שקד, הטלפונים מצלצלים, למי מהם תעני? לא, לא להתלבט עכשיו!
חן, את לא יודעת לשמור על פאסון. שתדעי. אבל שירן שחקנית נהדרת. כרגיל. גילי, אתה מטומטם.

שכחנית, לא החלטית... מוזרה. אפוד? אין אפודים. תפיצי, תפיצי. ילדה משונה.

ילדה עוד יותר משונה. רגע, שאלת "רוצה להיפגשתי?". או שלא?

שירן? מה את עושה פה? היא לבושה מוזר. איך הגעת לחתיך פתאום? טוב, ככה זה יוני. בהתחלה חנון עם נזלת, אחר כך תופס גובה ושרירים. אמרתן לייק, אמרתן את מילת הקסם. השיער הכי חשוב, כי היא נכדה של. את יכולה, רומי!

פיקה המצטיינת, תמיד. איך עבר כל כך מהר? ככה, אדם מעצבן. ככה. יש! אמבולנס! פיקה הייתה ראשונה, אגב.

למה אתן לא מתאמות את ההתנדבות עם העסקים השחורים של חן?! למה?! לפעמים חן מתנהגת ממש מוזר ואתה אמור לחשוד בה וזה מוזר שלא חושדים בה.

שקד, אם רק את הכישרון הזה היית מכניסה לחיי האהבה שלך... מה היא מוצאת בו?!

את העברת תינוק, פיקה!!!!!!! יש לך משהו מיוחד!!!!!!!!!!! רגע, זה לא בסדר. כבר יש לה כינוי. אי אפשר עוד אחד. לא, זוג פחות יפה.

פאתוס של יולי בדיבור שלה. כן, לגמרי יולי. אני מצפה לסטירה.

אלומה, את מושלמת. תודה. זה מאוד מסובך עם כל ה#METOO. הם לא יהיו בטקס. נכון? היא הילדה הרעה מהרפת. אתם לא מאמינים איך היא דופקת חליבות.

גילי, אתה אדם מוזר. וחכם.

היי דין. הוא רגיל למצלמות, מאז בית האח הגדול. אמרנו בבון. אתה לא אפוי.

חן, אני לא הייתי לוקח ממך קופסת עוגיות, את בטח מאלו ששמים שם ציוד משרדי!!!!!!!!!! למה נימי בטלוויזיה? הוא לא מושך קהל. השוטר אמר לך לא לדבר כי אתה משעמם.

הוא מטומטם. מאוד. אבל רעות יפה.

איך שמעת?! בוזי, אל תתחיל לחשוב. זאת תהיה בעיה. הם יבואו בכל זאת. נכון? למה כל ההורים פה בטוחים שהילדים מתביישים?! אני לא מבין, הוא אוסף אותה מהתחנה ולא יודע?!

כן... יש את הקטע הזה. מוסר השכל של פעם בשבוע. אל תדאגי, תוכלי לישונצלו.

שקד, את בחורה מאוד מסכנה. כן, גם אני לא מבדיל ביניהם. הם משעממים שניהם. ושקד לא יצאה יפה. כן... זאת בעיה.