התייאשתי לגמרי ונראה לי שאני מפסיקה

אורלי14

New member
התייאשתי לגמרי ונראה לי שאני מפסיקה

ולא חושבת יותר על דיאטה. למרות שיש לי להוריד לפחות 15 ק"ג להגיע למשקל נורמלי, ולפחות 10 כדי להראות נורמלית כמו שאני רוצה. יש לנו ביום שני חתונה של אחיין, שמלפני שלושה וחצי חודשים כשהוא החליט להתחתן החלטתי לשמור. מאז התחלתי לעבוד עוד שעות וכל הרצונות הטובים שלי התנפנפו עם הרוח. לא היה לי אף פעם זמן להכין משהו במקרר שלא אחטוף כשאני חוזרת הביתה. אוף!!! ובאמצע הגיע מחזור ארוך עם דמומים מבאסים שבקושי נגמרו עד עכשיו, ואכלתי שוקולדים בלי סוף , בגלל פורים, כמובן... אוף, מה אפשר להספיק לעשות ביומיים כדי שהבגד לפחות יראה עלי טוב בשני בלילה?!?!?!

רמתא

New member
הפסקתי לחשוב על דיאטה, וירדתי

שלושה קילו. ברגע שאמרתי לעצמי שזהו זה, אני אתחיל קריירה בדוגמנות רק אחרי שאפסיק להניק, ואני אוכלת כל מה שבא לי, כי בכל זאת אני רק חודשיים וחצי אחרי לידה, התחלתי לרדת. אין לי מושג למה, אבל זאת הדיאטה הכי קלה שעשיתי. איזה כייף

אורלי14

New member
אולי כי את מניקה.

אני בהנקה עליתי ועליתי ועליתי... ועד עכשיו טרם הצלחתי להוריד. מה שכן, מעניין שאני עומדת קבוע על משקל מסוים, בין אם אוכל כמו פרה בין אם אנסה להוריד. זהו. זה המשקל. הוא לא האידיאלי בעבורי מבחינה בריאותית ובטח לא חיצונית, אבל נראה לי שזה מה יש וזה מה יהיה. כיף לך!

1אורניתה

New member
אוי חמודתי

לא נחמד לי לשמוע אותך ככה דווקא אחרי שהתאוששת קצת. אני קצת חולה ולא מסוגלת לכתוב לך עכשיו אבל במוצאי או ראשון בוקר אני אכתוב מלא מבטיחה. בינתיים קבלי הרבה
ו
שיהיה לך לשבת,חשבי עלי כל השבת כשאת הולכת לקחת ממתקים... אורנה

אורלי14

New member
הייתי צריכה לראות את ההודעה שלך

לפני שבת... האמת, שהיינו בשבת במקום שלא היו פיתויים גדולים מדי, מקווה שלפחות לא העליתי במשקל... אבל למחר הכל אבוד!!! ודי, באמת נמאס לי לבדוק כל הזמן אם ירדתי ואיך מצב הבטן. זהו. יש גבול לחשק שלי....

חן123

New member
../images/Emo24.gif

כניראה זה לא המזן לדיאטה. מה אפשר לעשות עד יום שני? כלום, כמובן, אבל לא לאכול את הלב. תהני בחתונה בלי קשר למשקל, את יודעת, חתונה (של מישהוא אחר...) זה רק ארוע של כמה שעות, לא שווה להצטער יותר מידיי בגלל איך שתראי שם

אתי אתי

New member
כל סיום הוא התחלה של משהו חדש...

נכנסתי מאוחר מידי? בכל אופן אני מאוד ממליצה לך לסיים את ה'דיאטה' במובן של עונש והלקאה עצמית ושנאה וכעם על מה שאת אוכלת, ולהתחיל 'דיאטה' במובן של אורח חיים, והרגלים, והרבה אהבה לעצמך כמו שאת ולגוף שלך שעושה עבודה נפלאה...בנתיים פשוט תתפנקי עם בגד חדש שתראי נפלא, מגיע לך להיות יפה גם בעודף משקל!!!

אורלי14

New member
אף פעם לא מאוחר מדי! ותודה על

התמיכה. ה"בעיה" שלי היא שאני נראית טוב בדרך כלל כי אני לובשת דברים שהולמים אותי וההופעה שלי מלאת בטחון עצמי. עם חגורת בטן באירועים אני בכלל נראית נהדר. הבעיה היא יותר מה שאני רואה כשאני יכולה לראות... יהיה טוב, בעז"ה. ושוב, תודה

קלריסה

New member
חיוך גדול תצליחי לעצב ולתפור ביומיי

ביומיים - בוודאי תצליחי. חיוך גדול ופרצוף שמח עושה הרבה יותר רושם טוב שלך מאשר חולצת בטן (אני רוצה להאמין...)

למעלה