התחלת הטיול בחודש אפריל...

morf123

New member
התחלת הטיול בחודש אפריל...

שלום לכולם, אני מתכנן לטוס לדרום אמריקה לטווח זמן של מינימום חצי שנה, ואני מאמין שלפחות 10 חודשיםאו יותר ...(זה כרגע התכנון). רציתי לדעת כמה משמעותי עשוי להיות העיתוי שבו אני יתחיל את הטיול בהיבט של מזג אוויר, בהנחה שנאי מתכנן לטייל מחודש אפריל, בעיקרון אני בקטע של טרקים וטיולים אבל גם להיזרק פה ושם זה גם כולל. המדינות שאני מתכנן להגיע אליהם הם: ברזיל, ארגנטינה, צ'ילה, פרו, ובולביה. ברור שהכול כרגע בגדר תכנון וזה עשוי להשתנות מבחינת המדינות אבל זה פחות או יותר בגדול. השאלה שלי היא האם ניתן לטייל מתחילת אפריל בטוח זמן של 10 חודשים קדימה, בלי בעיות של מזג אוויר או האם כדאי לנסות לעשות מאמצים ולצאת כבר בתחילת פבואר... תודה רבה,. שחר.

natyh

New member
העיתוי לא נקבע על סמך מזג האויר

העיתוי קובע את היעד הראשון אליו תגיע בהתחשב במזג האויר. אפריל זה הזמן לטייל באנדיות בוליביה פרו אקודור ראה מאמרים . המדינות האנדיות פחות ידידותיות למטיל המתחיל מאשר המדינות "האירופאיות " צילה ארגנטינה דרום ברזיל. בעיקרון הכל טיול בדרום אמריקה אלא שהטיול הוא בשני עולמות שונים ומרוחקים מאד בזמן זה מזה . גם בפרו המעבר מהרים לערים הוא בתוך יום מסע של אלף שנים אחורה בזמן. מטיל מתחיל שנוסע לתקופת זמן ארוכה עדיף שיתחיל במדינה ידידותית כגון דרום צילה ארגנטינה דרום ברזיל ילמד להסתדר ילמד את השפה ויתארגן לקראת שיא הטיול וההלם בעקבותיו במדינות האנדיות. אין מדהים יותר מטיול שאפשר להגדירו כמערב הפרוע עולמו של האדם הקדמון טיפוס הרים או כניסה לעומק הגונגל באנדיות אזורי קוזקו אזור הוארז או במורד הנאפו באקודור או מדרה דה דיוס ופארק מאנו בואך עיירת כורי הזהב קולורדו והמשך אל פורטו מלדונדו המדהימה . רק שמי שמגיע לשם צריך להרגיש להתנהג ולחיות כמו מקומי וזה לוקח זמן רק אז ניתן להגיע לפסגות המדהימות אליהן ניתן להגיע רק בדרום אמריקה או אפריקה . המלצתי לעשות כל מטאמץ ולהתחיל בפברואר, הרוגע השקט ויפי הטבע בדרום שוה בגדול. בברכה נתי

למעלה