התחלתי שוב לכתוב !!!!!

גלי ר

New member
התחלתי שוב לכתוב !!!!!

ונראה לי שנקודת השבר, נקודת המפנה היתה ליל הירח. הרגשתי אז שאני מתמוטטת, אבל זו לא הייתי אני, זה היה איזה מחסום בפנים שהתמוטטת. מחסום כל כך ישן שהוא הרגיש לי כאילו הוא-המחסום הוא אני עצמי (איך שאנחנו אנשים ומדינות מתאהבים במחסומים שלנו). המון תודה לכולכם. נהדר לכתוב שוב. זהו אני חוזרת אל פרק שמונה עשרה שמחכה להמשך שלו. חיבוק לכולכם
גלי

שפע השראה

לכולנו יש רגעי שפל ושיא ואמצע. נקודות משבר הן חלק מהדרך ועוד תהיינה. לפעמים קשה יותר בלי מחסום. יש בו גם סוג של הגנה. תלוי מאיזה צד שלו נמצאים, ותלוי כנגד מה הוא נוצר. בכל מקרה כדאי שיהיה מודע ככל שניתן. תודה על הכל ושגם הזכרת לי את - 18. אליש

נפלה בחלקי הזכות

ואני לא מתלוצץ ולא מדבר במילים יפות סתם נפלה בידי הזכות לקרא את החלקים שלפני ההמשך שגלי כותבת ואני רוצה לומר לכם שמדובר ברומן עוצר נשימה, תיאורים מדהימים, מרגשים, ובעיקר בעיקר חשובים חשובים גלי מצליחה ברומן הזה ששופע ממנה בצורה פלאית כל כך להחזיר אותי לערכים ומציאויות שהספקתי לשכוח וזה עולם מדהים של קסם ואדמה חיות ודם תשוקה לידה מוות ומדורה אני מצדיע לגלי על המסטר פיס ומחכה להמשך שיבוא חיבוקים דניאל

גלי ר

New member
תודה איש יקר

דניאל תודה תודה תודה זה שהתחלתי לכתוב זה המון בזכותך ואלישוע המון תודה גם לך ובכלל לכל האנשים בפורום הזה תודה על הסביבה הבריאה והמחלימה הזו גלי

למעלה