התיאוריה שלי!

בהלםם

New member
התיאוריה שלי!

האמא = מפלצת העשן או שהאמא היא רק גוף שמפלצת העשן מנצלת ומשתמשת בשביל המטרה שלה ? אולי האמא השקרנית בכוונה גרמה לסכסוך בין גייקוב לסמוקי היא תכננה את כל זה מההתחלה היא גרמה לגייקוב להרגיש שהוא פחות מסמוקי ג'ייקוב לאמא : "למה את אוהבת אותו יותר ממני" האמא לסמוקי : "אתה מיוחד" האמא שזו בעצם מפלצת העשן תכננה את כל הסכסוך במשך שנים כשאומרים לילד "אסור לך" " אל תעשה את זה" בסופו של דבר זה מעורר את הסקרנות שהוא כבר לא יוכל לשלוט בזה ובסוף הוא יעשה את זה בדיוק כמו שקרה בפרק האחרון גייקוב התעצבן על סמוקי וזרק אותו לתוך המערה האסורה..למה הוא זרק אותו לשם? כי סמוקי רצח את האמא השקרנית שלהם..למה הוא רצח אותה? כי היא רצחה את כל האנשים של סמורי? למה היא רצחה את כל האנשים של סמוקי? כי היא ידעה שסמוקי יבוא לרצוח אותה ומפה כל ההחלפת גוף של העשן השחור מתחיל היא מגיל קטן אמרה להם שאסור להם להיכנס למערה שזה גרוע ממוות מין הסתם שהם היו נכנסים לשם בסוף רק בגלל הסקרנות והייאוש זאת היתה הכוונה שלה מלכתחילה... אני ממש מתחיל לחבר דברים וזה נראה לי פתאום הגיוני שהאמא היא העשן השחור או שהיא לפחות גם גוף מסכן שהעשן השחור נכנס בה! העשן השחור בעצם שולט באי הזה והוא משחק בכולם כל מי שיכנס למערה הזאת העשן השחור יכנס בו אבל יש פה קטע אם העשן השחור נכנס כבר באמא השקרנית אז רק היא יודעת איפה המערה הזאת כי זה בעצם היא העשן ובשביל שהעשן השחור יעבור לגוף בריא יותר וצעיר יותר אז היא מהתחלה רצתה את הגוף של סמוקי גייקוב רק היה משחק בשבילה היא גרמה לו לכעוס על עליו ובעצם היא גרמה לו במודע היא ידעה שגייקוב בסוף יזרוק את סמוקי למערה..וזה מה שהיא רצתה מהתחלה.. היא גם מוכיחה את זה מהרגע שהיא אמרה לסמוקי שהוא מיוחד! האמא השקרנית החריבה לבד קבוצה שלמה של אנשים וגברים כי היא ממש חזקה? לא נראה לי היא פשוט מפלצת העשן השחור והיא זו שהרגה את כולם מלבד סמוקי היא ידעה שסמוקי יבוא ויהרוג אותה (את הגוף שלה) בגלל מה שהיא עשתה והיא ידעה גם שגייקוב יזרוק את סמוקי בדיוק היישר לאן שהיא רצתה וחיכתה מהרגע שהיא חטפה אותם העשן השחור חיכתה ליום הזה שסמוקי יגדל והיא תוכל להיכנס לגוף שלו בתחילת הפרק כשקלאודיה מגיעה לאי עושה רושם שרק האמא היתה שם לבד על האי האנשים שהרגו את החזיר זה האנשים מהספינה של קלאודיה אז זה אומר שהעשן השחור היה שם לבד על האי.. כנראה שהתסריט של כולם באים רבים נלחמים משחיטים ובסוף זה תמיד נגמר אותו הדבר.. ואגב האמא אמרה את המשפט הזה בפרק 15 וגם סמוקי אמר את המשפט הזה בסוף עונה 5 לג'ייקוב כי גם סמוקי וגם האמא זה העשן השחור

reasonforall

Active member
מוסיף

רציתי רק להוסיף משהו קטן - שים לב שכאשר היא מתה היא מוציאה מילה אחת מהפה - תודה. אולי תודה על שגאלת אותי מייסורי? תודה שגרמת לי למות? כמובן שאני לא שואל את השאלות האלו, כי נכון לעכשיו, אין עליהם תשובה ממשית.

למעלה