התחרפתן או מה??

onor

New member
התחרפתן או מה??

הדווקא עכשיו בזמן הכי טוב למכירות אתן מתעסקות בשטויות. יש כאן אנשים עם שאלות שנבלעו בתוך ים ההשתלחויות שלכן. מי שרוצה שיפתח טים משלו ושיתייג את הטים איך שבא לו ושיקבל איזה חברים שמתאים לו. לימיצ הקימה טים משלה ולכן מי שחבר בו צריך לכבד את החוקים שהיא תחליט עליהם. לגבי הדרישות של הטים, הם יפורסמו בברור וכל אחת תוכל להחליט אם זה מתאים לה או לא.

nbrosh

New member
דארלינג,הן מוכרות בטירוף

הסירי דאגה מליבך. הכנסי וצפי... זה פתוח לכולן.

גאיליי

New member
חחחח נעמה יה קורעת! אונור

את פשוט לא מספיק זמן פה, הן יושבות בצד ומחכות לרגע ה"מתאים" כל פעם מחדש. אל תתרגשי דרלינג את יכולה להמשיך לעבוד כרגיל :) אני הולכת להעלות מחדש כמה פריטים חדשים באטסי (זה עובד עבורי הרבה יותר מחידושים... ככה למשל מכרתי בסופ"ש הזה קרוב ל- 1000 דולר :)

onor

New member
וואו 1000 דולר בסופ"ש!

יפה שקורים פה גם דברים חיוביים

nbrosh

New member
שרי היא בחורה שיודעת ללמוד ולישם

והכל בשניות. חוץ מתועפות הכשרון...

nbrosh

New member
את גאונית!

קולולולוווו! גם אני שמתי לב לעובדה הזאת: הסקצתי שיש לי צופים קבועים שנכנסים לחנות ומחפשים כל הזמן משהוא חדש.. קצת מלחיץ - מה עם הסחורה הישנה?? איך אני מזיזה אותה??? זה דיון ששוה לעסוק בו. נכון?

גאיליי

New member
לא הבנת מה אני עושה

אני הולכת ל- your etsy שלי, אני בוחרת במשהו ישן, פותחת אותו פעמיים (תיכף תביני למה פעמיים). בפעם אחת אני בוחרת copy this item ופשוט מתקדמת בשלבים עד לשלב התמונות בלי לשנות כלום. ואז אני הולכת למסך השני שפתוח ושומרת את התמונות בספרייה מיוחדת שיש לי לעניין כשלכל פריט יש תיקייה עם שמו והתמונות שלו. אני פשוט עומדת על התמונה הראשית ושומרת את התמונה הזו ואז בוחרת בתמונה השנייה ושומרת אותה וכך עד החמישית. בפעם הבאה שארצה להעלות אותו מחדש כבר יהיה לי קל לאתר אותו בתיקייה הזו. ואז אני חוזרת למסך הראשונות, הגעתי שם לשלב התמונות ואני מעלה את התמונות שהרגע שמרתי (זה גם יפתח לך אוטומטית בתיקייה הזו). לפני שאני לוחצת על finish אני הולכת למסך עם ה- your etsy והופכת את הפריט ללא אקטיבי. ואז אני משלימה את ההעתקה ומתייחסת אליו בשיוק כאל פריט חדש לחלוטין. תאמיני לי אף אחד לא ישים לב שהוא לא חדש חחח מהניסיון שלי, אני מוכרת ככה הרבה יותר!

shefaor

New member
בוקר טוב ! שאלה -

במקרה כזה, כל הלבבות לא נשמרים, נכון? אז לאנשים ששמרו את הפריט הזה ע"י לב זה נשמר איכשהו? תודה!

גאיליי

New member
לא. זה רק מלחיץ אותם שמישהו קנה

את הפריט... זה כבר קרה לי כמה פעמים שזה גרם לאנשים לקנות את הפריט שהועלה מחדש.

shefaor

New member
תודה! אך

איך הם יכולים לחזור לפריט בין אם הוא נמכר או לא, אם הליבלוב שלהם נמחק ולכן הפריט כבר לא קיים אצלם בשום צורה? אולי לא הבנתי נכון

רות מלר

New member
שרי יש דרך יותר קצרה

האופציה של הcopy עם כל התמונות כבר קיימת your etsy ביחרי פריט copy הוא מעתיק הכל גם את התמונות את צריכה רק ללחוץ על next next next שניה לפני ה-finish אפשר לערוך- אם רוצים לשנות משהו וזייהו

למעלה