התחרות נסגרה אתמול - התוצאות היום!

../images/Emo41.gif לזכות בכרטיסים זה "פשוט כל-כך"

הבטחות צריך לקיים, אז... תפוז
אנשים ופורום קורין אלאל מזמינים אתכם לנסות לזכות בכרטיסים להופעה של קורין אלאל, בעקבות האלבום החדש וסיבוב ההופעות "פשוט כל כך אז יאללה, בואו נתחיל!
"אז אם אפשר לא להישאר לבד, זה כל העניין, וזה פשוט כל כך..."
קצת פרטים על ההופעה:
מה? הופעה מתוך סיבוב ההופעות של האלבום החדש "פשוט כל כך"
איפה? בפאב "אניגו מונטויה" שבקניון M הדרך הממוקם בין חדרה לנתניה – על אם הדרך... ליד כביש החוף, בסמוך למושב "בית חרות".
מתי? ההופעה תתקיים ביום ב', 22.12
אז מה בעצם צריך לעשות?
החל מהיום ועד לסיום הפעילות אתם מוזמנים לשרשר להודעה זו חיבור קטן לגבי דבר פשוט שאפשר לעשות על מנת לא להישאר לבד.
במקביל להעלאת ההודעה בפורום, יש לשלוח מסר פרטי עם הכותרת "כרטיסים לקורין אלאל" לכינוי "תפוז אנשים מודיע" ובו שם מלא ומספר תעודת זהות. גולש שלא ישלח את פרטיו לא יוכל לזכות בכרטיסים.
עד מתי אפשר להשתתף?
כל החיבורים צריכים להישלח עד לתאריך 17.12 - יום רביעי בשבוע הבא.
ביום חמישי, ה-18.12 תבחר הנהלת הפורומים את 5 הסיפורים/תגובות המקוריות והמעניינות ביותר שיזכו את כותביהם/ן בכרטיס זוגי להופעה.
הודעות על הזכייה ישלחו במסר אישי. אז שיהיה לכולנו בהצלחה ותזכרו - ש "זה פשוט כל כך" !

tomerldt

New member
המון בהצלחה לכולם!! ../images/Emo13.gif

והיי, תהיו יצירתיים!

הנוסחא:"ראש פתוח" + "ניצול הזדמנויות"

אם תזכרו את שני המוטואים האלו ותשתמשו בהם בחוכמה וביעילות - לא תשארו לבד - מבטיח לכם!מניסיון.....והנה 2 דוגמאות ! 1. לפני כשנה שלחתי למישהי בקשת חברות בפייסבוק על פי שם . לא הייתה לידידה שחיפשתי תמונה - ונחתי שזו היא לפי השם. מסתבר ששלחתי בקשה למישהי אחרת שהשם והשם משפחה שלה זהים לחלוטין...... ההיא פנתה אלי והסבירה שזו כנראה טעות - אבל אז זכרתי את המוטואים והחלטתי לשמור על :"ראש פתוח" והצעתי לה בנימוס לדבר בצ'ט . בנוסף "ניצול הזדמנות" : יצא מזה שיחה מאוד נעימה של לילה שלם שהתפתחה לפגישה נהדרת ! מה אתם יודעים.........חצי שנה אחרי זה היינו זוג צמוד לכל דבר ועד היום היא ידידה טובה שלי. (לצערי נפרדנו) 2. בעבודתי אני מדבר הרבה בטלפון (לא שירות לקוחות) אבל בכל זאת מדבר עם גורמים מולם החברה שלי עובדת בארץ.... פניתי למישהי בשאלה - ובאמצע השיחה היא העירה לי שהקול שלי מאוד רדיופוני ונעים....... אמרתי תודה רבה אבל זכרתי את המוטואים.....והחלטתי לשמור על ראש פתוח ולנצל הזדמנות: אמרתי לה שאני בדיוק עושה קורס רדיו - ברדיו ת"א (מה שכמובן נכון ואמת!!!!-הקורס אחלה אגב) והיא התלהבה מאוד. היא אמרה שהחלון שלה זה רדיו והיא צמודה לרדיו כמו אינפוזיה. החלטתי להציע לה להצטרף לקורס שרק התחיל (היו 2 פגישות) - מסתבר שיא עורכת מוסיקה לא רעה בכלל - וכך הרווחתי חברה טובה שאנחנו עובדים ביחד עד היום בתחנת רדיו (אני עובד בזה בתור תחביב פעמיים בשבוע) - והרדיו הרוויח עורכת מוסיקלית מדהימה!!!!!!

naphelli

New member
לא צריך להשאר לבד

לא צריך להשאר לבד..... קח לך חבר-אמץ חבר.אין כמו חית מחמד ..להעשיר את עולמך בין אם אתה/את לבד או לא. כמה נחמד לבוא הביתה ולראות כלבלב שאורו עיניו למראך,או להגיע הביתה אחרי יום קשה וחתול /חתולה מנומנם מחכה לך על הכרית,או מגרגר.לחיות יש רגישות אלינו,ולמצב רוחנו, תיכף אצרף סיפור אמיתי שקרה לי.... אני מגדלת 4 חתולים בבית והשמחה רבה.הבן שלי לא היה אף פעם בן יחיד כי כשהבאתי אותו מבי"ח חיכו לו שתי חתולות.... טיה החתולה הראשונה שלי היתה נשכבת לרוחב הדלת.והילד(היום חייל)את שמה-טי-יהה למד לבטא כמו "מא"-אימא. המון חתולים וכלבים משוועים לבית חם ולחבר,ניתן לברר דרך העמותות השונות....אני אדם פרטי,לא קשורה לאף עמותה ...והלוואי .י ויכולתי לתרום יותר...אז זה באמת פשוט כל כך. אמץ חבר והוא יאמץ אותך. הנה כתובת האתר בו פורסם סיפורי האמיתי על ....תקראו.אני חתומה שם כ"טיה",והספור נקרא"אני תפקידי לנגב לך את הדמעות....,תחת סעיף השראה.... http://fibrocfs.tripod.com/Stav.html .הסיפור אמיתי כולו. אני ירושלמית ולא אוכל להגיע להופעה. חבל. אם אזכה-אנא תרמו את הכרטיסים. תודה לקורין אלאל. ברוב הפורומים אני משתמשת בכינוי "עלעל"-עלה קטן,במקור מהשיר "נועה" של נעמי שמר ובביצוע הנפלא של אריק לביא. שניהם-מנוחתם עדן.

naphelli

New member
טעיתי בתמונה אז....עוד אחת?

כאן שתיהן תינוקות,נרדמות יחד סתיו מתגלגלת מהכרית.כמה שנים אח"כ-מיקה וסתיו על המקרר

glitter8

New member
לתת את הנשמה ואת הלב

כל פעם שקצת לבד לי ועצוב על הנשמה, אני אומרת לעצמי, "הי, רגע , מה את הכי מסכנה בעולם? בטוח יש מי שיותר אומלל ממך ברגע זה. ואז אני שמה פעמי לחברה חולה, קשיש בודד, מחלקת ילדים בבית חולים, עם איזו פשטידה טובה והנה עשיתי לפחות שני אנשים מאושרים.. וכן, זה פשוט כל כך.

יחד

מדי פעם, כשלא בשיאי, נזכרת בחיוך והניצוץ בעיניו של אחייני, כשאנחנו נפגשים ומשחקים יחד. צחוקו המופתע המתגלגל למראה פרצוף מצחיק שעושה לו, גורם אושר ללבי. אותו קשר משפחתי בסיסי. אשה-ילד ברגש אימהי, נותן לי את ההרגשה שממלאת אותי בתקווה שארויח כפול, עוד יהיו זמנים שאשחק גם עם ילדי שלי בנוסף לרווח האדיר של הקשר היפה הזה עם אחייני שקורא לי אמא... שיחת טלפון בזמנים שכאלה, נותנים גם לאחותי אוויר בהשתתפות בטיפולו. וסיפוק עולה על פניה, כשחוזר אחר הצהריים אחרי טיולנו בגן השעשועים ורץ שמח כל כך אל בין זרועותיה. עייף מגיש לי את לחיו לנשיקה דודהית אוהבת ורכה. ושנינו, כל אחד לחוד הולכים לישון עייפים ומחוייכים. באותו גן דיברתי פה ושם עם הורים, ששמחתי לגלות שהם מגדלים את ילדיהם יחד וגם עם אבות פנויים שיודעים להעניק זמן ואהבה לילדיהם. מי יודע, אולי דווקא משם נתחבר לנו אני ואחד מהם וניצור משפחה חדשה.

אז אם אפשר לא להישאר לבד...../images/Emo13.gif

פשוט להיות אדם פתוח זה הרי פשוט כ''כ זאת הנוסחה הכי טובה לא להישאר לבד!! ברגע שאתה נותן לאנשים לדבר איתך ואתה פתוח איתם..... אתה יוצר לעצמך הרבה יותר חברים!!.... מנסיון

clyps

New member
אז אם אפשר לא להשאר לבד..

"אז אם אפשר לא להשאר לבד,זה כל העניין, וזה פשוט כל כך" האמנם? אני מניחה שהשורה הזאת לא נכתבה לריק, אך למה התכוון המשורר? (במקרה שלנו- המשוררים). היכן עובר אותו קו מטושטש המפריד בין "לבד" ל"בדידות". הקדמה עתירת שאלות.. ולעניינו אנו.. אני תמיד האמנתי שהבדידות תלויה בנו. קלישאתי ככל שיהיה- הנוסחה המנצחת לפתרון הבדידות, היא מן הסתם- להיות אדם טוב יותר. וכיצד? שלבי הפיתרון מן הסתם משתנים בהתאם לאישיות, אחרי הכל- כולנו אינדיבידואלים. אני למשל, אחיה את חיי , על פי ערכיי, אהיה שלווה ונוחה לבריות, אשתדל לכבד את עצמי ובמקביל את סביבתי... אהיה חברה טובה לחבריי, ומאופקת בקרב אוייביי... אעודד ריבוי דעות ואפסיק עם החריזות. השורה התחתונה היא- לכל ה"בודדים" שבינינו, ההחלטה- "לא להשאר לבד" היא מסובכת ומורכבת, ההתחלה ושלב הביצוע כרוכים בהתמודדות עצמית ועקביות, אך עם כל זאת, הרווח הוא עצום , ופתאום הכל נהיה... "פשוט כל כך.." תחשבו על זה, שיר
.

tomerldt

New member
מזכיר לכולם...

כולם יכולים לשתף אותנו ברעיונות שלהם מבלי להשתתף בתחרות! אתם מוזמנים לכתוב כל מה שעולה בראשכם, ללא מסירת הפרטים הנדרשים אל "תפוז אנשים מודיע" לא תוכלו לזכות אבל כן תוכלו להשתתף!

m757

New member
../images/Emo168.gif

יש מישהי שגורמת לי לא להישאר לבד אף פעם.. מהבוקר עד הערב היא תמיד איתי. בכל תקופה שתהיה, עצובה או שמחה, קשה או סתם חולפת, היא תמיד שם. וכל מה שאני צריכה לעשות זה רק להדליק מכשיר קטן, ללחוץ על מקש הפליי והנה היא מדריכה אותי, מספרת לי, נמצאת איתי שם , איפה שלא אהיה אפילו בלי לדעת וזה פשוט כל כך, אני כבר לא לבד.. קורין, תודה. אני מניחה שכולם אם ירצו יוכלו למצוא רעיונות מאוד פשוטים בשביל לא להישאר לבד. מוסיקה, זה הרעיון שלי.

shiri1989

New member
המדריך המקוצר כדי "לא להישאר לבד":

המדריך האישי שלי לאיך "לא להישאר לבד": 1. זכור להגיד בהתמדה לאנשים שמסביבך וממלאים את חייך כמה שהם חשובים בשבילך. 2.חשוב לזכור שלפעמים דיבורים לא מספיקים ורצוי מאוד גם להראות את החשיבות במעשים! 3. תמיד לקפוץ על הזדמנויות, אחרי הכל חיים פעם אחת ורק מטעויות לומדים! המצב הכי גרוע הוא שתשמע\י "לא"... 4. אדם שנשאר בכוח במקום שלא טוב לו - נשאר בסוף מחוסר מקום! או במילים אחרות - אל תהיו עם אנשים שאתם לא מרגישים טוב ובנוח איתם, כי בסופו של דבר כשתתחרטו על היותכם עימם לא יהיה לכם לאן לברוח. 5. להקפיד - לחבק, לנשק, להקשיב, לשתף, לחייך ולצחוק! 6. תמיד לסלוח! אנשים עושים טעויות, לפעמים גדולות ולפעמים קטנות, לפעמים טיפשיות ולפעמים פחות, אבל האם באמת שווה להרוס הכל בגלל דבר קטן? 7. כמו שאתה סולח, זכור גם לבקש סליחה במידת הצורך! 8. גם אמא זקוקה מדי פעם לחיבוק אוהב, כדי שהיא תזכור שגם אתה אוהב. 9. לא תמיד אבא יחפש חיבוק, אבל תמיד ישמח לשמוע מילה טובה או להעביר קצת זמן איכות ביחד! 10. אהוב את עצמך כמו שאתה, כי ברגע שאיבדת את עצמך - איבדת את כל מי שיכול להיות סביבך. "אז אם אפשר, לא להישאר לבד - זה כל העניין, וזה פשוט כל כך..."
. מאחלת לכולם שתזכו להיות תמיד (!) מוקפים באנשים ודברים שעושים לכם טוב! שירי

tomerldt

New member
גם אני רוצה ../images/Emo13.gif

לדעתי כל העניין הזה של "לא להישאר לבד" הוא פשוט כל כך. על פי צורת החשיבה ונקודת המבט שלי כל בנאדם בין אם זה בתת מודע ובין אם זה במודע - בוחר מה מתאים לו בכל רגע, אם הוא רוצה להיות עם אנשים או לא, הוא יסתיר את זה וירמוז בעדינות (או פחות בעדינות) שהוא לא מעוניין בחברה סביבו ברגע מסוים או שיחצין לסובבים אותו שהוא כן מעוניין בחברה מסביבו. אז לדעתי, כדי לא להישאר לבד, כל מה שאת\ה צריכ\ה לעשות זה להחליט שאת\ה לא רוצה להיות לבד ולחייך מדי פעם! הכל תלוי באותו האדם.

../images/Emo41.gif התחרות הסתיימה! ../images/Emo41.gif

בכרטיס זוגי להופעה של קורין אלאל שתתקיים ביום ב' הקרוב זכו הגולשים הבאים: נועם רוזנברג, clyps, naphelli, m757 ו-shiri1989. מסר אישי נשלח אליהם בדקות האחרונות. תודה לכל מי שהשתתף, מזל טוב לזוכים ונתראה בתחרות הבאה

naphelli

New member
תודה על הכרטיסים כפי שכבר הודעתי ל"תפוז"

איני יכולה להגיע מירושלים. אשמח אם הכרטיסים יועברו למי שמעוניין. בהצלחה

למעלה