התחלת בדיחה 2

gilg1

New member
התחלת בדיחה 2

משה נהג לקפל בכיתה שפמנונים מנייר אמרה לו המורה...

gaharoni

New member
משה

משה נהג לקפל בכיתה שפמנונים מנייר. אמרה לו המורה: "משה, למה שלא תקפל את הפגסוס של קוואהאטה מבדיחה מספר 1"? השפיל משה את מבטו ואמר:

gilg1

New member
המשך

משה נהג לקפל בכיתה שפמנונים מנייר. אמרה לו המורה: "משה, למה שלא תקפל את הפגסוס של קוואהאטה מבדיחה מספר 1"? השפיל משה את מבטו ואמר:" הילדים צוחקים על החד קרן שלי שהיא קטנה מדי"

bshuval

New member
המשך

משה נהג לקפל בכיתה שפמנונים מנייר. אמרה לו המורה: "משה, למה שלא תקפל את הפגסוס של קוואהאטה מבדיחה מספר 1"? השפיל משה את מבטו ואמר:" הילדים צוחקים על החד קרן שלי שהיא קטנה מדי" אמרה המורה - "אז הנה לך אתגר. נסה לקפל חד קרן דומה עם קרן יותר גדולה ואז הילדים לא יצחקו." "אבל," הזהירה אותו המורה, "תדאג שהוא יהיה מריבוע אחד, ולא יותר. ובוודאי שלא ממלבן!"

gilg1

New member
המשך

משה נהג לקפל בכיתה שפמנונים מנייר. אמרה לו המורה: "משה, למה שלא תקפל את הפגסוס של קוואהאטה מבדיחה מספר 1"? השפיל משה את מבטו ואמר:" הילדים צוחקים על החד קרן שלי שהיא קטנה מדי" אמרה המורה - "אז הנה לך אתגר. נסה לקפל חד קרן דומה עם קרן יותר גדולה ואז הילדים לא יצחקו." "אבל," הזהירה אותו המורה, "תדאג שהוא יהיה מריבוע אחד, ולא יותר. ובוודאי שלא ממלבן!" הביט בה משה בעיניים דומעות ואמר: "לפי ספרו של פיטר אנגל...

bshuval

New member
המורה הרעה

המורה הרעה טובה קטעה את דבריו של משה הקטן. "פיטר אנגל שמיטר גנגל - לי לא אכפת מה הוא אומר! תבצע את המוטל עליך ותפסיק להפריע לכיתה." משה המסכן, שלא הצליח מעולם לפתח דגם בעצמו (וגם קריאת הספר של פיטר אנגל לא עזרה בכך בכלל) פרץ בבכי. "צא מהכיתה מיד!" צרחה המורה טובה. משה יצא מהכיתה ושמע את המורה טובה אומרת. "טוב ילדים, עכשיו כשהוא יצא, אנחנו יכולים להתחיל..."

למעלה