התייחסות בבקשה

התייחסות בבקשה

אתם מכירים את ההרגשה הזו של ההחמצה , שאתם מרגישים שהחיים חומקים לכם מבין הידיים ? , ככה זה אצלי כרגע. למרות שכביכול אין לי יותר מדי זמן פנוי , אני מוצאת את עצמי משתעממת המון פעמים ולמעשה "מבזבזת זמן". לכאורה בעייה טיפשית , אם משעמם - עושים משהו - יוצאים , מבלים וכ'ו. העניין הוא שחברים שלי הם כבדים ובעייתים. חלקם לא נגישים (גרים רחוק) וחלקם פשוט כבדים מנטלית. צריך לערוך להם מסע שיכנועים לפני שהם יזיזו את עצמם , וזה פשוט מעיק. [וגם לא תמיד עובד]. המצב שנוצר הוא שאני פשוט מוצאת את עצמי נשארת בבית בגלל העניין הזה. היום למשל כ"כ רציתי ללכת לים ולא מצאתי עם מי ! , דיברתי עם 10 אנשים בערך , אפילו המשפ' שלי לא יכלו לבוא איתי. וזה קורה המון. אני מניחה שאי אפשר ממש לשנות את החברים ובעצם מה שאני מחפשת זה חבר'ה. קבוצה קטנה של אנשים שאפשר להעביר איתם את הזמן בכיף. כרגע אין לי כאה בחיים . ות'אמת גם אין לי מושג איך מוצאים כאלה. אני כרגע בצבא , החברים שלי הם אלו מהבצפר (אלו שהזכרתי כבר) וכמה חברים מהצבא , אבל הם לא בדיוק פיתרון בשבילי , הם גרים נורא רחוק ממני ואני גם משרתת רחוק. יש לכם הצעות איך להגיע לקבוצות כאלה של אנשים ? ובכללי , מה אתם עושים כדי להפיג את השיעמום ? אני אשמח לשמוע כלמיני רעיונות. יום טוב

הדרוש29

New member
אמ. . .

תראי, נסי להזמין חברות אלייך הבייתה, וגם ללכת לחברות. אם הן כאלה כבדות לכי את אליהן, וכשתהיי אצלהן, פשווט תגידי להן יאללה יאצנו לקניון, תעזרי לה לבחור בגדים ותצאו, גם אל היה המצב הזה, ועשיתי בידיוק אותו דבר, לי זה הצליח נסי גם את. .

למעלה