התחממות כדור הארץ

snoopytush

New member
התחממות כדור הארץ

ראיתי סרט על הנושא מפחיד יש מלא קרחונים שנמסו, שטפונות, ומצד שני יובש וגם טורנדו בגלל זה. ראיתי את הכינרת אוף איך היא התייבשה. אנשים תתחילו לחסוך במים לא סתם אומרים שזה צו השעה תתחילו להבין באיזה עולם אתם חיים שהולך ונעלם לא בטוח שתכירו אותו עוד 50 שנה ברצינות!

Xylophone

New member
כן, גם אני ראיתי../images/Emo4.gif

יש גם פורום פה בתפוז בנושא אסונות טבע שמדברים בו הרבה על זה. לצערי, נראה לי שיקח זמן עד שאנשים יבינו. ועד אז כבר יהיה מאוחר מדי

p019

New member
אקולוגיה, פיצוץ אוכלוסין, אנרגיה...

אחי פעם תען בפני שאין צורך להילחץ בגלל המצב האקולוגי של כדור הארץ והתפוצצות האוכלוסין - כיוון שבני האדם בסופו של דבר יודעים לעצור על הסף של הקטסטרופה ולמצוא פתרונות. אני חושבת שתפיסת עולם כזו היא הבעיה הראשונה שלנו. נוח לא לחשוב על זה. זה בעיה של מישהו אחר, לי אין שום דבר לעשות בנידון... אני חייבת להגיד שאני לא ממש אופטימית
.

Xylophone

New member
אני מאוד מקווה שהוא צודק

ואני משתדלת לעשות דברים בנידון. אני ממחזרת, משתדלת עכשיו לא לקחת שקיות ניילון כי אומרים שזה יעזור, שותה מבקבוק זכוכית ולא פלסטיק, לא קונה זבל תעשייתי כמו:קוקה קולה, מקדונלדס, כול מיני מעדנים ארוזים באלפי מארזים, ואני חושבת שאני חוסכת בחשמל (למרות שלא נראה לי שזה יעזור- קודם כול צריך שהמשרדים הגדולים והתעשיות למינהם יחסכו) ומכיוון שכולנו א-מיניים אז רוב הסיכויים שלא נתרום לפיצוץ האוכלוסין ע"י הולדת ילדים. ברצינות, אני שומעת על משפחות חסרות אמצעים שמולידות עוד ועוד ילדים. למה? זה בדיוק מה שגורם לעולם להיראות כמו שהוא! פיצוץ אוכלוסין! הילודה גדלה למרות אמצעי המניעה ואי אפשר לספק את כולם. גם אני לא ממש אופטימית
אומרים שהיה יותר ויותר חם וזה ממש מפחיד אותי כי אנחנו גם ככה חיים במדינה מאוד חמה. וכמה אפשר יותר חם? זה היה בלתי נסבל! היום למשל ממש סבלתי בחוץ בשעות הצהריים ועכשיו רק תחילת יוני!

גלים של נוסטלגיה עפים באוויר

כי פעם בחורף היה עוד קריר, גלים של נוסטלגיה עפים באוויר, כי פעם הקיץ היה די סביר.. אם כי באמת זה נראה פחות כמו נוסטלגיה ויותר כמו התחממות כדוה"א. עדיין, שיר טוב.

אחיך דיבר עם כל זני החיות שנכחדו?

אנחנו בהחלט צריכים לטפל בבעיה, גם ברמה האישית וגם ברמה עולמית. אבל אין לי מושג איך אנשים כמונו יכולים להשפיע על הרמה העולמית.

Xylophone

New member
שמעת על הדבורים שמתים?

איינשטיין אמר שבלי דבורים החיים בעולם יחזיקו מעמד רק 4 שנים. הם מחזיקים את כול המע' הביולוגית ועכשיו הם מתחילים למות יותר ויותר בגלל ההתחממות והזיהום וכול הזבל שקורה עכשיו בעולם

למעלה