התייאשתי כבר מהאתר של רדיו בריזה

התייאשתי כבר מהאתר של רדיו בריזה

כמעט כל יום האתר שלהם לא זמין איך הם מצפים שיהיו להם מאזינים מרחוק דרך האינטרנט. גם הביקורת שאומרים להם לא מוצאת חן בעיניהם הם טוענים שאין מה לעשות . זו תשובה של אדם חסר אונים . יש מה לעשות רדיו בריזה משלמים כסף לחברה מיקצועית של שרתים . כי ברור שהחברה שלכם כרגע היא לא מיקצועית וברמה אחרת האתר שלך ושל הרדיו לא היה קורס כל יום.

הכל שם לא מתפקד המשדר האתר בקיצור סבטוחה

האתר שלהם תקופה ארוכה לא עולה הם מצידם לא עושים מספיק בשביל לשפר אותו כנ''ל האתר של אסי . המשדר שלהם 94 כרגע לא מתפקד בצפון את השידור במרכז הם הפסיקו . אני מציע לך אם אתה רוצה להאזין במקרה שהאתר של הרדיו ושל אסי לא עולה כנס לאתר של ארז וענונו משם תאזין או דרך פורטל האתר טריבונה יש קישורי האזנה תמיד . גם התוכן של הרדיו חלש למעט בני שמעוני ומאור צימבלר וארז כל השדרים שם מקשקשים פרסומות נון סטופ חוץ מהג'ינגלים במיוחד התוכנית של אסי שחופר כל התוכנית שלו על קונדטוריות ופאבים . בני שמעוני קלאסה אחרת מדבר בין שיר לשיר בלבד ומדבר נטו על מוסיקה .

asijoker

New member
כנסו לתגובה..

האתרים שלנו מתוחזקים ע"י חברת שרתים מקצועים שאנחנו שכרנו. לפעמים יש בעיות ברשת שלא תלויות בנו..אנחנו לא מתחמקים ולא מקלים ראש. הרי אנחנו קיימים בשביל שיהיה אתר שיהיה שידור והכל יהיה בסדר. נכון לאתמול תאריך ה27.8 היתה הפסקה בשידור בתדר 94.0 אבל כבר בערב השידור חזר!!! התדר באיזור המרכז 92.1 כרגע לא עובד כי הץתדרים באיזור לא "נקיים" ויש קצת בעיות טכניות זה לא שאנחנו לא רוצים או לא מנסים. האתרים שלנו בכל אופן עוברים שידרוגים יומיומיים עד שנגיע לתוצאות מושלמות. עכשיו לגבי התכניות והתכנים של השידורים. הרדיו מתקיים מפירסומות ומחסויות מי שרוצה לשמוע מוזיקה בלי דיבורים ובלי פירסומות שיכין לעצמו דיסק m.p.3 וכה יוכל לשמוע שירים ברצף רדיו זה רדיו פירסומות,חסויות,הגשת שירים וכ'ו... אצלי בתכנית יש המון מפרסמים והמון חסויות וזה רק מוכיח שהתכנית מצליחה ושכולם רוצים לתת חסות לתכנית ומטבע הדברים גם יש קצת יותר דיבורים. אני מפנק את המאזינים עם המון פרסים יקרי ערך כדאי שתקשיב ותבין.. לתגובות והצעות באופן אישי אני אשמח לקבל במייל [email protected] תודה ואחלה יום!

למעלה