התייאשתי

נופר30

New member
התייאשתי

עשיתי מסע קניות היום וחוץ מחולצה אחת ומכנסיים אחד לא חזרתי עם כלום ( נראה לי מוגזם לשלם 200 ש"ח עבור חולצה לחודשיים שלושה ועוד משהו פשוט ולא ליציאה ) גם בפוקוס לא מצאתי כלום טוב יום ראשון הולכים למקום אחר אולי אני אמצא שם אוף באמת שאין לי מה ללבוש

daldan

New member
את לא יכולה להשאיל מחברות?

בגדים יפים שיתאימו לתקופת המעבר? (גם בהריון וגם בעונות)

רחלילי

New member
נופר ניסית את בילו סנטר?

יש שם גם מתאים לי (חנות רגילה וחנות מפעל שבה המחירים מעולים) ויש שם חנות מפעל של JUMP שלהם יש בין היתר גם מידות גדולות שיכולות להתאים להריון. שווה לבדוק.

fila

New member
....

אני לא מהמרכז אז אני בטח לא יכולה להמליץ על חנויות...אבל חברות שלי קנו בתקופת ההריון ב-for2 (לא כ"כ זול!) ובמתאים לי עודפים, שהמחירים שם ממש נוחים!

נופר30

New member
זה מה שאני אומרת

הייי היום ברמי לי וב FOR 2 והמחירים שם בשמיים ( חולצה פשוטה בין 200-300 ש"ח ) אני אסע שבוע הבא לאמא שלי ואולי נקפוץ לבילו סנטר ( או שאני אכנס פה לג´אמפ או שאסע להרצליה ) אבל מה שמעצבן אותי זה שזה כמו בגדי תינוקות אין משהו נחמד במחיר שפוי רק במחירים מופקעים למה?

gmgy

New member
אני רוצה להרגיע אותך

שאפילו באמריקה קשה למצוא דברים נורמליים להריון. חברה שלנו פה פשוט סיפרה על הקטסטרופה - גם יקר וגם מאוד סטנדרטי. היא נסעה לארץ וקנתה שם בגדי הריון!

נופר30

New member
את בטוחה ?

אחותי שלחה לי מלא בגדי הריון ( של גאפ ושל עוד חברה ואפילו יפים מאוד וגם לא ממש יקרים שני סוושרים של הריון ב 20$ לדוגמא ) רק מה החמודה הזאת שלחה לי בגדים שיתימו לי יותר לחורף כשאני אהיה ממש ממש בהריון וזה לא הולך עכשוו

יש עכשיו 50% הנחה על בגדי הריון

במתאים לי... בכל הסניפים... לפחות אני יודעת מהפרסומות שאני מקליטה... המחירים שאת אומרת זה לפני או אחרי הנחה? טוב יאללא אני חייבת ללכת לעבוד.. ביי...

נופר30

New member
כן יש חמישים אחוז על מתאים לי

אבל על FOR2 יש שלושים ומה זה שלושים אחוז מ300 ש"ח מה שבטוח לא 100

rona25

New member
אני בהדחקה ../images/Emo4.gif

גם אני לא מוצאת ובעיקר מזועזעת מהמחירים הכ"כ גבוהים ומהאוהלים שמציעים לנשים בהיריון (גכאילו הלו... אנחנו לא אמורות להיראות כמו סמרטוט ריצפה!) אז בינתיים אני נדחסת בקושי רב לג´ינסים שלי בכל מקרה החלטתי ללכת ביום שישי הקרוב לחנות מתאים לי עודפים ברחוב יפו בת"א ולקנות 3 זוגות מכנסיים קצת מתרחבים - ולהוסיף לזה חולצות מכופתרות או רחבות במידה אחת או שתיים יותר גדולות (רגילות - לא בגדי היריון)

למעלה