התחלת שירשור-הטוב משלוש?

ranavraham1

New member
התחלת שירשור-הטוב משלוש?

אמריקה, אירופה או אוסטרליה-ניו זילנד? יאללה חברה תנמקו גם!

זה לא בדיוק נכון לשאול

זה לא נכון לשאול: 1.אם זה אירופה זה תלוי מאוד איפה- לונדון לא שווה לוינה לדוגמא. 2. אמריקה- ניו יורק ממש לא כמו טקסס 3. אוסטרליה- יש ויש מה שבטוח זה שלעבוד בערים הגדולות תמיד עדיף.

the ox

New member
דיג דגי טונה באוסטרליה

מה דעתכם על דיג דגי טונה באוסטרליה כעבודה בחו"ל...? יש המלצות.? מישהו ניסה כבר ?

dragon1982

New member
מומלץ לחזקים :)

היי OX זו עבודה קשה פיזית אבל עושים בה סטפה של כסף !!! חבר שלי עבד בזה וחבר אחר עבד בדיג דגי סלמון בנורווגיה או משהו כזה...

EmGee

New member
שמעתי סיפור על בחור שעשה מזה ים כסף

אבל סיפורים לא תמיד אמיתיים. יצא לי לעבוד בניו זילנד במפעל שממיין דגים, אומנם לא דיג, אבל כל מה שקשור לדגים מרוויחים בו הרבה מעבר למה שמצריך. עבודה קשה אבל מאוד משתלמת. בניו זילנד (בניגוד לאוסטרליה) אף אחד לא יעסיק אותך בלי מספר IRD, כלומר בלי שיש לך אישור עבודה חוקי לחלוטין.

ravid23

New member
שאלה ללא תשובה

אני אישית עבדתי בשלושת המקומות{לא בניו זילנד רק באוסטרליה} ואת הכסף הגדול באמת עשיתי בלונדון אבל לא בגלל שהיא עדיפה אלא בגלל שפשוט שיחק לי המזל שם נפלתי על חברה מעולה במקומים מעולים... ונכון שהמטבע שם הכי חזק אבל מה שאנשים שוכחים זה שאומנם אתה מרוויח בפאונדים אבל אתה גם משלם בפאונדים....

EmGee

New member
זה לא ששוכחים את זה

פשוט אם אתה חוסך 60% ממה שאתה מרוויח, אז 60% בפאונדים שווים יותר מ60% בדולר אוסטרלי. אם המטרה היא כסף נטו, אז בהחלט אין על בריטניה.

למעלה