התייחסות לאח הגדול-סער ואיילה

vered1410

New member
התייחסות לאח הגדול-סער ואיילה

אני פונה אליכם בתור צופה בתוכנית הבוקר ומבקשת מכם לייצג את התקשורת הציבורית ולא את העדפותיכם האישיות. אני מבינה שגם גברת טלי מורנו וגם אדון דן שילון סולדים מדיירים של האח הגדול ומדובר בשניים נבחרים סער ואיילה. אני חושבת שהתפקיד שלכם הוא להציג באופן אובייקטיבי דברים. הראיון שנערך לאיילה בתוכנית הבוקר שגרם לי להיות פעורת פה משאלותיו הנוקבות ואופן דיבורו של דן שילון כלפי איילה הוא בושה וחרפה לכם. עליכם להבין שגם אם אלירז זכה עדיין סער סיים במקום השני וגבר על מתמודדים אחרים. וזה אומר שמאחוריו ומאחורי איילה היה ציבור רחב. אם אתם לא חולקים כבוד לבן אדם לפחות תתנו כבוד לציבור שכן בחר אותו. אתם צריכים להוות דוגמא אישית לכלל הציבור לגבי כבוד ל אדם שעומד מולך , אופן הדיבור בתקשורת . קחו זאת לתשומת ליבכם. אם אתם מתנהגים כך איך תצפו מאדם פשוט שאינו סלב להתנהג. אני מאמינה שסער יוזמן לתוכנית אירוח כמו שאר המשתתפים (גואל ופותנה) ואז אני מקווה שאופן הדיבור יהיה שונה. לתשומת ליבכם.

מזכיר לי את לה מרמור מאת פלרליש של זוהר

אני לא יכולה אפילו להסביר כמה התוכנית הזו של האח הקטן מגעילה אותי בכל קנה מידה, אז עוד לחפור על הבוקר שהזוכה הוא אדם מרתק ידה ידה. כמה מחזור, כמה ניג'וס. ילא נגמר האח הגדול והמעצבן, תעבירו בוקר אחד בלי התוכנית המרגיזה הזאת - כמה אתם חופרים, אפשר לחשוב שזה איזו תוכנית הומנית שעוזרת לבני אדם באשר הם. כולה חבורת אנשים שאוהבים שרואים להם ועל מה הם זוכים אני לא באמת הבנתי ועוד במליון שקלים. אני כל כך מתעבת את האח הגדול שזה מזכיר לי את מה שזוהר ובנו עשו כשהופיעה לה מרמור מאת פרליש - לקחו השניים פטישים כבדים וריסקו את הטלויזיה בעוד האופרה המטרידה מתנגנת. והאמת גם לי - כששוב מנתחים את האח הגדול כאילו יש בה תוכן ולא רק חטטנות גרידא. ילא נמאס

liaurman41

New member
איילה וסער הריאלטי

מחזקת את הדברים ויתר על כן מתפלאה שכך התגלגלו הדברים בבקשה להיות אוביקטיביים

למעלה