רוצה להרגיש אישה
New member
אישה נשואה בשנות ה40 , התייאשתי מלהיטת בלתי נראת עבור בעלי, מחפשת להרגיש אישה ורצויה. החלטתי שהגיע הזמן לחפש את זה במקום אחר היות וכרגע הוא לא רוצה להתגרש ואולי הוא צודק ועדיף לי כרגע לחכות. אך מתחילים??
בפשטות. למעשה התחלת. החל מרגע זה תיבת הדואר שלך תהיה עמוסה במאות הצעות חלקן מנומסות וחלקן בוטות עד גועל. ליצור סינון ראשוני כתבי אזור וכמה מילים על עצמך וחשוב לא פחות למה את מצפה מקשר. למרות שאני חושש שלא יכוונו במיוחד.אישה נשואה בשנות ה40 , התייאשתי מלהיטת בלתי נראת עבור בעלי, מחפשת להרגיש אישה ורצויה. החלטתי שהגיע הזמן לחפש את זה במקום אחר היות וכרגע הוא לא רוצה להתגרש ואולי הוא צודק ועדיף לי כרגע לחכות. אך מתחילים??
מתחתייך יש פנייה של אחד, נשואות מתענינות.אישה נשואה בשנות ה40 , התייאשתי מלהיטת בלתי נראת עבור בעלי, מחפשת להרגיש אישה ורצויה. החלטתי שהגיע הזמן לחפש את זה במקום אחר היות וכרגע הוא לא רוצה להתגרש ואולי הוא צודק ועדיף לי כרגע לחכות. אך מתחילים??
שדכן לעת זקנה? . היה בטוח שהוא כבר פנה אלייה.מתחתייך יש פנייה של אחד, נשואות מתענינות.
אם הראש שלך פתוח קצת יותר - צרי אתו קשר. מי יודע?
בהצלחה
דוריאן, למה לעת זקנה? נכון שאתה צעיר לנצח...שדכן לעת זקנה? . היה בטוח שהוא כבר פנה אלייה.
בואי כפרהההה, נשמהההה, בואי למאוהבי, אני גבוה חתיך עם גדול ועבה.אישה נשואה בשנות ה40 , התייאשתי מלהיטת בלתי נראת עבור בעלי, מחפשת להרגיש אישה ורצויה. החלטתי שהגיע הזמן לחפש את זה במקום אחר היות וכרגע הוא לא רוצה להתגרש ואולי הוא צודק ועדיף לי כרגע לחכות. אך מתחילים??
נשמעת בדיוק הטיפוס שאני אוהב. אבל את צעירה מדי עבורי. היו זמניםתודה! לא מאמינה שעושה את זה אבל מה כבר יש לי להפסיד. מאזור המרכז, מחפשת מישהו לנהל איתו רומן גם לשיח נעים וגם לסקס טוב. מישהו שיגרום לי להרגיש אישה ושיראה אותי ואני אותו. ושיהיה לנו כייף ביחד. אני אישה מלאה לא מקל אבל גם לא שמנה..(מלאה במקומות הנכונים) שיער שטני עיניים בהירות. לא מחפשת מישהו בוטה ומחפשת מישהו בסוף שנות ה30 שלו ומעלה עד אמצע שנות ה40.
בהצלחה.תודה! לא מאמינה שעושה את זה אבל מה כבר יש לי להפסיד. מאזור המרכז, מחפשת מישהו לנהל איתו רומן גם לשיח נעים וגם לסקס טוב. מישהו שיגרום לי להרגיש אישה ושיראה אותי ואני אותו. ושיהיה לנו כייף ביחד. אני אישה מלאה לא מקל אבל גם לא שמנה..(מלאה במקומות הנכונים) שיער שטני עיניים בהירות. לא מחפשת מישהו בוטה ומחפשת מישהו בסוף שנות ה30 שלו ומעלה עד אמצע שנות ה40.
למה לדכא. הרי אתה בעצמך חי בעולם הזה ומאד מאושר ומתגעגע. מה עדיף. לחיות באי אושר במערכת נשואים שלא עובדת. או להחיות את התשוקה והענין בחיים מאכזבים.שיהיה לך בהצלחה
קחי בחשבון
זו דרך שאין ממנה חזרה
אובדן התמימות
חיי שקר תמידיים
זה מחיר כבד לניהול וסיפוק צרכים אישיים
ועדיין והלוואי שכל זה היה קורה בזוגיות בבית ולא במחשכים בחוץלמה לדכא. הרי אתה בעצמך חי בעולם הזה ומאד מאושר ומתגעגע. מה עדיף. לחיות באי אושר במערכת נשואים שלא עובדת. או להחיות את התשוקה והענין בחיים מאכזבים.
ולא פעם רומן שכזה מחייה גם את חיי הנישואים.
אבל זה לא וזה לא אותו הדבר. ההרפתקה מתוקה ומגרה בפני עצמה.ועדיין והלוואי שכל זה היה קורה בזוגיות בבית ולא במחשכים בחוץ
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.