התחרות במנרה לפני כן טיול איפה??

shvilam

New member
התחרות במנרה לפני כן טיול איפה??

אנחנו ביום שבת הולכים לראות את התחרות שתתקים במנרה אך לפני כן האנחנו מעניינם לצאת לטיול רכיבה באיזור או לפחות בדרך אז מי גר באיזור / בדרך וכיול להצליץ על טיול אז איזה טיול ישאיר לנו חיוך על הספתיים טיול כזה שיש בוא הכי הרבי סינגלים לקילומטר רכיבה ( כן ובאיזור הכרמל כבר הינו מחפשים משהוא באיזור אחר ) יותר קרוב לתחרות בתודה מראש shvilam

יורם חן

New member
עמית, קבל שתי אפשרויות

האופציה הטכנית
לרדת מהמירון דרך שביל הפסגה (אדום), לגלוש לבי"ס שדה (שחור), נחל נריה (אדום), נחל כזיב עליון (ירוק ואח"כ כחול) דרך עין חותם עד לגשר אלקוש. משאירים רכב אחד בתחנת הדלק שבגשר אלקוש והשני במירון למעלה. טכני ביותר מהתחלה עד הסוף. חייבים להתחיל מוקדם. האופציה המהירה
נחל דישון מלמעלה (יראון) עד למטה (איילת השחר). קצת לוגיסטיקה בהקפצת הרכבים אולם כיף לא נורמלי וניראה לי יותר מתאים אם אתם מתכוונים להספיק לתחרות.

aFish

New member
יש לי משהו....

שאני מתכנן בעצמי בשבת, מוקדם...אם יצא לפועל. אמנם כנראה לא טכני אבל נראה מסלול יפה עם הרבה מים
. ראיתי אותו כאן בפורום ואני בונה עליו כבר זמן מה - מדובר במסלול גדות ג'ילבון שהמפה שלו מופיעה בגלריות כאן בפורום. יתרונו הגדול - מאד קרוב לתחרות. חסרונו מבחינתך - אינו טכני כל כך כנראה.

למעלה