התחקיר של ידיעות על "האח הגדול"

התחקיר של ידיעות על "האח הגדול" ../images/Emo32.gif

יש אישור פרסום הודעה זו מעומר, מנהל הפורום
כל מה שלא ידעתם על הפריווילגיות של יוסי ורנין.
איך ההפקה נפרדת ממתמודדים לא אטרקטיבים.
ולמה לדעתיכם אין צילום קבוע בחדר הוידויים?
התחקיר של ידיעות אחרונות על ה"אח הגדול"
ובעצם מגלה לנו מה שההפקה לא רוצה שנדע. רק בקומונת הישרדות (בתור נושא אוף טופיק) http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=25128&msgid=31867470

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifתודה רבה

תודה נטע..

לא היית צריכה להכניס פה אוף טופיק כי זה לא.. לדעתי ידיעות ניפחו קצת את המציאות בשביל שיהיה להם על מה לכתוב אבל מין הסתם יש בזה גם אמת.. זה שלא הענישו את שי כשדיבר על אסטרטגיה, זה שרוצים לשמור על רנין ועל יוסי, זה שהם ידעו על המסרים לרנין ורצו להוסיף את זה לתוכנית, זה שלא רצו שג'ני תמשיך להיות בתוכנית כי היא לא תורמת בכלום והעלו את כולם להדחה כי ידעו שהסיכוי שהיא תהיה מועמדת קטן ועוד ועוד..

תודה .

קראתי את הכתבה והיא אכן מעלה מספר תהיות . לי באופן אישי היה ברור מההתחלה שמהרגע שהחלטתי לצפות בתוכנית אני חשוף למניפולציות של ההפקה , חלקן מעודנות וחלקן גסות . אפילו רמזתי פעם שיש גולשים מטעם ההפקה שטורחים לעורר את הפורום על ידי שליחת תגובות פרובוקטיביות ועידוד יצירת מחנות ( בסופו של דבר ההפקה היא זו שמרוויחה מכל זה ) . אין ספק שמערכת האח הגדול זאת מערכת משומנת היטב . ואיפה שיש הרבה על המאזניים יש גם מי שדואג שהצד ה-"נכון" מבחינת ההפקה גם ינצח . ושה-" יריבויות " ימשכו כמה שיותר זמן על המסך וימשכו כמה שיותר מיסרונים מהציבור . בקיצור , קראתי את הכתבה ועכשיו מספר דברים מסתדרים לי הרבה יותר טוב בראש . תודה .

למעלה