התחממות ב-8260

Gizon

New member
התחממות ב-8260

שלום לכם, מכיוון שקיבלתי עשרות הודעות לתא שלי בתפוז (אינסטנט) החלטתי להכין מדריכון איך פותרים את בעיית ההתחממות. אז נתחיל, דבר ראשון נכנסים לקוד הטכנאים (כוכבית 3001 סולמית 12345 סולמית) משם ל NAM1 - Change Defaults - Overload Level ואז משנים את המספר ל3... מקווה שעזרתי, גדעון

מהמהמהמהמה?????

אתה יודע שאתה מדבר שטויות??? ובכלל התפריט שאתה נותן לא קשור בכלל לבעיה! מכשיר ה8260 וכמו אחיו ותאומיו(8210) הם מכשירים קטנים בעלי מבנה צפוף במיוחד של רכיבים והתופעה של ההתחממות היא אופיינית למכשירים אלו היות שהרכיבים מתחממים באופן טבעי ויחד הם "יוצרים" חום ממוקד שאנו יכולים לחוש אותו. וכמובן יש את נושא הסוללה שכאן אני לא חושב שאני צריך להרחיב... לצערי ולצערכם,נוקיה מודעת לבעיה אך עדיין אין פתרון ממשי... נ.ב-לא מומלץ בכלל להתעסק אם תפריטים כאלה לאנשים שלא הוסמכו לכך ולא יודעים בדיוק מה כל נתון אומר שם! קוד טכנאים-נועד רק לטכנאים

Nightr

New member
אם כל הכבוד

מבלי לפגוע זה לא אישי רק עובדות. זה בכלל לא קשור לבעיה מדובר על ערך שקובע עדיפות ברשת אנלוגית שאיננה קיימת בארץ. ואכן סיבת ההתחממות היא גודל המכשיר וצפיפות הרכיבים ולא קרינה.

שלי44

New member
תנסו לשנות תיכנות

תמשיכו לנסות לטפל בתיכנות ותגיעו למרכזי שירות כל יום בלי קליטה וללא אפשרות ליצור שיחות. ראו הוזהרתם!!!

Gizon

New member
המשך...

שלום רב, כפי ששוקלד חלב אמר על ההסבר שנתתי התפריט בכלל לא קשור (וכבר אמרו לי את זה) אבל, זה עוזר מנסיון תבדקו בעצמכם, גדעון

למעלה