התייעניינות..

liranush39

New member
התייעניינות..

היי... שאלונת....מישהו אולי יודע אם יש איזה קבוצה שיוצאת לטיולים בסופי שבוע, או קבוצות של אימונים באיזור המרכז?(לדוגמא אנשים שעושים הליכות למרחקים ארוכים)? אשמח לשמוע תגובות, אני מעוניינת להצטרף... שיהיה סופ"ש מקסים

בוודאי

יש המון קבוצות כאלה. יש את הקבוצה של יאיר קרני, שיש לו למעשה שתי קבוצות קבוצת הליכה וקבוצת ריצה בשבתות בבוקר. ההורים שלי הולכים לזה והם מאוד מרוצים. בנוסף יש טיולים מאורגנים, בטבע, מטעם כל מיני חברות. את יכולה לבדוק בעיתון, למשל בעכבר העיר או בעיתוני סופ"ש שמרכזים את האירועים. יש הרבה התארגנויות כאלה גם ממקומות עבודה גדולים. למורים, לעובדי חברת החשמל ועוד. אם את רוצה לקבל עוד רעיונות אולי תפני לפורום ריצה וטריאתלון, או לאירובי או אפילו לחדרי כושר. יש ברשת גם אתר (כרגע ברח לי שמו) שמיועד להיכרויות למטרות פעילות גופנית משותפת. רק תיזהרי לאן את הולכת, יש הרבה פרסום ברשת על קבוצות הורים/קבוצות זוגות/ קבוצות גרושים וכו', המתארגנים כביכול לטיולים ופעילויות אבל התכנית היא מין, חילופי זוגות ועוד... שבת שלום

liranush39

New member
../images/Emo140.gifתודה

אני אבדוק... ותודה על האזהרה... לגבי הקבוצה של יאיר קרני- תוכלי להשיג לי את הטלפון (אם ההורים שלך הולכים לזה..)
שוב תודה..

למעלה