התחפשתם ? מתחפשים ? יש תחפושת?

התחפשתם ? מתחפשים ? יש תחפושת?

אז ניראלי השאלות כבר בנושא אבל
אם אתם מתחפשים למה?
האם אתם רוצים להתחפש ולא זה איזה תחפושת הייתם קונים ?
מה הגיבו עם התחפשתם?
האמ מישהו אמר לכם למה להתחפש?
או שאתם מתחפשים רק מה שבראש שלכם?
או שבעצם אתם מרגישים גדולים מידי לתחפושת?XD

Jupiterian

New member
ההתלבטות

לא בטוחה שאני יכולה לראות את עצמי עם שיער קצר
למרות שכבר היה לי כמה פעמים, אבל זה היה בסטייל מסוים (פוני, א-סימטרי וכו')
התחשק לי לעשות משהו כמו שליידי גאגא עשתה, אבל אני פוחדת שלא אצליח להתאושש מהמראה שלי ככה. זה יהיה ממש מוזר.

lily kane

New member
אני מבינה

ראיתי פעם פוסט של איך לעשות מעין קוקו כזה שבעצם עושה תסרוקות שיער קצר משיער ממש ארוך , אבל אני לא זוכרת איפה זה.
זה היה איפשהו מעמקי nine gag הישנים, אבל בתכלס תמיד אפשר לקנות פאה ואז אם קשה מידי להוריד...

ליזי133

New member
אין לי מושג עדיין...

אבל היום כנראה אני אראה מה אני יכולה למצוא...
ואגב, חשבתי להתחפש למשהו שהוא כן חלק ממני, וחלק מהאישיות שלי וכו׳ אבל הקטע הוא להתחפש למשהו שאת/ה לא... ואז זה בעצם ביטוי עצמי, ואת זה אני רוצה לעשות ביומיום ממילא....

lily kane

New member
הלוואי

עבור כל אדם שעומד בקשת הטרנסגנדרית פורים הוא הרגע להיות באיזה מגדר שהוא רוצה בלי שאנשים ישאלו שאלות פרטיות ולא נעימות.
זה חג שעבורי מאוד מתקשר לחופש.

אני בן 27, עדיין בא לי להתחפש אבל אני רק יוצא ממחלה והסיכוי שאני בכלל אצא לאנשהו די קטן

ליזי133

New member
תרגיש טוב!

אני מבינה את הכוונה בזה שבאמת א/נשים לא ישאלו שאלות וכו׳
אבל אצלי אישית פורים מתקשר להתחפש למישהו שאת/ה לא...
ואז להיות במגדר אחר, במגדר שרוצים ודברים כאלה, זה אמנם מאוד נוח ונחמד, אנשים חושבים שרק התחפשת, אבל הם לא חושבים שזה באמת את/ה...
זה למה אני אישית מעדיפה לשמור הבעה עצמית לא לפורים, ובפורים באמת להתחפש... וחשבתי על זה דיי הרבה אני חייבת לומר...
נ.ב: למה לא מוכרים פאות קצרות?!

lily kane

New member
@_@

בהרבה קניונים מוכרים גם פאות קצרות
ותמיד אפשר לקצר אותו את יודעת עם נפלאות המספריים.

זה מבחינתי שאלה טובה כי אני חושבת שכל דבר שאנחנו מתחפשים אליו יכול לבטא משהו מהאישיות שלנו, חלק אחד יותר ספציפי בה משהו שאנחנו מדגישים באמצעות התחפשות כי אם אין לנו חיבור כלל, למה שנתחפש לזה.

Apikachu L

New member
אוקיי...אני אתחפש לוולברין

בכנס אייקון. היום הפאה שלי צריכה להגיע...או מקסימום מחר אלך לקחת.
אני רק צריך להכין את הלהבים...

למעלה