התיחסות הולמת

התיחסות הולמת

יש שם למטה (בהודעות הקודמות )גברת אחת בשם מנטה שהציעה לי משהו כמו "אם לא מתאים לך אז לך תזדיין " אז אני רוצה להגיד לכם שמההודעות הקודמות שלה היא נשמעת לי חכמה ואינטילגנטית ולכן הלכתי ועשיתי כפי שהציעה - וחבל לכם על הזמן כמה שנהנתי - רוצו ותנסו גם אתם.... כדאי... ועוד נקודה למחשבה : אם אתה זורק בוץ על אחרים אז לא תמיד זה פוגע אבל תמיד תמיד חלק מהבוץ נשאר עליך.... יום טוב לכולם. גדי

abHaim

New member
אם כך אין מניעה שתלך לעשות זאת שוב

alonaski

New member
וזו ההוכחה בשבילך גדי (ובשביל כולם)

שבלעדינו (=הנשים) - אתם אבודים בעולם הזה!!!
כל דבר צריך להגיד לכם??!!!
אתם אפילו לא יודעים לבד מה לעשות כדי להינות!!!...
פחחח!!!... נו.. ומה היית עושה עד היום אם לא היית "פוגש" את מנטה?!...
**** ..."הוא שוב אכל פירות יבשים"....

לא לילדים מתחת ל 16 או לבעלי לב חלש

קודם כל זה נכון שבלעדיכן אנחנו אבודים בעולם הזה - אבל גם איתכן מצבנו לא כלכך שפיר....
תסתכלי למשל בבית קברות - על 80% מהמצבות כתוב "לזכר בעלי היקר..." ולגבי ההנאה בלעדיכן אז אולי שמעת פעם על עבודה ידנית? לפעמים ביד ימין ולפעמים ביד שמאל ..
ולגבי מה הייתי עושה אם לא הייתי פוגש את גברת מנטה - אז דבריה רק הזכירו לי את המשימה החודשית שכמעט שכחתי...
היי בסך הכל זה סתם שטויות למרות שיש כאלה שיגידו שמאחורי כל שטות יש שמץ של אמת וגם החבר שלי יורם יגיד "אז מה כל זה קשור לאופניים??? ".... גדי

alonaski

New member
המממ.... ../images/Emo12.gif ../images/Emo132.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif

"המשימה החודשית"...???!!!.... מה זה יכול להיות?!?!?....
תרומה לנזקקים?.. יתומים, אלמנות, נדכאים... אגודות השונות לבע"ח נטושים ועזובים המחפשים בית חם?!... או: נטילת הורמונים להסדרת המחזור?!...
או: ניקוי אבן שן?.. או: ניקוי הסיפון שמתחת לכיור במטבח?... או: תשלום אגרת הטלביזיה?!..
או: חשבון הטלפון... או: ועד הבית... או: שכר דירה?... מה זה? מה זה? מה זה??!?!?!!?..................... אל תהיה כזה!!! גדי!! כולנו סקרנים!!! גלה לנו!!!...

alonaski

New member
תשמע... תראה... זה לא הוגן...

עכשיו אתה מזמין אותי להתקרב אליך קרוב..??!!!... ע-כ-ש-י-ו ???!!! אחרי שהכרזת פה קבל עם ועדה הכרזות שאינן משתמעות לשום פנים לגבי רמת הורמונים הגבוהה שמפעמת בך לאחרונה...
תשמע... תראה... אבל אני בדיוק צריכה ללכת רגע... יש לי תור לטסט לאוטו.. ונשבר לי הפנס... וגם המזגן לא משהו... נדבר אחורי זה?!
אגב - גם בפרדסיה עכשיו מבול היסטרי כמו אצלנו?...

בדיוק עכשיו לפני 30 דקות היה

מבול היסטרי ובדיוק עכשיו לפני כ 20 דקות הלכו מכאן 5 רוכבי אופניים ידועים שהתכנסו בביתי לצפייה מוקדמת בסרט של הטיול שלנו בן היומיים לנגב. ולגבי הלחישה באוזן אז אם את חוששת מהתקרבות ומאירועים מביכים שעלולים להתרחש אז נעשה את זה דרך גליל קרטון כזה מה שבתוך הנייר טואלט או שניקח שני גביעים של לבניה קשורים בחוט ביניהם.. ובכלל ממה התחיל כל נושא ההתקרבות - תזכירי לי בבקשה - הזכרון שלי כבר לא מה שהיה אתמול.. בברכת שבוע טוב ד.א ראית אותי בהופעת אורח בערוץ 5? אותך ראיתי שם בזוית המצלמה . גדי

alonaski

New member
חחחח.... ../images/Emo13.gif)))

הזכרון אה?!...
)) ראיתי אותך בהחלט! אני לעומתך - ככבתי שם!!!!
- עמדתי בערך... כאן! פה היה עץ - אז מאחורי העץ!
בסוף, אחרי כל הצילומי נשים והראיונות השונים ואחרי הבטחות חוזרות ונשנות וסיכום תיאום ציפיות עם הצלם שיכניס בעריכה הסופית נוכחות נשית מספקת לעומת הנוכחות הגברית...
הגעתי למסקנה שזו כנראה "מלחמה אבודה" על כבודנו...
וחבל לבזבז אנרגיות על משהו שלא תלוי בי וכנראה גם לא ניתן לשינוי...
ממש מצער!!! בסוף... אחרי כל זה... היתה חשיפה של 10 שניות לנשים!
(-קרן ונילי) שזה בהחלט לא מספק (לורי לא נחשבת כי כל תוכנית היא בד"כ מסמר התוכנית וכבודה במקומה מונח...). החלטתי שזה כנראה מלחמה לבטלה להלחם על הזכות שלנו לקבל כיסוי תקשורתי שווה לזה של הבנים. שוב התקבל סרט של תחרות אופנים לבנים ו"באופן-לא-משמעותי-כלל" - השתתפו גם כמה בנות שלא כאן המקום להרחיב את העניין עליהן כי הליגה שלהן לא ממש מעניינת מישהו...
===>> זו התחושה שהעביר לי השידור הזה! (ויקום מישהו שחושב אחרת ממני!!! - שליגת הנשים קיבלה כיסוי הולם בשידור הזה!...
) אני - מאוכזבת!

תלמדי ממני

תחמצני לצהוב ותבואי עם בקאיי צמוד ... וגם היו שם בספורט ובאקספרט עוד כמה עשרות רבות של אנשים שקופים כאלה שהמצלמה לא מסוגלת לקלוט... אני לעומתך מאוכזב מרמת העריכה וביחוד מהתפיסה של הסרט

alonaski

New member
אני ממש לא אהבתי את המוזיקה

שליוותה את התחרות!
זו המוזיקה שמלווה את סרטוני הדאון היל-פרי רייד של הרוכבים הקיצוניים בענף - ולשם זה מתאים! ממש לא התאים לתחרות אופני הרים של ליגה רצינית - שתהיה מלווה במוזיקה פסיכוטית שכזו! התחושה שקיבלתי שמדובר בחבורת מסוממים שזה עתה סיימו מסיבת אסיד והם יוצאים למסלול רכיבה ועוסקים בספורט ששמור רק ל"דפוקים בראש"!
(-בגלל המוזיקה!). הייתי מצפה למוזיקת רקע קצת יותר מכובדת שתלווה את הרכיבה ותשדר "מכובדות" ו"יוקרתיות" לארוע! מה דעתך? דעתכם?...

schwinnie

New member
אבל המעריצים חדי העין, הספיקו לחזות

בגברת לאוב-גלבוע במלוא תפארתה למשך כשניה וחצי ועוד כשלוש שניות בשמה המתנוסס בדירוג רשימת הנשים (לא מזכירים בפני גברת את דירוגה.....).

alonaski

New member
חחח.... ../images/Emo13.gif)))))))) ואני בכלל לא

ידעתי שאני בליגה!...
)))
סתם... עברתי במקרה בבארי... היתה שבת יפה... הכלניות פרחו... כרי השמורה היו במלוא תפארתם... ו... אה!!! ב-מ-ק-ר-ה היו איתי גם זוג אופני האהובים...
אז אמרתי - יאללה! למה שלא נשתתף בתחרות הססגונית הזו?!...
כולה - תחרות ראשונה שלי העונה - והופ! הכניסו אותי לטבלת הליגה!

schwinnie

New member
זה מזכיר לי את הפרק הראשון ב-Fame

שבו לירוי הרקדן המוכשר בא ללוות את חברתו הבלתי-מוכשרת למבחני הקבלה לביה"ס והתקבל בלי כוונה. אבל יותר מזכיר את סרג'יו קונסטנצה שתמיד "במקרה יש עליו" (במבטא רומני כבד) משהו שמתאים לסיטואציה.....

alonaski

New member
תזהר!!!...

אם אתה מציין כאן שאתה זוכר את הפרק הראשון של FAME... - זה "קצת" מסגיר את גילך הניכר!!...
עוד מעט תחשוף בפנינו שאתה זוכר את הפרק הראשון של "דבי אין הוספיטאל"!... או של "דאלאס"!...
(אגב, מי בסוף ירה בג'י אר?...
) למרות שזה - מרשים לפגוש מישהו שזוכר את הפרק הראשון של FAME!
אני זוכרת רק את שיר הסידרה ואת הקפיצה בסוף עם השפגעאט באוויר!

schwinnie

New member
אתה לא במשא"ז הרכוב של פרדסיה?

זה אחלה דבר להרגעת ההרמונים בלילות ירח (במיוחד לאור המחקרים המצביעים על קשר ישר בין מספר שעות הרכיבה לירידה בתפקוד המיני.....). אם אתה רוצה להתקבל, אני יכול לנסות לסדר לך פרוטקציה. חוץ מזה אולי כל קהילת המשא"ז הרכוב תרוויח מהשתתפותך כמה סרטוני תדמית ושאר מיני פרופוגנדה.

nayula

New member
גדי

שים לב שבחרת להגיב רק לחלקיק קטן ממה שמנטה כתבה לך - והיא באמת כתבה דברי טעם - והתעלמת מכל השאר. ואני באמת לא מבין אם כשאומרים לי ללכת להזדיין זה טוב או רע, כי אני באמת נהנה מזה... אז לכו תזדיינו כולכם,
יום טוב, יניב

יניב

דווקא כן לקחתי לתשומת ליבי את מה שכתבה - אבל שמורה לי הזכות לדעה עצמאית בקשר למסתתרים מאחורי שמות בדויים ואני כן חושב למרות הכל שלא צריך לתת התיחסות לכאלה - אנחנו לא נמצאים בפורום סקס או בפורום "גברים ונשים נשואים מחפשים זיון מהצד". זה פורום אופניים והרבה מהמשוחחים בפורום נפגשים לעיתים תכופות בטיולים ובכל מיני ארועים- ככה שלא צריך להסתתר. זכותו של כל אחד ואחת להביע דעה בקשר לכל נושא אבל בצורה תרבותית והמילה שבה היא השתמשה בצורה שבה נכתבה לדעתי לא מקובלת בפורום - תתקן אותי אם אני טועה. גדי

למעלה