דיברגנט חדש
Well-known member
אני כבר סיימתי לראות את פרק 5 ואני ממש נהנה מהסידרה.
מישהו ראה?
מישהו ראה?
חבל להתחיל לצפות בסדרה הזאת שאין לה סוף כי הורידו אותה באמצע העונה הראשונה.אני כבר סיימתי לראות את פרק 5 ואני ממש נהנה מהסידרה.
מישהו ראה?
ממש לא, סיימתי לראות עכשיו את העונה השנייה.חבל להתחיל לצפות בסדרה הזאת שאין לה סוף כי הורידו אותה באמצע העונה הראשונה.
אתה צודק, התכוונתי באמצע העונה השנייה לא הראשונה. אם תבדוק תגלה שבעונה הראשונה היו 20 פרקים ואילו בשנייה היו רק 10 פרקים כי היא בוטלה בדיוק באמצע ולא הסתיימה בגלל הרייטינג הנמוך שקיבלה.ממש לא, סיימתי לראות עכשיו את העונה השנייה.
לדאבוני, ביטלו את העונה השלישית.
כפי שכתבתי, סיימתי את העונה השנייה ואכן היו בה רק 10 פרקים, אך בהחלט רואים שזה פרק סיכום עונה.אתה צודק, התכוונתי באמצע העונה השנייה לא הראשונה. אם תבדוק תגלה שבעונה הראשונה היו 20 פרקים ואילו בשנייה היו רק 10 פרקים כי היא בוטלה בדיוק באמצע ולא הסתיימה בגלל הרייטינג הנמוך שקיבלה.
יכול להיות שלא סיימו את העונה בגלל הקורונה.כפי שכתבתי, סיימתי את העונה השנייה ואכן היו בה רק 10 פרקים, אך בהחלט רואים שזה פרק סיכום עונה.
היה אמור להיות עונה שלישית, אך נטפליקס ביטלו אותה באמצע הצילומים, לא ברור לי למה, כי היא מאוד נהניתי מ-2 העונות שראיתי.
מצאתי עכשיו, סידרה בשם המתחזה (Ringer) שהתוכן שלה מזכיר את משחק השקרים, ראית?חבל להתחיל לצפות בסדרה הזאת שאין לה סוף כי הורידו אותה באמצע העונה הראשונה.
משחק השקרים יש 2 עונות, כאשר עונה ראשונה יש 20 פרקים ובעונה השנייה יש 10 פרקים.איפה הסדרה משודרת ? כמה עונות/פרקים ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.