני עושה אותם ביחד.... כל יום משהו אחר אבל משלב גם תרגילים אחרים...

צירפתי תמונה איך שאני כרגע נראה באימונים....

The Pinky P

New member
גיינר זה כולה תוסף מרוכז.

הוא לא יעשה פלאים ולא יגרום לך להפוך להיות שווארצנגר.

אם אתה מצליח להגיע לתזונה מספקת ממזון "רגיל" אז אין שום סיבה לקחת תוסף,

אבל כנראה שאתה לא יודע אם אתה במאזן טוב לפי מה שאתה שואל.
לכן חפש באינטרנט מאמרים ואתרים בנושא, יש בשפע וישנן המון דעות אבל הבסיס הוא די קבוע וזה מה שאתה צריך לדעת.

lost green eyes

New member
לא יודעת מי

מכר לך גיינר. אבל מהתמונות שהעלת לא נראה שאתה צריך בכלל... סתם קלוריות מיותרות בשבילך שלא יתרמו לשום דבר מיוחד מלבד השמנה . מה גם שגיינר לא בונה גוף ,אלא כולה תוסף תזונה שמשלים קלוריות במידה וצריך ,ולא כל אחד צריך בכלל.
נראה מההודעה שלך שאין לך שמץ של מושג מה אתה עושה ועל מה אתה מדבר בכלל (וזה בסדר) .
שים בינתיים את הגיינר בצד .. זו עצתי הראשונה. דבר שני - חפש לך איש מקצוע תותח שמבין דבר או שניים בפיתוח גוף (רצוי גם לדעתי מפתח גוף מוכר שעבר על בשרו את העניינים הללו ולא רק מתיימרים למיניהם) .תבקש ליווי + תוכנית אימונים שתהיה מותאמת למטרה שלך + תפריט תזונה. בלי כל אלה בלתי אפשרי להתקדם בצורה יעילה ואפקטיבית.
כמובן שכיום אפשרי גם ללמוד הכל באינטרנט אופן עצמאי.. אבל לדעתי יעוץ מקצועי לגמרי שווה את הכסף ..יחסוך לך זמן ויעשה לך אחלה של סדר בבלגן.

בהצלחה

למעלה