התחלתי לראות את ALIAS

A m o s 2 9

New member
התחלתי לראות את ALIAS

קצת משעמם בתקופה הזאת, אין כל כך מה לראות, אז החלטתי לנסות לראות את הסדרה הקודמת של ג'יי ג'יי אבראהמס, זהות בדויה, למרות שאני לא חסיד גדול של סדרות ריגול. לא מזמן ראיתי את פרק 8 של העונה הראשונה ובמהלך הפרק לכדה את עיניי שורה מאוד מעניינת, שלמרבה האירוניה היא שורה 423 בתרגום: ה-16 באוגוסט, 1523, בשעה ‏2:22‏ לפנות בוקר, שעון גריניץ' שימו לב שבשורה מופיעים למעשה כל המספרים של אבודים. 4 (2+2 בדקות), 8 (אוגוסט), 15, 16, 23 ו-42 (שוב בשעה 2+2 ו-2). קצת הסבר: השורה הזאת מתייחסת לתאריך שנמצא על שעון עתיק שבאותו זמן נצפתה מערכת כוכבים מנקודה מסוימת כדור הארץ. לפי זה גיבורי הסדרה זיהו את המקום שבו נמצא יומן של רמבלדי, אדם חשוב בסדרה מתקופת ימי הביניים שנרמז עליו שהוא בן אל-מוות (לעוד מישהו זה מזכיר את ג'ייקוב או ריצ'רד?) וכשהם מגיעים למקום המדובר (שנמצא בקואורדינטות ‏32.42‏ על 70.01. שורה 480 בתרגום:-O) הם מגלים, לאחר חפירה קצרה, דלת מתומנת שנורא הזכירה לי את הדלת של תחנת הפנינה וכשהם פתחו אותה הם גילו בור עצום עם סולם (שנורא מזכיר את הפתח המפורסם של הברבור). חשבתי שכשהם ירדו למטה הם יגלו איזה בחור בשם דזמונד, אבל לצערי זאת הייתה מערה ריקה שבה הוטמן היומן של רמבלדי. ומה בעצם רציתי לומר בכל ההודעה הזאת? יכול להיות שאת המספרים המפורסמים של אבודים הם בעצם לקחו מפרק 8 של ALIAS או שזאת סתם הייתה מקריות יוצאת דופן? חשבתי שאולי כתבו על זה בלוסטפדיה, שגם שם עלו על זה, אבל מסתבר שזה לא מופיע שם, אבל יש כמה דברים מעניינים שמופיעים בשתי הסדרות. חלק מהם קצת ספיילרו לי להמשך הסדרה, אבל לא נורא. נ.ב. איזה כיף זה לראות סדרה שכבר יש את כל הפרקים שלה ברשת. בלי לחכות שבוע אחרי סיום פרק מותח, בלי פגרות של חגי מולד או פגרות הקיץ הארוכות והמתישות. פשוט לראות לפי הקצב שלי. זה פשוט תענוג!

DDN

New member
אני ראיתי את ALIAS לפני אבודים

ובמהלך 3 העונות הראשונות פשוט חיכיתי שסלואן יגיע בצניחה לאי ויראה לכולם מי מוביל את העניינים. אבל זה לא קרה. . .. לי ברור שהאי הזה ורמבלדי קשורים. אבל אף אחד עוד לא עשה עם זה שום דבר. . . .

lyla12

New member
סדרה טובה - תהנה

מעולם לא התייחסתי לכל הסמלים מסביב אהבתי את האקשן, וסלואן התכסיסן מזכיר את בן בעונות הראשונות, אגב גם דז מופיע שם כמרגל גרמני כמדומני

n o g a m o o n

New member
תהנה, ראיתי אותה לפני אבודים גם

הסידרה מעולה ראיתי אותה ב-AXN זצ"ל ונהנתי, מאד אוהבת סרטים וסדרות בתחום המתח והריגול. את רון ריפקין (סלואן) היה לי קשה לראות אח"כ בתפקידים אחרים
כמו הדוד ב"אחים ואחיות". מקנאה בך קצת
כי זה כיף לגלות סידרה טובה בפעם הראשונה.

A m o s 2 9

New member
../images/Emo45.gifאכן כיף לראות סדרה שכל עונותיה כבר שודרו

ולא בוטלה באמצע (ובגרסה הנקייה של ה-DVD).

Lamia2

New member
לא אהבתי את הסדרה הזאת...

אני לא מת על סדרות שכל פרק עם עלילה אחרת... והבנתי גם שבהמשך היא נהיית מופרכת, בצורה ממש ממש מפגרת, אז פרשתי...

n o g a m o o n

New member
אין לך מה לחשוש

היא בדיונית ברמה טובה. ומה פתאום כל פרק עלילה אחרת? ממש עשית לי חשק לראות אותה שוב

A m o s 2 9

New member
הגעתי אתמול לפרק 1.17

הפרק שבו טרי אוקווין מופיע לראשונה. כמה כיף לראות את השחקן הנהדר הזה ולא רק כשהוא מגלם את ג'ון לוק/האיש בשחור. ומכיוון שלא ידעתי מתי הוא מופיע לראשונה די הופתעתי ומאוד שמחתי לראותו. חבל שהוא לא השתתף בסדרה הזאת באופן קבוע. אני כבר מחכה לפרק הבא בהשתתפותו (אין לי מושג עדיין מתי זה יקרה
) וג'ניפר גרנר ממש מזכירה את קייט עם הבעות הפנים שלה. וזאת בכלל לא סדרה של "כל פרק - עלילה שונה".

n o g a m o o n

New member
טוב, לא זכרתי בכלל

שהוא הופיע שם, עד שכתבת על זה. את הפרטים אני זוכרת במעורפל, מה שגם קרה לי עם אבודים :) יש כמובן כמה חלקים שנחקקו לי בראש אבל לא אוכל להגיד לך באיזה עונה או איזה פרק חחחח כרגע אני מורידה סידרה שרצה כבר 2 עונות ואין לי מושג אם יש עוד אחרי כן. נקראת "The Mentalist". סיפור הרקע נשמע מענין, ואין לי בעיה עםעלילה שונה בכל פרק. מקוה לטוב.

A m o s 2 9

New member
גם אני בטוח שאחרי שאסיים אותה

אני לא אהיה מומחה גדול שלה כמו שאני מומחה ברמה מסוימת באבודים. וראיתי כמה פרקים של "מנטליסט" ב-YES. היא נחמדה בהתחלה, אבל משעממת בהמשך.

Lamia2

New member
אני פרשתי בפרק 8,

כי זה דיי חזר על עצמו. יש עלילה עונתית, אבל היא דיי שולית עד פרקי הסיום. וחוץ מזה, זה נחמד לראות את גארנר מכסחת אנשים ויוצאת מכל מצב בקלות, אבל זה נמאס בשלב מסוים
וקצת קשה להגיד עליה בדיונית ברמה טובה (מפה
) הסדרה הרי התחילה כריאליסטית לחלוטין (טוב, לא ממש, אבל היא לא התחילה כבדיונית), ואז מבינים שיש נביאים ששולטים על כל העסק? זה מטופש, לדעתי. זה לא כמו אבודים, שמלכתחילה הציגה את עצמה כסדרה בדיונית.

A m o s 2 9

New member
יש הרבה חוסר היגיון בזהות בדויה

ובאמת, מרוב משימות כבר מתחילים להתבלבל ואני מוצא את עצמי תדירות לא מבין אם הפעם היא צריכה לגנוב שבב, להעתיק משהו, להחליף משהו, לצלם משהו, להרוג משהו או סתם להתאשפז בבית משוגעים אחרי שגם היא כבר נכנסה לבלבלה מכל העסק הזה
. חוץ מזה שהיא תמיד מצליחה לברוח/לחסל את היריב כנגד כל הסיכויים וההיגיון, אבל ככה זה בסדרות ריגול/סרטי ג'יימס בונד למיניהם. לפעמים העלילה מהירה מדי ואני מוצא את עצמי מעביר כמה שניות אחורה רק בגלל שנייה אחת של אי תשומת לב לפרק. אוף! אני מתגעגע לאבודים ולעלילה ה"איטית" שלה

lyla12

New member
בדוי בדוי אך נחמד

וכרגע אין הרבה אלטרנטיבות על המרקע. סידני מזכירה את ג'ק באוור מ-24, הכל יכולים. בסוףזה באמת קצת הופך למופרך אבל כנראה שזה הסגנון של ג'יי ג'יי.

A m o s 2 9

New member
אתמול סיימתי את העונה הראשונה

ואכן, למרות שצצות עכשיו כל מיני סדרות קיץ חדשות, אין הרבה מה לראות בטלוויזיה (במיוחד למי שלא מכור כבד לכדורגל). ואפרופו פרק סיום עונה 1, יש בפרק סצינה זהה כמעט לחלוטין לסצינת הטביעה של צ'ארלי בסיום עונה 3. וכמו שכתבתי בהודעה הראשונה, איזה כיף זה לראות פרק סיום עונה ומיד אח"כ לעבור לפרק הראשון של העונה הבאה. מסכנים אלו שהיו צריכים להמתין חודשים לאחר פרק הסיום המותח.

Lamia2

New member
האמת שזה מבאס!

כן, זה מעצבן לחכות המוןןןןןן זמן עד שיוצאת עונה חדשה (כמו שקרה בשובר שורות בעונה האחרונה. איזה סיום, הא?), אבל להמשיך ישר זה מבאס כי הכל חוזר להיות רגיל אחרי סיום העונה שההתרחשויות היו בו רבות, פתאום אתה חוזר לקצב היותר איטי של הסדרה

n o g a m o o n

New member
בפרק 8 של איזו עונה? הראשונה?

ויש לך דעה נחרצת כל כך על כל העונות בלי לראות אותן? ואין שם נביאים ששולטים. ממליצה לך לראות הכל ולא לשפוט לפי כמה פרקים של עונה אחת בלבד. אח"כ הסידרה מתפתחת. אני נהניתי מאד. הבנו שיש לך בעיה עם הסידרה ולא צריך לכתוב שוב ושוב.

Lamia2

New member
אין צורך להתעצבן,

סה"כ אמרתי את דעתי על הסדרה פעמיים, שבפעם השנייה גם הסברתי את עצמי. אני שמח שנהנית, שיהיה לך בכיף. אני הבנתי שכל העסק שם נהיה על טבעי, דבר שלא מסתדר עם ההגיון שלי, ולכן הפסקתי. אני מצטער עם העלבתי את סדרתך האהובה
מה גם שזו לא הסיבה היחידה שבגללה פרשתי.

n o g a m o o n

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אתה צודק, אין טעם להתעצבן

הסידרה לא נעלבה חחח גם אבודים הפכה לעל טבעי אבל לא נראה לי שזה הפריע לך
וחבל באמת על הויכוח, למרות שהכל ברוח טובה.

למעלה