התחלת בדיחה3

gilg1

New member
התחלת בדיחה3

יום אחד מצלצל הטלפון במעונה של טומוקו פוסה. "מי זה?" שאלה טומוקו.

gaharoni

New member
טלפון

יום אחד מצלצל הטלפון במעונה של טומוקו פוסה. "מי זה?" שאלה טומוקו. "זאת אני, כיפה אדומה!" אמר הזאב "אני מחפשת קופסאות!".

bshuval

New member
טלפון2

יום אחד מצלצל הטלפון במעונה של טומוקו פוסה. "מי זה?" שאלה טומוקו. "זאת אני, כיפה אדומה!" אמר הזאב "אני מחפשת קופסאות!". טומוקו, שבשנים האחרונות עברה בכלל לקיפול שמיכות טלאים (quilts), התפלאה שכיפה אדומה דפקה בדלתה וביקשה קופסאות. ובכל זאת, כיוון שטומוקו לא יכולה להימנע מקיפול קופסאות, היא פתחה את הדלת. לחרדתה היא ראתה כי הזאב המחופש - כיפה אדומה לפי דעתה - נשא סל ובו במקום נייר לקיפול היו חתיכות בד...

gaharoni

New member
3

מאחר והיתה טומוקו מצוננת, נטלה מייד פיסת בד אחת, וקינחה בה את אפה. הזאב הביט בתדהמה ו..

gilg1

New member
המשך

יום אחד מצלצל הטלפון במעונה של טומוקו פוסה. "מי זה?" שאלה טומוקו. "זאת אני, כיפה אדומה!" אמר הזאב "אני מחפשת קופסאות!". טומוקו, שבשנים האחרונות עברה בכלל לקיפול שמיכות טלאים (quilts), התפלאה שכיפה אדומה דפקה בדלתה וביקשה קופסאות. ובכל זאת, כיוון שטומוקו לא יכולה להימנע מקיפול קופסאות, היא פתחה את הדלת. לחרדתה היא ראתה כי הזאב המחופש - כיפה אדומה לפי דעתה - נשא סל ובו במקום נייר לקיפול היו חתיכות בד... מאחר והיתה טומוקו מצוננת, נטלה מייד פיסת בד אחת, וקינחה בה את אפה. הזאב הביט בתדהמה ו.. ואמר "המממממ אולי הנזלת תשפר את חוזק הבד ואוכל סוף סוף לקפל קוסודמה ראויה ממפיות נייר?"

bshuval

New member
4

מאחר והיתה טומוקו מצוננת, נטלה מייד פיסת בד אחת, וקינחה בה את אפה. הזאב הביט בתדהמה ו.. בעוד טומוקו מחזיקה את פיסת הבד על אפה, שלף הזאב ספריי לחיזוק הבד, והשפריץ על טומוקו. טומוקו הזריזה מיד התחילה לקפל את הבד המתקשה ל... (נ.ב. ע"ע באתרים www.fabricorigami.com ו www.origami-boxes.com)

gaharoni

New member
Merge

הנזלת והספריי אכן חיזקו מאוד את הבד, וטומוקו קיפלה ממנו בזריזות שוריקן (כוכב-נינג'ה) והטילה אותו במיומנות לעבר הזאב, אך הזאב הערמומי...

bshuval

New member
המשך

הנזלת והספריי אכן חיזקו מאוד את הבד, וטומוקו קיפלה ממנו בזריזות שוריקן (כוכב-נינג'ה) והטילה אותו במיומנות לעבר הזאב, אך הזאב הערמומי התכופף והשוריקן חלף מעליו ללא פגע. כשהזאב התכופף, הכיפה האדומה נפלה ממנו וטומוקו זיהתה שזה הזאב הרשע. הזאב נכנס לבית ובלע את טומוקו שלמה. בינתיים השוריקן המשיך להתקדם ולהסתובב באוויר עד אשר...

gaharoni

New member
עד אשר...

הנזלת והספריי אכן חיזקו מאוד את הבד, וטומוקו קיפלה ממנו בזריזות שוריקן (כוכב-נינג'ה) והטילה אותו במיומנות לעבר הזאב, אך הזאב הערמומי התכופף והשוריקן חלף מעליו ללא פגע. כשהזאב התכופף, הכיפה האדומה נפלה ממנו וטומוקו זיהתה שזה הזאב הרשע. הזאב נכנס לבית ובלע את טומוקו שלמה. בינתיים השוריקן המשיך להתקדם ולהסתובב באוויר עד אשר הגיע לצרפת, שם מצא אותו אריק ז'וואזל, שהבין מיד שידידתו טומוקו נמצאת בצרה צרורה. חיש מהר גיבש אריק תכנית...

gilg1

New member
אריק

הנזלת והספריי אכן חיזקו מאוד את הבד, וטומוקו קיפלה ממנו בזריזות שוריקן (כוכב-נינג'ה) והטילה אותו במיומנות לעבר הזאב, אך הזאב הערמומי התכופף והשוריקן חלף מעליו ללא פגע. כשהזאב התכופף, הכיפה האדומה נפלה ממנו וטומוקו זיהתה שזה הזאב הרשע. הזאב נכנס לבית ובלע את טומוקו שלמה. בינתיים השוריקן המשיך להתקדם ולהסתובב באוויר עד אשר הגיע לצרפת, שם מצא אותו אריק ז'וואזל, שהבין מיד שידידתו טומוקו נמצאת בצרה צרורה. חיש מהר גיבש אריק תכנית... הוא רץ לסופר וקנה סיגריות צרפתיות וקוניאק. משם המשיך ל...

bshuval

New member
המשך

תקציר הפרקים הקודמים: לאחר תקרית מצערת, טומוקו פוסה נבלעה ע"י זאב רשע שהתחפש לכיפה אדומה. רגע לפני שנבלעה הצליחה טומוקו לקפל במיומנות רבה שוריקן מפיסה אחת, ושלחה אותו לאוויר. השוריקן הגיע עד לצרפת הרחוקה, לידיו של אריק ז'וואזל. ולפרק של היום: חיש מהר גיבש אריק תכנית... הוא רץ לסופר וקנה סיגריות צרפתיות וקוניאק. משם המשיך לסטודיו שלו. ממש כמו מקגיוור הוא קיפל מטוס מנייר המונע על ידי הקוניאק והסיגריות. כמות הדלק שהייתה לו הספיקה עד לדלת ביתה של טומוקו. כיוון שאריק עשה רעש רב בנחיתתו, הזאב שם לכך לב ו...

gilg1

New member
אנחנו ממש "30 בצל"

אבל מפאת הכאב שהרגיש בביטנו, עקב הפיכת קיבתו לדגם ספירלי...

bshuval

New member
קונכיות

הזאב נאלץ לזנוח את תכניתו המרושעת לגרום לאריק לקפל פטריות עד שיצליח לברוח. הזאב התיישב במקום והחל לילל. טומוקו בינתיים המשיכה לקפל את מעי הזאב, עד אשר קיבתו הפכה לקונכיה ספירלית יפה. אשת הזאב, זאת שכחנו לספר, היא מוכרת ספרי הכנה קופסאות מגזירת קרטון והדבקתו. היא זו ששלחה את הזאב מלכתחילה לחסל את טומוקו. בשמעה את זעקת בעלה, היא...

למעלה