התייאשתי...

לוריי

New member
התייאשתי...

כתבתי בפורום בעבר ובעקבות היאוש חזרתי לכתוב. הבנתי כבר שמטעמי מצפון הצבא לא הולך לשחרר אותי. ואני להתגייס לא מתכוונת. אז החלטתי כנראה לנסות לצאת על דת. לחזור בתשובה ולהביא להם את הנייר. זה אפשרי? אחרי שניסיתי כבר לצאת מטעמים מצפוניים? תודה מראש

Mיקי_

New member
אין לי שמץ של מושג

חבל ללכת על משהו שאת לא מאמינה בו. לגבי הדת, אם את מתכוונת לחזור באמת בתשובה, אין כל סיבה שהם לא ישחררו אותך על דת. כל עוד אם כוונתך אמיתית. אבל, אולי תספרי לנו למה התייאשת? מה מדכדך אותך כ"כ? אולי נוכל לתת לך עצות ולעזור לך? זו הזכות שלך לסרב מטעמי מצפון, וזו גם החובה שלך לעשות זאת (לטעמי) ובכך לגרום למדינתנו להיות מדינה טובה יותר, חלק ממנגנות הביקורת (איזונים ובלמים) של המערכת הדמוקרטית.

לוריי

New member
אז ככה:

התחלתי את התהליך כבר לפני יותר משלושה חודשים ואז הוא הופסק כי חשבו שאני פסיכית ושלחו אותי לקב"ן ששלח אותי לפסיכיאטר והוא קבע שאני לא מספיק פסיכית :) אז התחלתי לקחת כדורים (רקוטאן) לפנים והצבא החליט שאני זמנית מקבלת פרופיל 24 רפואי ועד שלא אסיים עם הכדורים (משהו כמו 8 חודשים) הצבא לא "נוגע" בי. מה שאומר שאני לא יכולה להמשיך את התהליך הפצפיסטי. שזה טימטום!! ואני לא רוצה לחכות עוד כ"כ הרבה זמן אני רוצה כבר להתחיל שירות לאומי השנה ולא לפספס עוד שנה בגלל הפטורים ולהתחיל את החיים שלי ולדעת שסיימתי עם זה!! ניסיתי להקדים את זה על ידי שליחת פקסים במשך שבועיים ללא מענה הגעתי ללשכת גיוס ופשוט לא אפשרו לי להכנס ואין פתרון בגלל זה החלטתי לנסות לצאת מטעמי דת כי זה הכי פשוט השאלה היא האם הם לא יעשו לי דווקא או יחשדו כי כבר ניסיתי "לצאת" בדרך אחרת.. ובכלל הם נטפלים אליי בכל דבר. זה בערך ובקצרה למה התיאשתי

Mיקי_

New member
הממ מצב בעייתי

אני לא ממש יודעת מה לענות לך, אבל את צריכה לקבול על הפרופיל 24 שלך, ולדרוש פטור מטעמי מצפון אל תשלחי להם פקסים הם תמיד טוענים שלא קיבלו שלחי אך ורק ע"י רשום חתום עם אישור מסירה ביד כך שביום שהם מקבלים את זה את מקבלת את החתימה של האדם אליו ממוען המכתב (דאגי לכתוב לדרגים הכי גבוהים) ביד שלך, (אישור המסירה) באותו יום צלצלי ומסרי שהמכתב הגיע ויש לך אישור מסירה שמעיד על כך. זה עולה לא מעט כסף אבל זה שווה את זה, ככ אני עשיתי אחרי התעלמויות חוזרות ונשנות מהן, ותאמיני לי זה וגם עוד כמה צעקות עזר!! אני הגעתי ממש ללשכת גיוס, וצרחתי שם על מדור ת"ש (הידעת שהם מטפלים בפניות האלו?) אחרי שקבעתי איתם פגישה עבור משהו אחר.. והנה ת רואה היום אני חופשיה ומאושרת בשירות לאומי. כל מה שצריך זה להתעקש! אל תתני להם לשבור אותך, לכי איתם בפייט, ככל שאת נותנת יותר פייט ככה הסיכוי שלך לקבל באמת פטור מצםוני גדול יותר. ושוב המון בהצלחה אם יש לך עוד שאלות אשתדל לענות כמיטב יכולתי... עדכני אותנו! ובקשר לדת, אם את באמת מתכננת ללכת ולחזור בתשובה אני בטוחה שהרבנים כבר ימצאו לך דרך. בזה אני ממש לא מבינה.

למעלה