התחלתי לראות והתמכרתי!

khamala

New member
התחלתי לראות והתמכרתי!

התחלתי לראות את הסידרה לא מזמן, ואני בדרך כלל מאוד ביקרותית כלפי סדרות, ואני ממש אהבתי אותה. למען האמת אהבתי במיוחד את העונה הראשונה, אני חושבת שאחר כך הם משכו את כל העניין מטעמים מסחריים, אבל בכל אופן המשכתי לראות וסיימתי את שלושת העונות.רציתי לדעת מה קורה עם העונה הרביעית? אם הייתה בכלל עונה רביעית?

Rachel47

New member
היי ברוכה הבאה!

אני נוטה להסכים שהעונה האהובה עליי היא הראשונה אבל אם מפרקים את העונות היו רגעים יפים גם בשנייה ובשלישית.
לגבי ההמשך- התחילו לפני כשבוע לצלם את העונה הרביעית שעתידה לעלות ב28 לספטמבר (תתקנו אותי אם אני זוכרת את התאריך לא נכון)
תישארי כאן לדסקס עליה
וספרי קצת על עצמך אם תרצי

khamala

New member
היי נכון - אכן היו רגעים יפים בכל העונות :)

פשוט ברגע שהם המשיכו עם הסידרה הם קצת קילקלו דמויות מסוימות שאני עדיין מאוד אוהבת אמנם, אבל זה פוגע מעט באמינות של הדמויות. ואני לא מדברת על ההיסחפות למדע בדיוני שהתחיל מהעונה השניה :p אגב, גם החלוקה לעונות יצאה לדעתי קצת שרירותית, חוץ מהמעבר מהעונה הראשונה לשניה כמובן. ודבר אחרון - יש שם המון דמויות שהן חביבות עלי, במיוחד רמפל וישר אחריו רג'ינה. אבל יש מישהו כאן שמסוגל לסבול את הנרי???אני אישית חושבת שהוא די הורס את הסידרה...:p

Rachel47

New member
רג'ינה המלכה של העולם

זה ידוע
אני אסלח שאת חושבת שרמפל הוא מעליה..אבל רק כי זה רמפל והוא אכן (היה לפחות) אדיר
והנרי..ואו אני ממש לא סובלת אותו מהשניה הראשונה

אני זוכרת שאני הכרתי את הסדרה מחצי פרומו שראיתי ביס והחלטתי לנסות עוד כשהעונה הראשונה התחילה
אבל כשראיתי את הפרומו ששידרו שם לפני העליה וכמה שהנרי היה חלק נכבד ממנו, אני משוכנעת שעל סמך הפרומו הזה בחיים לא הייתי מתחילה את הסדרה

מדע בדיוני..
וול..
אפשר להתווכח על זה
אני מסכימה שהעונה השניה מלאה באפקטים והעונה הראשונה הייתה יותר קמצנית בעניין (עדיין היה בה המון כמובן, פשוט רק באינצ'נטד פורסט ואז זה היה מתקבל על הדעת)
אבל את יודעת..קסם..זה כאילו מילה שמסבירה את הכל..אז בעולם של דיסני, שאפשר הכל, ויש קסם, שום דבר הוא לא באמת מדע בדיוני
זה פשוט הדרך של הדברים..

khamala

New member
חוזרת בי, יחד איתו :p

אני באמת מאוד אוהבת את הדמות שלה, ויש לי סיבות אישיות לכך...:p
פשוט רמפל ממש כבש אותי, ואני עוד זוכרת לו חסד נעורים מהסרט טריינספוטינג , שם הוא שיחק גם דמות בלתי נשכחת...
בכל מקרה עד העונה הבאה, יש המלצה לבנתיים על סידרה אחרת? :)

Rachel47

New member
אם הסיבות האישיות שלך

הן שאת מאוהבת בה עד כלות נשמתך, קחי מספר

וסדרות אחרות..וול מה את אוהבת? אני בטוחה שלכמה פה יהיו מספיק הצעות מועילות

הווו אני בטוחה שמק תשמח לקרוא את זה

מק היא המנהלת הנוספת של הפורום.

וברוכה הבאה, עכשיו קצת רגועה כי גם יש פגרה וגם המבצע שמדאיג את כולנו. אבל בנתיים את מוזמנת לכתוב בשמחה

khamala

New member
תודה רבה לכולכם!אגב ,מה דעתכם על הספין אופ?

מצאתי שיש עוד משהו לראות, וזה הספין אופ של אליס בארץ הפלאות.
מישהו ראה?

Shiri from the block

Active member
כן! אני מאוד אהבתי ונהנתי זה התחיל עם 2 פרקים לא משהו יחסית, אבל מפרק 3 זה ממש תפס אותי..
אני ממליצה בחום :)

אני חושבת שכולנו פה ראינו

ההתחלה הייתה ככה ככה, והייאשתי באמצע, אבל שירן ועוד כמה המליצו לי להמשיך ובאמת זה משתפר ונעשה טוב יותר.
בפני עצמה היא טובה, בהשוואה לעד עצם היא בסדר.

khamala

New member
היא באמת פחות טובה...

ראיתי 5 פרקים , מהפרק השלישי זה אכן משתפר, כמו מישהי שציינה כאן בפורום. אבל השחקנים , חוץ מהדמות של ג'אפר , בינוניים למדי. מה שכן, העלילה היא קצת יותר ממוקדת מאשר בסידרה ( בעונה השנייה והשלישית) וזה יאמר לזכותה. אני הבנתי שהכובען היה אמור להופיע שם, וייתכן שזה היה משפר את התוצאה, הוא פשוט לא יכל, וזה מה שיצא. אבל מה שבעיקר הורס אלו השחקנים. המלכה האדומה היא סתם דוגמנית מלאת סיליקון, איפה היא ואיפה רג'ינה...אם היא אמורה להיות הדמות המקבילה לה...

הלדיל

New member
ממה שהבנתי, היא נחשבת לשחקנית טובה.

הבעיה היא שטווח המשחק שלה יותר מוגבל מהטווח של לנה פאריה, ככל הנראה. אנסטאסיה בפלאשבקים היא יותר מסוג הדמויות שהשחקנית רגילה לשחק. עם זאת, אני לא הייתי משווה אותה לרג'ינה למרות סיפור הרקע שלה. הייתי משווה אותה לרמפליצקין משום שהיא בדיוק מהסוג שלו והם בטח היו מבינים היטב אחד את השני. אני מודה שלא סבלתי את ג'אפאר - מדובר בבריון טיפש וערמומי , שלמרות היותו הגירסה הגברית של רג'ינה, נעדר את הקסם שלה.

shirush3

New member
ממולץ

היו שבועות שהיה שהפרקדים של וונדרלנד היו יותר טובים

Shiri from the block

Active member
בהחלט! כשרואים את וונדרלנד יחד עם וואנס, והחצי הראשון של העונה של וואנס הייתה מעניינת רק בגלל פיטר פן אבל כל השאר היו משעממים, בפרקים האלה יותר התרגשתי וחיכיתי לוונדרלנד מאשר שחיכיתי לוואנס..

Shiri from the block

Active member
ברוכה הבאה!! גם לדעתי העונה הראשונה בהחלט הייתה העונה הכי טובה של הסדרה.
משם זה רק התדרדר והתסריטאים רק מעצבנים אותי יותר ויותר עם השיטחיות שלהם.
אבל מבחינת העונה הראשונה אצלי זה היה דווקא רג'ינה ואז ראמפל
ומאז זה נשאר רק על רג'ינה חח רג'ינה מושלמת

xokeren

New member
ברוכה הבאה :)

כמו שענו לפניי התחילו רק לצלם את העונה הרביעית :)

למעלה