התחרות מתפתחת.....

BobboVilla

New member
ההודעה לעיתונות מקדימה את התשתית באתר

בדיוק כמו המבצע האחרון של הוט מובייל
.

דרוmי

New member
מעולה

מנוי טוקמן-ביג טוק משלמים תעריפים גבוהים מאוד והגיע הזמן שהתחרות בתחום כרטיסי החיוג תתעורר

דרוmי

New member
במחשבה שניה-לא ממש שווה

קראתי שוב..99 שקל מוגבל ל500 דקות וללא גלישה.מוגבל לחודש...הביג טוק של אורנג והום סלולאר בללא הגבלה יותר שווה.

z1george

Member
מנהל
זה דיון אקדמי

רוב אלה בביגטוק לא יכולים לשלם לא 99 ולא 49 בחודש...
מהפכה בשבילם זה לא דיברת לא שילמת לפי 29 אג לדקה. בלי לקנות מכשיר 850מהז ולנסוע באוטובוס לרמי לוי.
אלה שצריכים את זה באמת לא מחוברים לאינטרנט בשביל לקרוא על זה...

דרוmי

New member
כמה שאני נגד אורנג

אבל לדעתי 99 שקל בלי הגבלה(זה המחיר אם אני לא טועה) הוא מחיר מעולה בהחלט לחודש שלם.(אם שמת לב אורנג היא חברה שממהרת להלחץ כשהמתחרות מגיבות באגרסיביות בשונה מסלקום ופלאפון.-כנראה בגלל הנטישה החזקה שהם חווים.והייתה עלזה כתבה בעבר בדמרקר)

z1george

Member
מנהל
זה מחיר סביר לדעתי

למוצר שאתה יכול להפעיל חודש בשנה ללא הגבלה. ו11 חודשים לא לשלם אגורה.
גם אם האורח מחול מגיע בלי להתחשב במחזורי החיוב. אז תשלם 270 לשנה.. שקול ל 11 או 22 שח לחודש.

BobboVilla

New member
אני חושב שזה היה של הום סלולר

שלא רואים בכלל באתר, ואולי גם אי אפשר להזמין משם
.

k-don

Well-known member
ה 99 הופיע בכתבה לגבי הום סלולר

אבל לא מצאתי לזה איזכור באתר שלהם. (כמו שאומר בובו)

באתר שלהם (הום סלולר) יש מסלול רגיל ב 99 לחודש (ולדעתי המחיר אצלם נמוך יותר או שיש מבצע)

מלכודת פתאים, בפוטנציה

לפחות לפי כרטיסי הטעינה שטמקא מציין, הטעינה מוגבלת לחודש. מה שאומר שזה הרבה פחות טוב למי שלא צריך לדבר אלא בעיקר מקבל שיחות, או למי שלא יכול לתזמן במדוייק כמה דקות יצטרך מראש במהלך החודש (מה שיגרום למחיר לדקה לטפס בגלל דקות לא מנוצלות). כמה תעלה אם בכלל דקה בכרטיס שהיתרה בו תהיה תקפה לשנה?

בהום סלולר המחיר המקסימלי לדקה הוא 39 אג', אבל היתרה תקפה לשנה.

למעלה