התחפושת שלי פיית הממתקים והנה הכובע
י יונית102 New member 9/3/09 #3 ואחרון השרביט יש לציין שאת כל התחפושת יצרתי ממפה חד פעמית, חוט ברזל, פרחים מקרטון, ואיך לא חברי הטוב דבק חם.
ואחרון השרביט יש לציין שאת כל התחפושת יצרתי ממפה חד פעמית, חוט ברזל, פרחים מקרטון, ואיך לא חברי הטוב דבק חם.
ד דודי בן אדרת New member 9/3/09 #4 רעיון מקורי ומיוחד ויופי של ביצוע!!! אהבתי מאוד הכיסים שבהם ממתקים לילדי הגן אחלה הברקה כמו התחפושת כולה כמה " פשוט " להכנה- ככה יפה!!!!!! בראוווווווו יונית
רעיון מקורי ומיוחד ויופי של ביצוע!!! אהבתי מאוד הכיסים שבהם ממתקים לילדי הגן אחלה הברקה כמו התחפושת כולה כמה " פשוט " להכנה- ככה יפה!!!!!! בראוווווווו יונית
א אירית אבן חן New member 9/3/09 #5 איזה מהממת../images/Emo6.gif אם הייתי ילדה בגן בו את מלמדת לא הייתי שוכחת אותך גם בבגרותי רעיון נפלא שאאמץ בשמחה בשנה הבאה
איזה מהממת../images/Emo6.gif אם הייתי ילדה בגן בו את מלמדת לא הייתי שוכחת אותך גם בבגרותי רעיון נפלא שאאמץ בשמחה בשנה הבאה
א אבישגתיאטרון בובות New member 13/3/09 #7 איזה יופי!!!!!!!../images/Emo214.gif../images/Emo214.gif כל כך מתוק ( תרתי..), פשוט ומקסים! אהבתי!