התחלתי לרחם על אשלי

התחלתי לרחם על אשלי

מסכנה. הילדה העזובה שרק רוצה שיאהבו אותה. ממש התחשק לי לחבק אותה. פתאום היא לא נראתה כל-כך מרשעת, רק ילדה שרותה שאבא שלה יתגאה בה. הפכה להיות יותר אנושית

לרחם על אשלי? וואו יפה שהצלחת ../images/Emo6.gif

אנושית לדעתי היא אפעם לא ממש הייתה אבל לא משנה ..

תמיד הם מכניסים הרי דמויות רעות כמו סנדרה

בזמנו ואני חייבת לציין שאיכשהו הצלחנו לחבב את סנדרה, היא היתה מאוד טבעית בסידרה והתאימה כי היא בעצמה היתה חוואית אם ככה אומרים....אבל אשלי היתה ממש רעה וגם ששיחקה אותה מסכנה קשה היה לרחם עליה.

jenni17

New member
דעתי!

גם אני חדשה ומתה על התוכנית הזו! וגמני איפשהו ריחמתי על אשלי חח בצורה ביזארית ביותר! ד'א איפה אפשר לראות כבר את העונה ה8?

Kasey

New member
יש לומר שהיא באמת היתה די מעוררת רחמים

אם כי ריחמתי עליה יותר בפרק של התאונה - בפרק של אתמול היא סתם היתה פתטית, שזה משהו קצת שונה מרק מעורר רחמים, בסופו של דבר...

אפרופו הפרק של אתמול

שוב דיברו על רוחות ושוב חלומות, הסידרה הזו מתחילה ממש לעלות על העצבים ..... ושלא לדבר על רוחות וניסים קרה נס מאוד גדול בפרק אתמול...סטיבי בהריון...מעניין איך אני חיה עם בעלי ומנסה להכנס להריון במשך שנה וחצי ולא מצליחה ואלכס נמצא רחוק ממנה והיא בהריון? אתם רוצים להסביר לי? האם היא נכנסה להריון ממריה הקדושה? ממש זלגו לי דמעות מקינאה ( מקצינה כרגע) והתרגשות יחדיו!!!!!

../images/Emo6.gif אל תשאלי כל היום אני עובדת טלפתית

על להביא ילד לעולם וWALLA אני אעדכן אותכן אם זה עובד.

גם אני שאלתי את עצמי אותה שאלה

וגם מדהים איך אימא של טיילר ידעה להגיע לדרוברס למרות שטיילר לא סיפרה לה באיזה חווה היא עובדת, גם לאימא של טיילר יש כוחות טלפתיות?! חוץ מזה הפרק של אתמול היה מצוין, וגם היה מתאים סיפורים על רוחות כי הם חגגו את ההאלויין. וגם היה תזכורת לסיפור המקסים על כחול הזקן

היא שכרה בלש והוא חקר חחחח ../images/Emo8.gif עליה

אהבתי שקייט כרעה ברך והתפללה לאלוהים, זה היה מציאותי שהיא היתה נואשת וביקשה תפילה....

GiRiLy

New member
בקשר לאימא של טיילר...

אם אני זוכרת נכון היא ביקשה את הכתובת מהבחור שעבד עם טיילר בפאב.

GiRiLy

New member
עוד משהו שמעורר תהייה.

אם אני לא טועה טיילר בת 17,זה לא נגד החוק או משהו?

לא הבנתי את ההערה שלך

נגד החוק שמה? שהיא עובדת בפאב - היא שיקרה לגבי גילה. אני לא זוכרת שהיא ביקשה כתובת מבחור שעבד בפאב. אני רק זוכרת שהיא הייתה עסוקה עם עובדת אחת, תלו ביחד קישוטים, ואז טיילר אמרה אז תבואי אליי בערב לחווה שאני עובדת בה, ולא פירטה את שם החווה. אם את זוכרת את הסצינה במדויק אני מאוד אשמח לשמוע. כי אין דבר שיותר מעצבן אותי מתסריטים לא מדויקים

GiRiLy

New member
בקשר לההערה...

היא עדיין בת 17 כי בפרק של היום היא חגגה יום הולדת 18. ואני לא ממש זוכרת במדויק (עבר כמה זמן מאז שצפיתי בעונה ה-7), נראה לי שזה היה ככה.

למעלה