התחשבות ?

DoubleInfinity

New member
התחשבות ?

שלום

רציתי לשתף אתכם במשהו שקרה לי אתמול.

ישבתי בבר עם חברה, ואחרי בערך שעה הגיע האקס שלי (היינו כמה שנים ביחד, ועד לפני שנה היה לנו קשר טלפוני פה ושם) עם בחורה שהוא יוצא איתה.

כשהוא נכנס קלטנו אחד את השניה, קמתי להגיד לו שלום וחזרתי לשבת עם חברה שלי.

בהמשך, הוא וחברתו החדשה התיישבו בידיוק מולנו בבר, ופשוט התחילו להתנשק.... ולהתנשק..... ולהתנשק..... ודיייייי. נו באמת. כמה אפשר.

אני מאלה שמוציאים את האקסים מהפייס, ומכל הרשתות החברתיות, בידיוק בגלל הסיבה שקשה לי לראות דברים כאלה.

ואני יודעת שהוא היה משתגע אם הייתי נמרחת על מישהו מול העיניים שלו !

אז כן, יש את כל הקטע שהוא לא חייב לי כלום.

אני מבינה שאם יש לו חברה הוא ממש לא אמור להסתיר אותה! שיהיה להם בכיף, שיעלו תמונות לפייסבוק כמה שהם רוצים ושיתנשקו בציבור חופשי. לי לא איכפת.

העניין הוא שאני אישית לא מעוניינת להיות נוכחת בפייסבוק שלו כדי לראות את התמונות האלה, וכל מה שאני יכולה לעשות כדי להימנע מסיטואציות לא נעימות אני עושה. ואני חושבת שמתוך כבוד אלי, למה שהיה בינינו, לאינטימיות שהייתה בינינו, הוא היה צריך לכבד אותי קצת באותו רגע.... ולא לעשות את זה מול העיניים שלי בצורה כזו בוטה.

שלחתי לו הודעה קצת עצבנית על הנושא (אני אימפולסיבית... אופס
)

אז חוץ מהתגובה שלי (ההודעה), שאני באמת יודעת שהיא לא במקום. סתם רציתי לשמוע מה דעתכם... ? אם במצבים כאלה צריכה להיות התחשבות או לא ?

פלונית30

New member
קרה לי משהו דומה

גם אני פגשתי את האקס ובת הזוג ובאותו יום הרגשתי חרא כל היום, בהתחשב בזה שהוא אפילו לא הסתכל לי בעיניים.
תראי אני לא חושבת שהוא חייב לך דין וחשבון ושלא היית צריכה לשלוח לו את ההודעה הזאת, אבל מה שכבר קרה קרה. פעם הבאה שזה מציק לך או שתעברי למיקום אחר או שתצאי מהמקום. מבינה לליבך, תמשיכי הלאה זה יעבור לך

DoubleInfinity

New member
ברור שהוא לא חייב לי דין וחשבון

ואם הוא היה פשוט מגיע ויושב איתה ומתנשק איתו וכו', זה לא מה שהיה מציק לי בכלל. אני זו שאמרתי להם שלום בשמחה ואני שמחה שיש לו מישהי בחיים.
&nbsp
הציק לי שהם פשוט התחרמנו אחד על השניה מול העיניים שלי..... סבבה, לא חייב לי דין וחשבון. אבל תהיה בנאדם!

פלונית30

New member
את צודקת מאתיים אחוז

זו הדרך שלו להביע אהבה, אולי באיזשהו מקום הוא עשה את זה בכוונה לכי תדעי...
בכל מקרה להעיר לו על זה זה סתם מיותר לדעתי כי זה אופי של בנאדם, אבל זה כבר לא משנה לדעתי ואת צריכה לדפדף הלאה...

Shamy

New member
נעשה סדר בבלאגן - התשובה שלי !

אני מצטערת , אני חושבת שהאקס שלך יצא קצת מנוול..

נכון שאתם לא בקשר ונכון שזכותו לצאת עם מי שבא לו ואיפה שבא לו ולשבת איפה שבא לו אני חושבת שהוא כנראה כעס או רצה "להראות" לך מה את מפסידה..בעיניי זה התנהגות קצת יותר מדי אינפנטילית (אינפנטילית במובן של ילדותי). לדעתי היית צריכה לקחת את חברה שלך ולשבת לא מולו בבר אם זה כ"כ הציק לך (ולהבא אם תראי אותו נראה לי שזה יהיה הכי נכון לעשות גם - להגיד שלום מנומס וקר וללכת..)

לדעתי באמת עשית קצת שטות ששלחת לו הודעה , להבא תנסי אולי יותר לגלות איפוק ולא לעשות את זה (אם כי אני מבינה כמה זה קשה גם ככה, קל וחומר כששיכורים -ראי את הסרטון שאצרף לך בסוף ההודעה כדי קצת לגרום לך להרגיש טוב ולצחוק על כל הסיטואציה מעט)

לסיום אני חושבת שמה שחשוב לך להבא , לא לאכול סרטים מדברים כאלה , אלא באמת לשחרר את הבחור נפשית ממך. וגם מה שאני עושה כשאני נתקלת במצבים כאלה גרועים לנשמה שלי שמורידים אותי וגורמים לי להכנס לדכאון (כל עוד הם לא מוצדקים באמת) אז אני צוחקת עליהם , או מחפשת מה מצחיק בהם (אולי זה הרובין וויליאמס שבתוכי? פיירו הליצן) כי אם לא נצחק נבכה..אז chin up , smile up תלמדי להגיד על המצבים האלה FUCK IT ולהמשיך בחיוך גאון קדימה..

אני מזמינה אותך מעבר לכך להשאר אצלנו כמובן בפורום , לבדוק את השרשורים היומיים ולהגיב לאחרים ולהפוך לגולשת קבועה פה מן המניין כי מעבר להיותנו פורום תמיכה אנחנו גם פורום חברתי וכיפי שמתעסק גם בינו לבינה וגם בשטויות אחרות..
ותרגישי חופשי לפרוק ..אני תמיד משתדלת לענות לכולם כמה שאפשר ובמה שאני יכולה גם לעזור..

מצרפת לך סרטון של באזפיד על דברים שאנשים סימסו בזמן שהיו שיכורים - לחצי כאן למעבר לסרטון ..זה מצחיק קצת אולי זה ירומם את רוחך

דעתי היא שהוא ניסה לעשות לך דווקא, סוג של משחק...

להראות לך שהוא מתקדם וכו' ואת שיחקת הישר לידיים שלו -הוא השיג את המטרה שלו, לדעתי.
&nbsp
להיות חברה בפייסבוק של האקס זה בעייתי כי זה אומר בין היתר שהוא יעלה תמונות עם החברה החדשה וכו', אין פה סיבה שהוא יתחשב בך בהיבט הזה-זכותו להתמזמז ולנשק אותה גם אם זה מולך...

ואו, אני מבינה אותך לגמריי, זה הפחד שלי ואני יודעת שזה

עלול לקרות, כי אנחנו גרים אחד ליד השניה, יוצאים לאותם מקומות לפעמים...אני מתהמפחד שזה יקרה.
דעתי היא שאתצודקת במאה אחוז. אני חושבת שמבחינה מוסרית הוא היה צריך לכבד אותך ולשבת רחוק. בטח שלא מול הפרצוף ולהימרח. ממש לא יפה. וכל אלו שיגידו שהוא לא חייב לך כלום זה לא נכון. לדעתי מבחינה מוסרית זה ממש לא בסדר ולגיטימי שתרגישי את זה.

זה יעבור. תהיהי חזקה. את תתחזקי מזה, ותמצאי אהבה חדשה , אולי בוגרת ואף טובה יותר. רגש מתכהה..תני לעצב להיות ותמלאי את עצמך בדברים שעושים לך טוב. את לא רוצה בן אדם לא מוסרי ולא מכבד.
אני האמת שהייתי הולכת במקומך.אני יודעת שהרבה לא יסיכימו איתי ויגידו שזה תינוקי, אבל אני חושבת שאם זה לא עושה לי טוב, אז על הזין שלי מה יחשוב שבגללו הלכתי...אני יותר חשובה ממנו, וגם את צריכה להרגיש כך. באשר לאימפולסיביות- מזדהה, תנסי ללמוד מזה פעם הבאה לקחת נשימה. תתרגלי את זה עד שזה ישתרש בך. מקווה שעזרתי ולו במעט.

DoubleInfinity

New member
תודה רבה על התגובה

האמת שאני לא ממש מרגישה עצב, הייתי מאוד עצבנית באותו רגע על חוסר ההתחשבות,
אני לא רוצה אותו... ולא אוהבת אותו.... זה פשוט מראה לא נעים, שממש לא רציתי אי פעם לראות (במיוחד לאור זה שזה נגמר כי הוא בגד בי, מה שלא ציינתי קודם).
תודה רבה על התגובה

פלונית30

New member
ואוו

הוא בגד לך ובאת ואמרת לו שלום....מורידה בפנייך את הכובע!
אני בחיים לא הייתי עושה דבר כזה כל הכבוד לך באמת=]

הוא לא חייב כלום משמע לא צריכה להיות שום התחשבות

זה פאב, והוא לא יצא בשביל לעשות לך דווקא.
אבל אם את כבר שם ובוחרת לבוא ולהגיד לו שלום, יכול להיות שהחברה הנוכחית
הרגישה קצת חלשה והם החליטו ביחד לחזק את שניהם מולך לבד והתוצאה היא
שגם לאחר מכן תשאר להם ההודעה ממך כדי להתבדח ביחד.
&nbsp
קראתי שהוא בגד בך ולא רק שמוריד ממך את הכובע שאמרת לו שלום, חבל שלא אמרת גם לה שלום ואיך שבגד בך ואז לאחל לשניהם בהצלחה.
&nbsp
אבל עדיין, הוא לא חייב לך כלום ואולי החליש אותו קצת שאמרת לו שלום ככה כאילו הוא לא מזיז לך. הוא לא צריך להתחשב בך יותר בכלל, בגלל שאתם לא זוג ביחד. את יכולה להתעצבן אבל זה רק יחזק אותו ויחליש אותך. כמה שתפנימי את זה תוכלי לסגל
תגובה אחרת לדברים האלו.

I SEE YOU1

New member
אפשר להבין אותך מאד...

הפרט ה"שולי" שהוספת מבהיר את התמונה לתחושה שלך כשראית אותם מתנשקים מול עינייך. תמונה כזו בעינייך ייתכן והציפה לך את הבגידה והחזירה אותך אחורה בבום. לכן, אני ממש מבינה איך הרגשת.
יש מצב שהכאב מהבגידה טרם עבר, זה דבר שלוקח זמן ודורש חיזוק בטחון עצמי.
איך הוא מתנהג ויתנהג בעתיד אם תראי אותו - לא בשליטתך. את יכולה לשלוט על המחשבות והתחושות שלך

קבלי
גדול על אצילות הנפש שגילית כשניגשת אליו לומר שלום.
וכמו שנאמר לך - זה המקום לפרוק

אמרלדה

Active member
התחשבות

לבקש ממנו התחשבות מראה שממש אכפת לך עדיין. שימי אותו ואת כל הסיפור מאחורייך. אין מה לבקש/לצפות להתחשבות. זה לא לעניין. זה מראה על איזושהי מעורבות רגשית שעדיין לא סגרת.

אבל יש ויש מה לתת התחשבות. כמישהו מתחשב באחר במצב עדין כזה, זה מראה שהוא בן אדם. התנהגות האקס שלך מראה שהוא לא.

אני הייתי יוצאת משם, מיד. לא נעים לי, לא עושה חשבון, לא נשארת.

The Pinky P

New member
את כבר לא פקטור מבחינתו לכלום...

למה את יוצאת מנקודת הנחה שאת והוא הם שני האנשים המרכזיים בסיפור וכל מה שהוא עושה זה בהתאם ובהתייחס לשניכם?

את לא חברה שלו, את כבר לא פקטור לכלום מבחינתו, את כמו כל אדם אחר שנמצא שם בפאב או בכלל בכל מקום באשר הוא.
גם אם שם לב אליך, אז?!
חברים מתנשקים,גם אם את שם וגם אם את לא, מפריע לך? תלכי.

פשוט חוצפה.

שלום

קנאה רגש טבעי, אבל צריך לשלוט בו שלא יהיה הרסני. אולי לא מנומס שהתנשק עם חברתו לידך, אבל עליך להבין שהוא אוהב אותה ויש להם חברות טובה. זה לא סתם שהוא מתמזמז אתה להנאה, היא חשובה לו רגשית. אולי תוכלי גם לשמוח על כך שלאדם שהיה חבר טוב שלך יש עכשיו חברות יפה של אהבה ודאגה עם אדם נחמד, ושהוא נהנה ממנה. כשאנשים אוהבים, טבעי שירצו להתקרב זה לזה.
&nbsp

DoubleInfinity

New member
מגיבה לכמה אנשים

קודם כל, אני באמת מקבלת כל ביקורת....
&nbsp
מודעת לתגובתי הילדותית. אבל אולי לא ציינתי בהודעה הראשית אלא באחת ההודעות האחרות פה... הוא בגד בי במהלך הקשר שלנו, תפסתי אותו בוגד בי. זה היה לא נעים, ובגלל זה זה נגמר, ואני חושבת שבגלל שהקשר שלנו שנמשך שנתיים נגמר בצורה כ"כ מכוערת, כן מגיעה לי התחשבות.
&nbsp
במיוחד לאור העובדה שמעולם לא צעקתי עליו, מעולם לא כעסתי עליו, מעולם לא קיללתי אותו ואיחלתי לו רע.
תמיד המשכתי להגיד לו שלום, איחלתי לו רק טוב. פשוט מאוד - לא איחלתי לו בת זוג כמוני, שנותנת את הכל בלי גבולות ובלי לבגוד.
&nbsp
אני חושבת, ואולי זו רק דעתי. ואני ממש עצובה האמת, שיש פה תגובות קצת קיצוניות (כאב ראש/חצופה).... שבנאדם צריך להיות בנאדם. ועזבו רגע קנאה בצד, כי אני לא חושבת שזו קנאה מה שהרגשתי כשראיתי את זה. בנאדם לא צריך לעשות משהו שיכאיב לאדם אחר / יעלה זכרונות רעים לאדם אחר / יגרום לאדם אחר להיות עצוב.
&nbsp
אני חושבת שהוא היה צריך להתחשב בי, ובמבט לאחור אני לא מתחרטת על ההודעה הזו, כי אולי הייתי צריכה להוציא קצת עצבים, שכאמור- מעולם לא הוצאתי, וגם בגלל שזה הקש ששבר את גב הגמל לאחר שנה שגיליתי על עוד בגידות שלא ידעתי עליהן (וכן, עדיין קמתי ואמרתי לו שלום, מתוך כבוד אליו שכנראה לצערי לא נותר לו כלפי).
&nbsp
בשורה בתחתונה - אני לא מרגישה חוצפנית, ולא מרגישה כאב ראש

אבל תודה על התגובות המעודדות מהשאר

&nbsp

l o l e r

New member
אל תרגישי רע

גם אני הייתי מרגיש בדיוק כמוך במקרה כזה, יש אנשים שלא יודעים לתת את מינימום של כבוד כלפי האחר.
תסתכלי על הצד החיובי, גילית איזה בנאדם הוא באמת לפני שהקשר התמסד, מגיע לך בן זוג פי אלף ממנו.
&nbsp
לדעתי תלמדי מהמקרה הזה לקחת דברים יותר בקלות, אל תתני להם להשפיע עלייך.

שלום

בגידה מעשה מכוער ומעליב, ואני מאמין שאוכל להבין את רגשותיך הרעים בגללו. בגידה מזיקה לנאמנות הרגשית בין חברים, ולכן גם לחברות עצמה. אולי יותר מלכעוס על המעשה הרע, אפשר להצטער שהקשר לא הצליח והגיע עד בגידה וחוסר אהבה. יש גם שיר כזה של זוהר ארגוב, שכחתי איך קוראים לו. אם לא התאמתם לקשר, אולי אפשר לשמוח שעכשיו יש לו קשר שמתאים לו יותר ולך יש קשר שמתאים לך יותר. בכל זאת, מובן שלא בסדר שבגד. אבל בקשר להתמזמזות עצמה לידך, שוב צריך להבחין בין מצב שזה קשר להנאה ומצב שיש אהבה ורגש ואז המגע ביניהם יותר יפה ומובן ויותר חשוב בשבילם.

אני מקווה שתרגישי שאת כן לומדת

מהביקורות ומכל התגובות את המיטב לעתיד הזוגי שלך.
לעמוד בחיוך ולחשוב שרק לחזק אותך בהיותך אדם טוב זה לא מספיק בעולמנו.
אנשים אחרים ידרכו עליך ויקחו את היד כשתושיטי להם אצבע.
כמו שהגיבה לך אורחת להודעה הזאת.
אף אחד לא חייב לך כלום אחרי הפרידה, במיוחד אדם שלא כיבד אותך גם בזוגיות שלכם.
איך את לא רואה את האבסורד בלצפות, לכעוס, להתאכזב על מישהו אפס כזה גם אחרי שנפרדתם?
מאחל לך שתמצאי מישהו שראוי לנתינה והעשיה שלך עם חיוך וגישה טובה על ידי זה
שתסגלי לך יכולת לעמוד ולהגיד גם לא, לא נתיה ללא תנאי ואהבת חינם לכל אחד שלא יעריך זאת.
&nbsp
אם אין לקח יש רק חזרתיות על אותו תהליך. להתאהב, לתת הכל, להפגע, ושוב.

ELLA1992

New member
היי יקרה, מסכימה איתך שהוא פעל בצורה חסרת התחשבות

אמנם זו זכותו המלאה להתנשק איתה כמה שבא לו והיכן שבא לו, אולם העובדה שהוא עשה את זה מולך צרמה לי.
את הגבת לא נכון, אני לא הייתי שולחת הודעה, אבל ניחא, אין דבר...
לא קרה כלום :)
אני חושבת שמה שאני הייתי עושה זה להפנות את מבטי לכיוון אחר ולהתעלם, לא משנה כמה זה קשה, להתעלם, ושהוא יראה שאני בכלל לא מסתכלת ועסוקה במשהו אחר, לדבר עם אנשים, לרקוד , להצטלם וכד', אסור שהוא יראה שזה מעסיק אותך ולמען האמת אסור שזה יעסיק אותך ,
גם אם זה קורה מתחת לאפך אף אחד לא מנע ממך פשוט להפנות מבטך או לזוז למקום אחר,
משהו שם מסריח לי בכל הסיטואציה הזו, לא נשמע לי סביר שזוג יתנשק כל כך הרבה זמן סתם ככה על הבר, זה באמת מרגיש לי כמו דווקא...
אבל אם באמת לא אכפת לך יותר כפי שציינת אז שלא יהיה לך אכפת באמת,
תדפדפי, זו העצה שלי

בהצלחה מתוקה!!!

למעלה