התחלתי לרצות שסרסיי תסיים את הסידרה על הכס

itaipee

New member
התחלתי לרצות שסרסיי תסיים את הסידרה על הכס

אחרי שכמובן ששנאנתי אותה בעונה הראשונה , ולא אהבתי את השגעון שלה בספר הרביעי - כמו שאמרו פה , סרסיי היא אחת הדמויות שבסידרה התעלו על הספר ( ואין הרבה כאילו) .
כולם מעריכים ודי רוצים שבסוף , ג'ון או דאני לבד או ביחד יהיו מלכי וסטרוז.
חלק עדיין מקווים לסטאניס (לפחות בספרים) , או רוצים את טירייון.
לא , אז שג'ון ישאר בצפון , ודאני והדרקונים יקריבו את עצמם מול המהלכים או משהו בסגנון , אני בעד הלביאה. היא עלתה על כולם. הדמות שלה אכזרית וטרגית בו זמנית. מקסימום שתתחתן רשמית עם ג'יימי ויביאו עוד ילדים.

סרסיי היא גם המועמדת החסרת סיכוי . מה יש לה להביא מול דאניראיז אם הדרקונים , עם אנ-סאליז , דותראקיז, וצבא של 2.5 בתים גדולים ? פלוס טיריון וואריז כיועצים ?
אז אולי סרסיי תצליח לשסות את ג'ון או את באליש מול דאניריז ? אולי משהו אחר , אבל אני בעדה

נ.ב. בספרים , אני עדיין בעד אאגון בלקפייר.

CallMeCavanaugh

New member
להרוג אותה כמה שיותר מהר

סרסיי של הסדרה היא רוצחת המונים פסיכופטית ונתעבת. הדבר היחיד שאיכשהו שיחק לטובתה היה האהבה לילדים שלה. אם הייתה לה זכות לחיות בזמן שהסתכלה על גופתו של טומן (ולא, בשלב הזה היא כבר איבדה כל זכות לחיות) אז האדישות שבה הסתכלה על הגופה הייתה שוללת ממנה את הזכות הזו. היא צריכה למות כמה שיותר מהר.

Berethor

New member
היא דאעש של משחקי הכס, אחרי הפיגוע ההמוני שהיא עשתה, זה נהיה

ברור לכל, והלבוש השחור שהיא והעוזר שלה לובשים גם מתאים לסיגנון הדאעשי שלה, וכן אני מודע לכך שגם משמר הלילה לובשים לבוש שחור אבל עדיין.

Berethor

New member
לא מגיע לה לשבת על הכס, במיוחד אם היא לא מתקנת לגרגור תשריון

עוד כמה פרקים נצטרך להמשיך לראות אותו עם שריון מחורר? האם אין נפחים במעלה המלך? האם סרסיי מתקמצנת? האם D&D מתקמצנים? האם אחרי שהיא הפכה למלכה עדיין אין לה תקציב כדי לתקן תשריון של גרגור או לקנות לו גרגור חדש? האם זה יאה ששומר הראש הצמוד שלה מסתובב בחצר המלוכה עם שריון מחורר? גם מסיבות אסתטיות(זה כמו שהוא יסתובב עם חולצה מחוררת) וגם מסיבות פרקטיות(משום ששריון מחורר מספק פחות הגנה).

Uri04

New member
סרסי לא תתן לפושטק ההוא לגעת בה

גם לא בשביל ספינות
בשלב הזה לא נראה שלסרסיי אכפת שכולם כבר ידעו עליה ועל ג'יימי והם יוכלו להתחתן ולחיות בחטא בפומבי. כולם שונאים אותם גם ככה והם ישלטו תחת משטר של הפחדה ויאוש אז מה כ'פת להם?

Berethor

New member
בנוסף תושבי ווסטרוס כבר התרגלו לסבול נשואים של אח ואחות

בגלל שושלת טארגאריין, הסיבה שסרסיי הסתירה את זה בעבר זה לא רק בגלל גילוי העריות אלא בגלל שזה בגידה בבעלה ומשום שהילדים שלה עם ג'יימי היו נחשבים לממזרים אם האמת הייתה מתגלה.

Uri04

New member
סרסי לא תזכה בחיים. לצפות בה זה כמו לצפות בתאונת רכבות

אתה יודע שזה טראגי, אבל לא יכול להסיר מזה את העיניים.

סרסי לא תזכה כי היא שנואה.
סרסי לא תזכה כי היא לא מסוגלת להנהיג.
סרסי לא תזכה כי היא איננה כריזמתית.
סרסי לא תזכה כי העולם סוגר עליה לאט לאט ובקרוב לא ישארו לה גם חיילים, מאחר ולא יישאר לה כסף לשלם להם. (מה היא תעשה? תשרוף גם את בנק הברזל?)
סרסי לא תזכה כי לדאינריז יש עכשיו אימפריה שהולכת להעיף אותה מהכיסא, ולא בקושי רב.

אם הייתי כותב בסדרה הזאת, הייתי נותן לסרסי עוד עונה אחת. אולי חצי עונה לפני שהמשחק נגמר בשבילה. כי דיי, כמה אפשר? מה עוד היא כבר יכולה לעולל? זה כבר גובל בפארודיה.

Nirwood

New member
אולי סרסי תפתה את דאירניז...

זה ידוע שמלכת הדרקונים אוהבת לנשנש בנות.

Berethor

New member
אם היא תצליח לחשוב על להשתמש בבליסטרות, אולי היא עוד תזכה

אדוני העבדים ניכשלו בלחשוב על זה, אבל אולי 'יד המלכה' של סרסיי יצליח לחשוב על זה.

למעלה