התיאוריה שלי לסרטי אימה מפחידים...

ליאורנר

New member
התיאוריה שלי לסרטי אימה מפחידים...

זה התיאוריה שלי...... בקולנוע כל סרט יפחיד אותך..... כגון צעקה, אני יודע מה עשית בקיץ האחרון וכל השטויות האלו אבל שאתה רואה את זה בבית זה ממש לא מפחיד אותך[מניסיון] אבל הסרטים הבאמת מפחידים יפחידו אותך גם שאתה רואה את זה בבית[כגון סיוט ברחוב אלם, בית קברות לחיות, קנדימן וכו'] אז זאת התיאוריה שלי וגם אין על סרטי האימה בשנות ה 80

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמה שהזכרת למעלה...

כל כך מצדיק את העובדה שהסרטי מתח/אימה הטובים ביותר הם אלה של שנות ה-80 המפחידים ביותר... אני יודע מה עשית בקיץ האחרון/צעקה - כל כך לא מפחידים... אפילו לא צמרמורת קלה...

ShaDoW GiRl

New member
אוקיי.. "גרר.."

לדעתי כל הדברים הכל-כך ממוסחרים האלא הם לא מתקרבים לשפיץ מהסרטים הכי מקוריים! היה לי דיון שלם על כל הקטע הזה.. אז.. סיכמתי את דברי 8-|

ShaDoW GiRl

New member
תיקון טעות..../images/Emo11.gif

עד שרשמתי דיון שלם על הקונצפט הזה.. ונמחק לי.. סיכמתי את דבריי
^

xander55

New member
אני יודע שאת צודקת ../images/Emo129.gif

בקשר לזה שסרטי האימה הכי טובים יצאו בשנות ה-80, אבל אני פשוט שונא את המושג, שנות ה-80, אני אוהב יותר את הביטוי שנות התשעים.

צודקת, אבל...

הסרטים המפחידים באמת מפחידים אותך אפילו אם אתה רואה אותם באמצע הצהריים או בבוקר... כשאתה רואה אותם לבד או עם מישהו... "אני עדיין יודע..." וכל הדומים לו - מקסימום קצת מעניינים, וגם זה כשאתה רואה אותם בפעם הראשונה. ככה אני חושבת. מניסיון - סרטים כמו "אומן" המצוין וגם "קולובוס", "דרקולה" (ועוד) גרמו לי להיות מרותקת למסך... וגם רציתי לראות אותם יותר מפעם אחת, אפילו שבאמת פחדתי... זה הכי כייף - לשים בוידיאו סרט שמפחיד אות ך באמת ולהנות! בשביל מה עוד יש סרטי אימה אמיתיים...

אלו Z

New member
בדיוק לפניי כמה ימים ראיתי "הניצוץ"

אחח ככה איימה צריכה להיות, הסרט הזה פשוט ריתק אותי למסך, סרט פשוט מצוין! גובר בלי כל בעיה על סרטי אימה מודרנים...

xander55

New member
שאתם אומרים הניצוץ ../images/Emo129.gif

תציינו למה אתם מתכוונים, המיני סדרה או הסרט?

VAMPhantom

New member
אוווו, סרט ענק הזכרת בהודעתך!../images/Emo45.gif

פשוט ענק! ליתר דיוק: כל הטרילוגיה מעוווולה ומומלצת בחום רב! בהחלט סרט אימה במיטבו!
כן, כן...המדובר ב: Omen "אות משמיים". ולמה טרילוגיה? אז כך, מבלי להרוס... בקיצר: מדובר על בן השטן, בראשון שנות הילדות של בן-השטן, השני על שנות נעוריו ובשלישי כאדם מבוגר וחזק מתמיד!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifערפדון תסמן ספוילרים...

באעכס... נכון סרט ישן אני לא מאמינה שיש אנשים שלא ראו אותו... אבל מבעס להרוס למי שלא ראה... בהחלט סרטים מצויינים...

VAMPhantom

New member
סליחה אנג'ל...שאלונת:

במה הרסתי בדיוק?! איני חושב שיש בהודעתי ספוילרים כלל. זו עלילה בשורה אחת, לעומת מי שיקח נגיד את הסרט מהספריה, דבר ראשון הוא מביט בחלק האחורי אם יש תמונות וקורא כמה שורות של תקציב,לא?
לכן, איני חושב כך, שזה ספוילר... אגב, מה דעתך על אות-משמיים4?

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחה...

ערפדון... אולי יש אנשים שלא ראו את הסרט ( למרות שביננו גם עם זכוכית מגדלת לא ימצאו אנשים כאלה... ) אניוואי... אות משמיים 4 ?!?!? - בעאכס כמה המשכים היו לסרט ?!?!? ואם כבר ילדים שטניים ראית את תינוקה של רוזמרי והיד שמנענעת את העריסה ?!?!?

Idoma13

New member
היום יום המזל שלך!!! מצאת אחד שלא

ראה את הסרטים! לא צריך בשביל זכוכית מגדלת!

VAMPhantom

New member
כן כן...../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif מכיר כמה..

"שלא ידעו את יוסף"
שלא ראו עוד, אגב, בהחלט שראיתי את רוזמרי והיד לפחות כ-4-5פעמים כל אחד... בנוגע לרביעי... לדעתי, סרט מיותר לטרילוגיה כה מושלמת!
נ"ב: אין למצוא סרט זה אלא רק מי שרוכש את אריזת הסרטים בDVD בהוצאה מיוחדת..שבמקרה יש לי באוסף הפרטי בביתי!

austin1

New member
זה הכל תלוי באיזה צורה אתה רואה

את הסרט בבית , אם למשל אתה רואה את הסרט באור יום שאחותך הקטנה בוכה בחדר ליד ואמא שלך שואבת אבק בסלון ברור שהסרט לא יפחיד אותך בבית. אבל אם תראה את הסרט שאתה לבד בבית בלילה בחושך מוחלט זאת חווית צפיה אחרת לגמרי .

למעלה