התייאשתי

אישה נשואה בשנות ה40 , התייאשתי מלהיטת בלתי נראת עבור בעלי, מחפשת להרגיש אישה ורצויה. החלטתי שהגיע הזמן לחפש את זה במקום אחר היות וכרגע הוא לא רוצה להתגרש ואולי הוא צודק ועדיף לי כרגע לחכות. אך מתחילים??

doriangray011

Well-known member
אישה נשואה בשנות ה40 , התייאשתי מלהיטת בלתי נראת עבור בעלי, מחפשת להרגיש אישה ורצויה. החלטתי שהגיע הזמן לחפש את זה במקום אחר היות וכרגע הוא לא רוצה להתגרש ואולי הוא צודק ועדיף לי כרגע לחכות. אך מתחילים??
בפשטות. למעשה התחלת. החל מרגע זה תיבת הדואר שלך תהיה עמוסה במאות הצעות חלקן מנומסות וחלקן בוטות עד גועל. ליצור סינון ראשוני כתבי אזור וכמה מילים על עצמך וחשוב לא פחות למה את מצפה מקשר. למרות שאני חושש שלא יכוונו במיוחד.
בהצלחה.

יעיש התימני

Well-known member
מתחתייך יש פנייה של אחד, נשואות מתענינות.
אם הראש שלך פתוח קצת יותר - צרי אתו קשר. מי יודע?
בהצלחה

מאוהב ברעיון

Well-known member
בואי כפרהההה, נשמהההה, בואי למאוהבי, אני גבוה חתיך עם גדול ועבה.

תודה! לא מאמינה שעושה את זה אבל מה כבר יש לי להפסיד. מאזור המרכז, מחפשת מישהו לנהל איתו רומן גם לשיח נעים וגם לסקס טוב. מישהו שיגרום לי להרגיש אישה ושיראה אותי ואני אותו. ושיהיה לנו כייף ביחד. אני אישה מלאה לא מקל אבל גם לא שמנה..(מלאה במקומות הנכונים) שיער שטני עיניים בהירות. לא מחפשת מישהו בוטה ומחפשת מישהו בסוף שנות ה30 שלו ומעלה עד אמצע שנות ה40.

doriangray011

Well-known member
תודה! לא מאמינה שעושה את זה אבל מה כבר יש לי להפסיד. מאזור המרכז, מחפשת מישהו לנהל איתו רומן גם לשיח נעים וגם לסקס טוב. מישהו שיגרום לי להרגיש אישה ושיראה אותי ואני אותו. ושיהיה לנו כייף ביחד. אני אישה מלאה לא מקל אבל גם לא שמנה..(מלאה במקומות הנכונים) שיער שטני עיניים בהירות. לא מחפשת מישהו בוטה ומחפשת מישהו בסוף שנות ה30 שלו ומעלה עד אמצע שנות ה40.
נשמעת בדיוק הטיפוס שאני אוהב. אבל את צעירה מדי עבורי. היו זמנים 🥲🥲

אישון34

Well-known member
בהצלחה.

אני בעד זה שכל אדם יממש את הפוטנציאל של אהבה שיש בו.

לא לתת לזמן לעבור, לנצל.

אישוניאיש.
מנסה שוב ושוב.

שי12346

Well-known member
שיהיה לך בהצלחה
קחי בחשבון
זו דרך שאין ממנה חזרה
אובדן התמימות
חיי שקר תמידיים
זה מחיר כבד לניהול וסיפוק צרכים אישיים

doriangray011

Well-known member
שיהיה לך בהצלחה
קחי בחשבון
זו דרך שאין ממנה חזרה
אובדן התמימות
חיי שקר תמידיים
זה מחיר כבד לניהול וסיפוק צרכים אישיים
למה לדכא. הרי אתה בעצמך חי בעולם הזה ומאד מאושר ומתגעגע. מה עדיף. לחיות באי אושר במערכת נשואים שלא עובדת. או להחיות את התשוקה והענין בחיים מאכזבים.
ולא פעם רומן שכזה מחייה גם את חיי הנישואים.

שי12346

Well-known member
למה לדכא. הרי אתה בעצמך חי בעולם הזה ומאד מאושר ומתגעגע. מה עדיף. לחיות באי אושר במערכת נשואים שלא עובדת. או להחיות את התשוקה והענין בחיים מאכזבים.
ולא פעם רומן שכזה מחייה גם את חיי הנישואים.
ועדיין והלוואי שכל זה היה קורה בזוגיות בבית ולא במחשכים בחוץ

Ellis Murphy

Well-known member
מזמן כבר ידוע שגבר אחד לא יכול להיות הכול.
בקשר מהצד אין משכנתא, אין מי מיציא את הזבל ומי תולה כביסה.
בקשר מהצד זה רומנטיקה ומיניות נטו כמו שהייהו בגיל 17 לפני שהמציאו את החתונה...

למעלה