התחלתי לראות את סיוט ברחוב אלם...

D i l D o

New member
התחלתי לראות את סיוט ברחוב אלם...

השנייה סיימתי לראות את הסרט הראשון!!! סרט ענק!
הקטע שבו טינה נרצחת ורואים אותה מתעופפת בחדר, צורחת, מקבלת חתכים מפרדי הבלתי נראה היא אחת הסצינות הכי מפחידות שראיתי!!!! הדם, הצרחות, אי ההבנה של מה שקורה כל זה גרם לי פשוט להשתתק למסך, בלי להוציא הגה! פשוט הייתי המום, מרותק למסך ומפוחד...מאוד נהנתי! עוד סצינה טובה היא כמובן כשהחבר של ננסי מת ויש "נהר" של דם שיוצא בלחץ מהמיטה שלו - ענק! ויש גם כמה ציטוטים שאהבתי: Midnight, Baseball bats, monsters - beautiful! - חחחחה מעולה! one two, freddy's coming for u three four, better lock your door five six hold your cross ...לא זוכר את ההמשך של המשפט seven eight gonna stay up late nine ten never sleep again - רעיון מעולה, אני אאמץ אותו... שיר חמוד ביותר... לסיכום: סרט אימה למופת, עשוי טוב (משחק גרוע של ננסי, חבל, אבל אל הכי נורא בעולם), אפקטים מוזרים, עלילה גאונית, מפחיד ומעולה!

אכן..

סרט ענק! השני לעומת זאת על הפנים וכמעט שלא קשור לשאר הסידרה אפשר לדלג עליו, למרות שמומלץ לראות אותו בכל מקרה.. אחרת איפה כל החוויה
? תהנה !

austin1

New member
הקטע הזה הוא אחד הקטעים הטובים

ביותר בכל הסדרה ובכלל מסרטי האימה פשוט קטע מגניב

cj20

New member
אין כמו הסרט הראשון!

השלישי היה גם נחמד אבל בעקרון הסרט הראשון הוא הסרט
ואת השיר הזה אתה עומד לשמוע עוד הרבה אם תראה את שאר הסרטים...

אמממ..

בספריות די וי די / וידאו בארץ יהיה ממש קשה.. תאמין לי, חיפשתי כמה חודשים שלמים, שלחתי חברים מכל חלקי הארץ לבדוק, ובסכ"ה, ב15\8 ספריות מצאתי רק את 1 ו 5 אז בלת ברירה.. הורדתי וצפיתי =\

VAMPhantom

New member
ברוך הבא למועדון אלם!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

לא סתם אני הכי אוהב את כללללל הסיוטים של פרדי
כולל את פרקי סדרת הטלויזיה עם ההומור השחור של פרדי
How sweet, Fresh meat!

xander55

New member
אצלנו בכפר סבא ../images/Emo129.gif

יש את כל הסרטים, חוץ מהחמישי, שגיליתי לא מזמן שאותו לא ראיתי, לא ממש הפסדתי, אבל לפני שבוע צפיתי בו, וכאמור, חרא של סרט, הרסו את הדמות של אליס לחלוטין. ארבע הכי טוב, שלוש מצוין, במיוחד הקטע עם
הסכינים של טינה, אם אני לא טועה, והמזרקים של פרדי. והקטע של הראש של אמא של נערת החלומות, יש לי בעיה עם שמות.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifטינה מהסרט הראשון בכלל...

התכוונת לטיירין - שאומרת לפרדי "... Lets Dance " עם הסכינים, בסוף כמובן פרדי רוצח אותה עם המזרקים...
התכוונת לראש של אמא של קריסטן...

ליונל

New member
השיר במלואו (בלי גוגל!)

One two, Freddy's coming for you Three four, better lock your door Five six, grab your crusifix seven eight, better stay up late Nine ten, never sleep again! קודם כל שלום לכולם, אני רואה שיש כאן הרבה פרצופים מוכרים... שמח לראות שיש פורופ שמוקדש לז'אנר הכי אהוב עליי. כמה מילים על "אלם". את הראשון העזתי לראות לראשונה רק בגיל 21(!) (די מהר בתור אחד שעבר הסבה משונא הז'אנר לחובב הז'אנר, בסביבות גיל 17), והוא נותר אחד מסרטי האימה המפחידים ביותר שנוצרו אי פעם. אין מה להשוות עם שאר הסדרה: סיוט 2-נקמתו של פרדי: איום ונורא, חסר את האווירה והתחכום של הראשון, סתם פסטיבל שחיטות. סיוט 3-לוחמי החלומות: סרט חביב מלא המצאות. תחילת הפיכתו של פרדי לדמות קריקטוריסטית משהו. סיוט 4 ו-5: הסרטים שהציגו את הבחורה השווה ביותר בסדרה מאז ננסי הדגולה, קבלו את אליס!! סרטי אימה עתירי דמיון אך קאמפיים מדי בשביל להיחשב למפחידים. סיוט 6: הסרט שהיה אמור לסגור את הסדרה. בעייתי משהו, מלא בהופעות אורח חסרות טעם ובגיבורה קצת חלשה. עם גימיק תלת מימד שחלף זמנו. שווה לצפייה בזכות הפלאשבק לעברו של פרדי. סיוט 7-הסיוט החדש: וס קרייבן חוזר לביים את הסדרה אחרי עשר שנים והתוצאה מרהיבה, הסרט הטוב ביותר בסדרה לטעמי אחרי הראשון. סיפור מתוחכם על קולנוע, מציאות ומה שביניהם. ענק! ועכשיו רק נותר לחכות לסרט החדש... נקווה שהוא טוב!

למעלה