התחלת קונספט......

ShinAkuma

New member
התחלת קונספט......

יש לי בעיה ...(אחת מיני רובות)...:) אני לא מצליח לסיים שום ציור....ברגע שאני מתחיל אחד משום מה קופץ לי רעיון אחר...ואני זורק את הנוכחי..ומתחיל חדש...אין לי מושג אך להפסיק את זה ...(רעיון למישהו?) בכל אופן הנה אחד שאני עדיין חושב לסיים אותו...פוטו ופיינטר...אמממ....אם לצרף את כל הזמן שעבדתי עליו...משהו כמו 3 שעות

אני מציירת על קירות ועל שידות וחפצים

ככה אין כזה דבר לא לסיים ציור. אם אני לא מסיימת ציור זה נשאר בחדר שלי, יושב שם ומזכיר לי שרבאק אם אני לא מסיימת אז חבל על הזמן. אני הולכת להסתכל הרבה זמן על החוסר סיום הזה. בפוטושופ ופיינטר זה קצת יותר בעיה.

בקי22

New member
להתחיל ולא לסיים דברים

זה יכול להיות קשור לADHD /ADD תבדוק...

ShinAkuma

New member
תודה על הכוונה...

אני אחקור את הדבר הזה.. עוד משהו שכדי שתשקלו...זה לתת ביקורות מדי פעם.... תודה ולהתראות...לא אופיע כאן יותר...

enbalush

New member
רגע

זה יפה והקו הרגיש יוצר אוירה, ההרים הקרובים (והשביל) מטושטשים וזה לא יוצר קונטרסט וריאלסטיות בתיאור של הרחוק-קרוב, קיצור, חסרים פרטים בהר.

מאוד לא אחראי לזרוק הערות כאלה

בטח שלא בלי להכיר את מי שבצד השני (או את הסמכות המקוצעית של הדובר) ובלי שום סימוכין. אמירות כאלה עלולות לגרום יותר נזק מאשר תועלת. להבא, אם אי אפשר להתאפק אז שיחה אישית במסרים או מייל עדיפה. ומנסיוני, קביעת מטרות ברורות וספציפיות וכמו כן שלבי עבודה מוגדרים מראש יכולים לעזור בתהליך העבודה.

למעלה