התייאשתי...זהו

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
התייאשתי...זהו

החלטתי לפרוש מהשיקום הנפשי החוגים וכל זה..אולי גם מהקבוצה של לחצן מצוקה שאני משלם ובסוף מתקשר לקופת חולים ממילא..

למה? כי טיפול שיניים שנים תקוע ..אז אני כועס אומרים לי אתה לא אמור לכעוס..
טיפול DBT אומרים אתה צריך..יופי נכון תכניסו אותי...אה אין...אבל אתה לא אמור לכעוס על זה שאין.

שמו עליי פיקוח בחוג תיאטרון כאילו אני עבריין שיתקוף מישהו..וזה רחוק מן המציאות הכעס שלי הכי גדול על הגורמים הממשלתיים ביטוח לאומי רווחה מחדלים של קופת חולים וכדומה..

באישי אני רגוע...ככל אדם יש לי את הבעיות תקשורת וכו' אבל ממש לא מסוכנות .

מה עוד?...לא מצאתי ולא נראה לי שאמצא בת זוג בקבוצות האלה...אני תקופה שם ...בפעילות השוטפת ממש אין..בכללית גם לא..נותר לי רק הרשת ולקוות ששם אמצא..

בית המשפט העו"ד מזלזל בי וגמובן אני אשם אני לא סבלני אני חושב שאפשר לעשות יותר...( ואפשר ! אבל תשלם פרטי כמובן..)..

וסתם כל זה מכניס אותי למתח ללחץ לתסכול..מפגשים חפירות עיניינים..די עייפתי. אין תכל'ס...

די השלמתי עם שה שאולי אשאר לבד...בסופו של דבר אז לפחות היו כבר מטפלים בשיניים בבית משפט ...לחיות בכבוד..עם כל המצב המורכב שלי נפשית ופיזית שלא נגמר...כמו טלנובלה של 10.000 פרקים והיד נטויה....

אז אמרתי די...אוצה את השקט שלי תודה על הכל .

טועה או לא אני לא יודע..אני רק יודע שעייפתי ..לחכות לתהליכים שלהם..יותר טוב לי כרגע לבד עם עצמי כמו שהייתי רוב חיי.

alice1803

New member
יש לנו כעס בתוכנו, חייבים להוציא את זה איכשהו, בצורה יצירתית

אי אפשר להמשיך בצורה כזו כל הזמן, כל החיים, אני מדברת גם על עצמי, כל הזמן להרגיש תקועה, די זה נמאס לייייי
וזה לא משנה כרגע ממה אתה סובל בנוסף למה שאני סובלת, כולנו סובלים, כל אחד מנקודת מבטו על החיים, ופשוט לנו יותר קשה לקבל ולהכיל מצבים ריגשיים, ומשום מה, זה מחבל לנו כמעט בכל דבר, ובכל תחום.
ושוב אין קשר לסיבה שממנה אנחנו סובלים, זה פשוט אנחנו עושים את זה לעצמינו, כל הבעיות האלו זה אנחנו, ולא אף אחד אחר.
&nbsp
זה כמו ללכת ראש בקיר, זה להוציא שורשים מהאדמה במקום לשתול אותם עמוק ויפה, בכדי שיצמח מזה משהו שיהיה ניתן ליהנות מפירותיו.
&nbsp
השינוי שצריך לעשות, זה כל העיניין, וכנראה שזה אמור ללכת לכיוון ההפוך ממה שחשבנו, או שבכלל לא חשבנו אף פעם ברצינות על החיים שלנו, אולי לא דאגנו מספיק שיהיה לנו טוב, הרי אף אחד לא אמור לקחת עלינו אחריות, מלבד אנחנו!!!
&nbsp
וזה גם לא משרת אותנו יותר, אנחנו מתוסכלים מזה, ובכל זאת ממשיכים לנסוע בפול גז, בלי דלק בכלל, ומתעצבנים שהאוטו לא סוחב בעלייה, כשבעצם הלך האוטו, אחי

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בנתיים אגיב רק כך

&nbsp
אני גר בצפון - קרית שמונה המצב הבטחוני כרגע מעסיק מעל הכל..אז שיחררתי ..כרגע כל דבר אחר...צריך את האנרגיה לעבור את הימים הבאים...
&nbsp
אז כל השיקום וכל הבלאגן כרגע בצד...שנעבור את זה בעז"ה ..נתקדם גם שם..
&nbsp
בשורות טובות ושהשם יצא בצבאותינו להביס את כל אוייבנו אמן.
&nbsp

alice1803

New member
כן בלאגן, לא חסר אקשן, בתקווה שנתגבר על הקשיים במדינה שלנו

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בוקר טוב

&nbsp
היה לילה לא נעים בעליל..מסביבי פשוט שמענו את המטוסים הבומים של התקיפה...ועוד דברים שלא אמרו עדיין בחדשות..פתחו מקלטים בלילה מה שנתם תחושה יותר טובה ויותר חשש שמא צופים הסלמה..
&nbsp
ובתוך זה הניסיון משחק לטובה...ברגוע העברתי טיוי לחדר ביטחון...עקבתי אחרי החדשות...דיברנו פה שכנים וברשת על מה שקורה...
&nbsp
לא ישנתי טוב זה בטוח העינים טרוטות קצת....מצד שני לא היה נראה לי הכי טוב לקחת כדור שינה..שמעייף, מצד שני אם היה מתפתח משהו יותר..וצריך לרדת למקלט ובכלל לתפקד...בעייתי..
וגם פחד שלא להתעורר מבום ( והיה אחד ענק שלא מדברים עליו עדין שהרעיד את כל הצפון..) אז היה לי מזל שלא הייתי במיטה חצי רדום
&nbsp
סה"כ בוקר שקט עכשיו ..מזג אוויר טוב ציפורים מצייצות...זה כאילו כל מה שהיה בלילה היה כמו חלום לא טוב..עדיין יש מתח ופעילות אווירית ..ושגרה יחד..
&nbsp
אני בסדר גמור חוץ מהעייפות...המדריכת שיקום הייתה פה, היא מהמדחיקות מצב הלכה לישון קמה כאילו לא קרה כלום...הצחיקה אותי בא נצא לבחוץ לטיייל ..שמה שאני צריך זה רכב ולעשות קניות לשבת ..במיוחד שהיו נסיבות שלשום שלום שסחבתי קניות ברגל...ואני כולי כאבים בידיים ( פגיעה צוורית של עמוד שדרה)..ולה אסור יכולה ללכת איתי ברגל..ולא יספיק הזמן שלה ממילא..
בסוף התלוננה שלא עושים משהו מעשי כי היא שיקומית מעשית..נו מה לעשות ..מספיק שקמתי בשבילה ובשביל שיהיה רצף פגישות שהרי יכולתי לבטל ושלום ..
&nbsp
נו טוב, יהיו עוד כמה ימים לא רגועים ואולי כל העסק בכלל לא נגמר ,אין לדעת..כרגע.
&nbsp
בגדול אני בסדר, כמו כולם פה נחושים לעמוד איתן מול האוייבים ותומכים בממשלה ובצה"ל שילחמו ככל שצריך ואף יותר ..בחיזבאללה - לבנון גם...יהיה מחיר כן..אבל ננצח ויהיה שקט יותר אמיתי.
שיהיה יום טוב והשם יהיה בעוזרנו לקום להתאחד ולהגאל, אמן :)

alice1803

New member
אל תדאג, זה לא יקרה במשמרת שלנו
מקווה שתישן טוב יותר

מצב לא פשוט ומעיק, ולא פשוט בשבילך, תהיה אופטימי, אין לי מה לומר הרבה מלבד זה, אמונה, והרבה הצלחה לעם ישראל, לכוח של צה"ל, ושל אלוהים בכל העיניין הזה, בתכל'ס, הכל מגיע ממנו גם ככה, וזה אנחנו שמפשלים על ימין ועל שמאל, עם כל היצר הרע הזה הזה שמסתובב בכל פינה, זה זוועה, ויש כל כך הרבה סבל מסביב, בעולם כולו, לא רק פה, יש פחד.
היה לי יום לא קל, עבדתי 11 שעות, על הרגליים, לא נחתי דקה, אני גמורה.
לילה טוב

למעלה