התייחסות התקשורת למדיניות בריאות

התייחסות התקשורת למדיניות בריאות

למה אנחנו לא שומעים כלום מהתקשורת על הפרלמנט הבריאות? קרוב לודאי מפני שזה משהו חיובי ולכן לתקשורת אין את מי להאשים או ללכלך או סתם לכתוב כתבה צהובה וסנסציונית. הנה פרויקט חדשני כל כך מעניין וחשוב ואיש לא מוצא לנכון לכסות אותו תקשורתית. אתמול התכנס כנס הפתיחה ונכחו בו המון אנשים מכל קצוות הארץ מכל הגילים והעדות והדתות והאזורים השונים בארץ וכולם באו במטרה לשפר את איכות חייהם בטווח הרחוק ולנסות להשפיע וללמוד וזה מיוחד ויפה וחדשני ומאד דמוקרטי ואני חושב שמגיע ליוזמי הרעיון כל הכבוד על היוזמה וברכה לכל המשתתפים! היו גאים במה שאתם עושים תתרמו לכולם ותהא זו תרומתכם! כל הכבוד!!

חלמאות תקשורתית

לפעמים לא מספיק לעשות, צריך להודיע על העשייה. מוזר מאוד שפרוייקט כזה יוצא לדרך בלי שמישהו ממונה ליחצן אותו. לתקשורת, מה לעשות, אין רדרים כמו לארצות הברית ומישהו צריך להודיע לה שמשהו כזה מתקיים. אני דווקא בטוחה שאם מישהו היה טורח לעשות את זה (המארגנים אולי?) אז התקשורת, או לפחות חלק מנציגיה, היו דווקא מגיעים, ועוד איך!

בהחלט חלמאות

כי אני עובדת במערכת הבריאות בעצמי, ומתעניינת מאד בנושאים האלה, ובכל זאת לא שמעתי על הפרוייקט עד ששאלו אתמול או שלשום איזה חבר כנסת חדש בטלויזיה למה הוא לא היה במליאה והוא אמר שהוא הולך, או הלך, לפרלמנט הבריאות, אז נכנסתי לאתר משרד הבריאות לחפש מה זה. באמת, חבל מאד.

פרויקט יוצא דופן ואין תקשורת

ככה זה כנראה, התקשורת בישראל יודעת לכתוב רק על הדברים הרעים. כבר אין יותר תשומת לב לדברים הטובים. אני הייתי רוצה להשתתף גם בפרלמנט כזה ולהסביר לממשלה איך עושים בריאות על אמת.

תומכת בעמדתך,

לדעתי ניתן לחסוך במשאבים רבים עם המטופלים יטופלו בתרופות נכונות גם אם הן יקרות. טיפול נכון חוסך אישפוזים יקרים ותרופות יקרות עוד יותר. חומר למחשבה.

בדיוק בשביל זה אנחנו כאן

המשתתפים בפרלמנטים האיזוריים נבחרו בתהליך מדעי ומקרי. אבל אנו רוצים לשמוע את דעת כ-ו-ל-ם בכל הקשור למדניות בריאות, בשביל זה נפתח הפורום. קדימה ספרו לנו "איך עושים בריאות"

giveitachance

New member
אולי אולי.. להפוך את היוגה ו

ואת היציאה לטבע לנחלת הכלל כחלק מסל הבריאות. אולי ליצור מקום עממי ולא מכון כושר לדוגמניות? בו כל מי שחולה יכול להרגיש מבריא בלי להסתכל סביבו ולרצות..."לעמוד בקצב" ( ולא מדובר בשיקום או בפיזיותרפיה.. אלא משהו אחר) ( כחלק משירותי הבריאות) גני שעשועים שלא רק לצרכי האבסה בנוסח יום העצבנות ( העצמאות, נו) אלא גם מקום אימון ירוק. מקומות קשירה לאופנים.. כמו בנהריה. מה רע? זו לא רק מניעה. זו תחזוקה. ליהגתי די.

למעלה